Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ssk şu an mükemmel değil, ama kesinlikle öncekinden iyi, tecrübelerime dayanarak söylüyorum ben de.
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ahaha Allah'a çok şükür ailemden hiçbir birey hasta olup da ssk'nın eline düşmedi uzun zamandır, ufak tefek işler dışında, Allah korusun, göstermesin, umarım da olmaz. ama yukarıda Hıncal'ın yazısından alınan kısım Türkiye'deki ulusal gazetelerden birinde çıktı ve YALANLANMADI. bizim vereceğimiz ve hatta senin yaşadığını söylediğin örneklerden çok çok daha güvenilir bir kaynak. kendi yüzsüzlüğünü saklamak için kıvırtma çabası olarak görüyorum şu mesajını.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Sam said: dediğim gibi ben yaşadıklarım üzerinden konuşuyorum, herkes istediği kadar varsayımda bulunabilir. "eminim öyledir, bugün de vardır" gibi yazılarınızın maalesef kıymeti yok gözümde. damdan düşeni damdan düşen anlar hesabı. gazeteden ziyade kendi yaşadığınız örnek varsa, yazarsanız o zaman dikkate alabilirim. öbürü vatandaşının anasını ağlatıp sonra gandicilik oynuyordu. böyle düşünmek yanlış ama sam. kendi yaşadıklarımdan konuşuyorum diye. biraz çevreye bakmakta lazım insanlar ne sıkıntı çekiyor acaba diye.
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sg-1 said: ahaha Allah'a çok şükür ailemden hiçbir birey hasta olup da ssk'nın eline düşmedi uzun zamandır, ufak tefek işler dışında, Allah korusun, göstermesin, umarım da olmaz. ama yukarıda Hıncal'ın yazısından alınan kısım Türkiye'deki ulusal gazetelerden birinde çıktı ve YALANLANMADI. bizim vereceğimiz ve hatta senin yaşadığını söylediğin örneklerden çok çok daha güvenilir bir kaynak. kendi yüzsüzlüğünü saklamak için kıvırtma çabası olarak görüyorum şu mesajını. Bunlar yok ya da skk çok mükemmel demiyor ki kimse. Öncekine göre daha iyi ama kesinlikle.
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 evet, aradaki fark o kadar ki birinde camı çatlak kartalla gezecek kadar alçakgönüllü başbakan eleştiriliyorken diğerinde 60 milyon dolarlık üçüncü bir uçağı devlet hazinesine kaktıran başbakan ufoyla bile gezebilir oluyor. gözün böyle görebilmesi için aradaki farkın baya bi iyi olması lazım.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 kermit said: böyle düşünmek yanlış ama sam. kendi yaşadıklarımdan konuşuyorum diye. biraz çevreye bakmakta lazım insanlar ne sıkıntı çekiyor acaba diye. kermit, kendimi bildim bileli işin içindeyim ve aynı rahatsızlıktan şikayetçi insanları da tanıyorum dernek vesilesiyle. burada "bir elim yağda bir elim balda, ilaç alamıyorsan pasta ye" diyenin küpürüne gelene kadar benim hayatım, gördüğüm çevrem var yani.
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 60 milyon doları teknolojik arastırmaya hibe etse ufoya da binebilir
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sam, hıncalın yazısını okumamışsın bile. ayrıca burada "ben ilacımı alıyorum, isteyen ufoya binebilir" diyen sendin. öyle pasta felan, komik olmuş.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ha bu arada durduk yerde hakaret edenlerin mesajlarını görmezden geldiğimi belirteyim de yormasın kimisi boş yere kendini.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ahahahaha demekki klicdar oglular sadece tr ye has deyilmis ordada varmis durust rantci ve halk burdaki gibi sevmis
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ahaha argümanım kalmadı demiyo da o değil de sen belli ki anlamıyon bu işlerden, şeyi söyle sen esas, fox terminatörü iptal etmiş diyolar ne diyosun o konuda?
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 karar verdim bende siyasete boyle girecem :) siyasetin ustasiyim yesil dolarlarciklarin hastasiyim her 2 kisiden birinin oyunu, her 2 kisiden 2 sinin etmegini aldim siyasetci dediginin sekli karizmatik, midesi kocaman olmalidir bi yemek icin tuz neyse siyasetci icinde rusvet o dur (neyse bu pek olmuyo diyer arkadaslar daha iyi replic yapmasi dileyiyle)
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Sam, SSK yüzünden benimde kolum sakat. Kolum kırıldı, yanlış kaynadı, tekrar kırılıp ameliyat yapıldı. 3 ay hastanede yattım sırf kolum için. Şuanda tam açılmıyor. Ancak %100 verimle kullanıyorum diyebilirim. Ancak çıkıpta yaşadığım bir olaydan dolayı, bana ilacım verilsinde, benim cebim dolsunda tarzında argümanlarla bencillik yapmadım. Dün benim çektiğimi bugün başkalarının çektiğini biliyorum. Sağlık ve eğitim bu ülkenin bir numaralı sorunu olması gerekirken, Milli Eğitim bakanlığı "barbie bebekler" mühtehcen yerine keloğlan gelsin kavgası yapıyor. Bi bok işimiz kalmadı bunları mı tartışıyoruz? Halkın açlıktan nefesi kokarken, eğitimsizlikten, işsizlikten bir torba kömüre oy verirken, başbakan yeni uçaklar alabiliyor. Pişkin pişkin kriz sürtüp geçicek diyebiliyor. Senin bu söylediklerin açıkcası küstahça. Dünyayı kendi etrafında dönüyor sanıyorsan, sana para getiren, yarar sağlayan herşeyin doğru olduğunu düşünüyorsan, bu kelimeyi kullanmak istemiyorum ancak, acınası durumdasın..
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 anaa mallık bedava demek ki orda da (ilk konuyla ilgili yorumum araya ssk falan girmiş sdf)
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 loxias, galiba sonraki mesajlarımı okumamışsın. ben kendi yaşadıklarım ve etrafımdaki diğer insanlardan gördüklerime bakarak konuşuyorum. senin durumunda ameliyat mı yanlış yapılmış, doktor mu hatalı, başka bir olay mı var verdiğin bilgiden anlaşılmıyor. öte yandan evet kusura bakmasın kimse ama hayat benim hayatım, görüş benim görüşüm. kendine verilen ilaç ve kendi cebine giren parayı umursamadığını söyleyen varsa inanması da benim keyfime. dahası bana verilen hizmet kara kaş, kara göz hatırına verilmiyor. ben de vatandaşım. bana verilen hizmet, benim gelirim artıyorsa, bu ülkenin diğer vatandaşlarına da yansıyor olmalı. bunu da kendi gözümle, yakın ve uzak çevremde görüyorum. o halkın 8 yıl önceki halini de kendim gördüm, bugünkü halini de. türkiye dışında yaşamıyorum yani. ettiğin hakaretin bini bir para olmuş ama en azından damdan düştüğünü söylediğin için şu kadarını yazmak istedim. bir daha sefere haddini aşmayan sözler kullanmanı tavsiye ederim, karşıdakini rencide etmeye çalışınca argümanının değeri yükselmiyor. neyse daha da bakmıyorum buraya, insanlar hakaret saçmadan dertlerini anlatamaz hale gelmiş anlaşılan.
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Sam said: sigortadan ilacımı alıyorum, başbakan isterse ufo'ya binsin. başka söze gerek yok.
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ha iyi bari olay ecevite kaymis bir donem ordu'nun bazi seylerine gereksiz paralar veriliyor o yuzden ilac sorunu cekiyorum argumani vardi (tabi hortumlamalar falan konu bile edilmemisti)
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 e sana özel bir cevap daha vereyim, eskiden yazmıştım da unutmuşsun sanırım: ordu harcamaları yasal, dolayısıyla önüne geçilmesi mümkün değil. bütçe payını arttırırsın kimsenin gıkı çıkmaz, kimse engellemeye çalışmaz. hortumlamalar ise yasalara aykırı ve medyasından yargısına kadar herkesin dilinde bir konu, "milli güvenlik meselesi" deyip susturması mümkün değil kimsenin. ha bir de ordu harcamaları hortumlardan kat be kat daha fazla tabii. böyle.
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Sam said: ha bir de ordu harcamaları hortumlardan kat be kat daha fazla tabii. böyle. harcamaların niteliği miktarıyla ölçülmez! olmaması gereken bi gönderme yapmışsın, şık olmamış.
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 hmm madem yasal olarak bakicaz olaya haklisin diyelim hortumlar, yolsuzluklar kontrol edilemiyor yapanlarin cogunun yanina kar kaliyor. said: Devlet Bütçesinden DİB’e Ayrılan Pay/Yıllara göre Yıl Miktar Oran(%) 1990 783 milyar 96.3 1991 1.3 trilyon 95.4 1992 2.4 trilyon 93.2 1994 3 trilyon 711 milyar 24.1 1995 8 trilyon 368 milyar 160.3 1996 20 trilyon 693 milyar 269.8 1997 46 trilyon 595 milyar 125,2 1998 95 trilyon 489 milyar 105.8 1999 171 trilyon 750 milyar 79.1 2000 301 trilyon 238 milyar 48.8 2001 352 trilyon 196 milyar 17.2 2002 548 trilyon 189 milyar 83.0 2003 765 trilyon 278 milyar 28,4 2004 972 trilyon 748 milyar 21,3 2005 1 katrilyon 116 trilyon 664 milyar 14,8 2004 yılında kişi başına düşen Gayri Safi Milli Hasıla 4000 dolar olarak belirlenmiş. Diyanet İşler Başkanlığına rekor düzeyde pay ayrılması, devletin politik hedefleriyle doğrudan ilişkilidir. 1996-2003 yılları arasında Türkiye’nin ciddi bir ekonomik krizle karşı karşı olduğu dönem içerisinde bütün yatırım sektörlerinde, eğitim ve sağlıkta çok ciddi kısıtlamalara gidilirken DİB’nin bütçesinde %78 ile %14,5 arasında artışlar yaşanmıştır. tamam savunmaya ayrilan parayi elestiriyorsun ama en azindan baska yerlere de bak neyse 5 senede bir degisiklik olmadiysa simdi de pek olacagini sanmiyorum sg-1 said: birader, maksadın üzüm yemek mi bağcı dövmek mi? su sorunun cevabini da onceki cevabindan daha net bir sekilde vermis oldun aslinda tekrar gecmis olsun.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Absolut said: Orduma helal olsun. ciddi misin? meraktan soruyorum saldırı niyetli degil
Öne çıkan mesajlar