Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Counter-strike kadar arcade olmasın, America's Army kadar da simulation olmasın. Arada birşey olsun. Call Of Duty 4 güzeldi sanki bu açıdan. Single veya Multi farketmez. Single'da senaryo yaparız, Multi'de kapışırız, ayrı zevki olur. İstediğim şey, odalara pat diye dalıp tüfekle odadakileri öldürmek. Tabanca veya MP5 ile birbirimize ateş etmek, AWP gibi "über" silahlarla dolaşmanın zorunlu olmaması felan. Quake'te Urban Terror, True Combat felan vardı, güzel oyunlardı. Ama unutulmuştur, oynayacak server bile zor bulunur diye düşünüyorum. Call Of Duty 4: Modern Warfare'in devamı olan MW2 çıkana kadar oyalayacak birşey arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Kum Havuzu bonec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ahah bone kaşınıyosun :D left 4 dead oyna rahatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 left 4 dead'in karşılıklı olayı olsa mükemmel olurdu bak :D humans vs humans. bolca zombies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 SWAT 4'ü dene derim. (gerçi ben bile denemedim ama 3 baya zevkliydi 4'üde abim oynamıştı ben izlemiştim bikaç kere güzel gözüküyordu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ijji.com da huxley outspark.com da blackshot çıkmak üzereler dene ikisinide :) huxley daha çok quake/ut tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 rainbowsix las vegas 2 İLAÇ HACI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 cod 4 ü sevenler rainbow six i daha çok seviyo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 evet cunku oyun guzel para goz bi firma degil map packler bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 valla R6LV ı oynamıştım. 2 sini denemedim daha. ilk versiyonu überdi. realistic oynarsan bi de daha da güzel oluyo, tabi paso ölüyosun ama güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 aa bak iyi fikir. rainbow six varken onu oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 vegas 2 mükemmel, en çok keyif aldığım shooter'lardan biri. karakteri de istediğin gibi giydiriyorsun, üstüne suratını yapıştırıyorsun. değmeyin keyfime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Zorluk olarak realistic in alti fazla kolay. birde kesinlikle son patch olmadan oynanmamasi gerekiyor. midspawn problemleri, cogu imba silahin accr. leri ve bir cok sey bi ayara oturtulmus. pistol only high density enemy de loner olarak realistic terrorist hunt (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Urban Terror hala oynanıyor hatta türk serverları var ama insanlar artık stafe jump vs ile abarmış şekilde oynuyorlar yani karşılarında zorlanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar