Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet yorumlarına dikkat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o zaman o kişiyi yargılayamazsın.O yasa da boşa gider.Varsa o yorumu yapan kişinin bi bildiği savcılar bunu ihbar kabul edip Gülü yargılasınlar yiyorsa madem hukuk herşeyden üstün bu ülkede.
Ayrıca makama gelenler suç işlemez gibi saçma bir çıkarım yapma.Hele bunu ilkokul çocuğu gibi Atatürkün adını kullanarak yapma komik oluyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Theghosthand said:
Cumhurbaşkanı vatana ihanetten yargılanabiliyor ama böyle bir idda ortaya koymak suç mu oluyor?

Herhangi bir kanıt göstermeden vatan haini olarak adlandırılmak hakaret olarak tanımlanabilir. Şahsen ben böyle vakaları çamur atmak olarak tanımlıyorum. Genelde çamur atılanın yeterli uzunlukta bir sopası olmadığı için çok fazla birşey yapamaz. Benzer olaylardan cumhurbaşkanı ve başbakanın yeterli uzunlukta bir sopası olduğunu anlamak için çok fazla şey gerekmiyor. Tabi bunu anlamayanlar her zaman çıkabiliyor.
Mesaj tarihi:
Theghosthand said:
Cumhurbaşkanı vatana ihanetten yargılanabiliyor ama böyle bir idda ortaya koymak suç mu oluyor?

iddia koymadan yargılıycaksın.
lol.

Masquerade said:
İsimden öte Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret ediyorsun, hani Mustafa Kemal Atatürk'ün de bir dönem yönettiği makam.

"İhanet budur, Gül'ün yaptığıdır"

birincisi makama değil cumhurbaşkanına gidiyor laf
ikincisi bir hakaret değil eleştiri oradaki.

Mustafa Kemal'in makamı diyerek duygusallaştırmayalım olayı :)

Masquerade said:

oha.

tek küfür, argo kullanmadan öyle bir hakaret ederim ki mesela ben sen bile şaşarsın bone.

eleştiriyle hakareti ayırabilecek yetenekte olduğunu varsayıyorum :)
Mesaj tarihi:
Abi o gazeteler vakti zamaninda benim yolladigim yorumlari yayinlamadilar bile, hukumete karsi diye. Sonra uyeligimi de iptal ettiler zaten. Bir ters dustuler diye ne kadar ters yorum varsa yayinlamaya basladilar. Bence dava edilen vatandas, sorumlulugu adminlere yikmali. Attigin her mesaj adamlarin filtresinden geciyor once. Onlar izin vermese yayimlanmaz. Hatta, dava acilanlar ben boyle demedim, degistirilmis deseler kazanirlar kesinlikle..

Sacmalik.
Mesaj tarihi:
Hoş geldin demokrasi, hoş geldin demokrat parti.

Adamlar bas bas bağırdı biz bu partiyi örnek alıyoruz kendimize diye daha ne yapsınlar ki bilemiyorum. Tabi adamlar diyorum Abdullah Gül'ü AKPden ayrı tutamıyorum davranışlarından ötürü.

Tabi sadece partiye de yüklememek lazım bunu. Eğer bu tarz maddeler 1960 anayasasında yok idiyse nefretimin bir kısmını da 1980e kusacağım.
Mesaj tarihi:
Saçma olmuş, haber sitelerinde okur yorumları modere ediliyor zaten. Gereksiz kırtasiyecilik olmuş.
İnternette yazılmış şey, silip geçiyorlar hakaret varsa. Silmeyip çeksin cezasını derse kendisi de gider, teorik olarak öyle yani.

Burada da sitedeki her kim bakıyorsa onun da sorumlu olması gerekir yayınlattığı için. Ayrıca istedikleri gibi editleyebilme yetkileri vardır büyük ihtimal, ohooo.
Dava açılan adam internetten anlayan bir avukat bulursa çok rahat yırtar. Yırtamasa bile sitedeki sorumluyu da kafesler heh.
Mesaj tarihi:
*Bu sayfadaki içerik, yazanların kiŞisel görüŞlerini belirtmektedir. KiŞiler, üye anlaŞmasında var olan Şartların bilincinde olmak yükümlülüğündedir. Üye anlaŞmasına göre, gönderilen her türlü içerik, içeriği göndermiŞ olarak görünen üye rumuz ismi ve üyenin kendisine aittir. Paticik.com ve yetkilileri, üyelerimizin göndermiŞ olduğu iŞ bu sayfada yazılı olarak bulunan içerik hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Yükümlülük altında olmasa dahi, var olan site içeriğinin bütünü veya bir kısmının site kurallarına uygunsuzluğu durumunda, iletiŞim sayfamızdan bize eriŞebilir, gereken düzenlemeleri yapmamızı sağlayabilirsiniz.

Kaçın!
  • Yeni Oluştur...