Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ananızı Ağlatmaya Geliyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vatan said:
Hırvatistan`da bir kentin belediye başkanlığı için yarışan bağımsız aday Josko Risa kampanya süresince `Ananızı ağlatmaya, sizi soymaya geliyorum` sloganları attı. Afişlerde ise `Her şey benim için, siz avucunuzu yalayacaksınız` yazıldı... Önceki gün yapılan seçimlerde, Risa oyların yüzde 28`ini alarak başkan oldu....

Risa seçim kampanyası sırasında yaptığı konuşmalarda `Bu kenti kendi dükkanım olarak görüyorum. Eğer ben bir şeyler kazanmazsam siz de kazanamazsınız. Ama ben götürürsem, siz de götürürsünüz` dedi. Vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Risa için bir seçmen şöyle konuştu:

`Başa geldiklerinde rüşvet yiyip yolsuzluk yapacaklarını zaten biliyoruz. Herkes yapıyor bunu. Ama Risa hiç değilse bu konuda yalancılık yapmıyor` dedi.

http://www.tumgazeteler.com/?a=5104702

Ben anladım tayip'in neden kazandığını.
Mesaj tarihi:
Hahahahahahha yemin ederim 2 saat önce bu mevzuyu düşünüyorum. Acaba bir siyasetçi doğruyu söylese ne olur diye.
"Eğer ben bir şeyler kazanmazsam siz de kazanamazsınız. Ama ben götürürsem, siz de götürürsünüz" Hahauhau seçilmiş adam.
Mesaj tarihi:
şimdilik sadece "ananı da al git" versiyonları mevcut,
ha bi de "ayaklar baş olamaz" sürümü vardı.

yalnız şu camı çatlak kartalla gezen, birilerini fena dürtmüş herhalde, adam öldü gitti, hala unutamamışlar o dürtüyü.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
yalnız şu camı çatlak kartalla gezen, birilerini fena dürtmüş herhalde, adam öldü gitti, hala unutamamışlar o dürtüyü.

insana ssk "ananı da al git" deyip kolu sakat kalınca evet unutmuyor.
Mesaj tarihi:
o ssk bunu bugün de yapıyor:

http://forum.paticik.com/read.php?13,3904908,3904908#msg-3904908

birader, maksadın üzüm yemek mi bağcı dövmek mi?
Mesaj tarihi:
said:
Başa geldiklerinde rüşvet yiyip yolsuzluk yapacaklarını zaten biliyoruz. Herkes yapıyor bunu. Ama Risa hiç değilse bu konuda yalancılık yapmıyor

Nasıl bir mantıktır bu ahaha :D .
Mesaj tarihi:
Masticore said:
`Her şey benim için, siz avucunuzu yalayacaksınız`

ahaha dürüstlüğün de bu kadarı.
%28le seçilmesi de ayrı bi komik olmuş.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
iyi, afiyet olsun, takıl sen, başbakanın camı kırık kartal'a değil, 60 milyonluk uçağa biniyor, ama ssk aynı ssk.

sen üzümüne devam et.

sigortadan ilacımı alıyorum, başbakan isterse ufo'ya binsin.
Mesaj tarihi:
iyiymiş ama ben oy vermezdim.

böyle bi reklam vardı burger king'in sanırım, (çok aradım da bulamadım) Pepsi bardağı veriyolardı bunu yapmamızın tek amacı sizin pepsi bardağına kanıp daha çok yemek almanız ve karımızı arttırmamız diyordu. güzel reklamdı.
Mesaj tarihi:
Sam said:
sg-1 said:
iyi, afiyet olsun, takıl sen, başbakanın camı kırık kartal'a değil, 60 milyonluk uçağa biniyor, ama ssk aynı ssk.

sen üzümüne devam et.

o da olur inş
Mesaj tarihi:
Sam said:
sg-1 said:

sen üzümüne devam et.

ha tamam ozaman sen alabiliyorsan sorun yok. SKK da sürünen diğer insanların koy götüne gitsin o halde. Ecevit baştayken eminim SSK dan hizmet alanlarda vardı. Onlarda üzüm yemişlerdir belki.
Mesaj tarihi:
Sam said:
sg-1 said:

insana ssk "ananı da al git" deyip kolu sakat kalınca evet unutmuyor.

Bakıyorum da az önce milletin kolunun hesabını sorarken şimdi "ilacımı alıyorum keyfime bakıyorum" havasındasın.

ssk elalemin kolunun parasını ödemiyor, o zaman camı çatlak kartal'a binene tu kaka,...
ssk o kolun parasını bugün de ödemiyor, ama sen ilacını aldığın sürece başbakan ufoyla da gezebilir, helal-i hoş olsun.

yüzsüzlüğün veya ikiyüzlülüğün bu kadarını da görmemiştim.

Bak insanların başına neler gelebiliyor bugünkü ssk'yla, hıncal'ın kaleminden:

said:
Boyun fıtığı ameliyatı oldum. 3 protez omur takıldı bana.. Sigorta 45 yaşından yukardakilerin protez parasını ödemiyor. 45'ten küçükseniz de, bir tanesini değiştirebiliyorsunuz. Ötesi, paranız varsa, kendiniz.. Yoksa sakat yaşayın..
Boyun fıtığı öncesi yapılan kontrolde kalbimi besleyen ana damarın yüzde 95 tıkalı olduğu ortaya çıktı. Stent kararı alındı ve ilaçlı stent denen en gelişmiş stent takıldı. Hastane çıkışı bir tesadüf Sabah gazetesinde bir sağlık yazısı yayınlandı stent üzerine.. Piyasada 3 çeşit stent varmış. Bana takılan tür, en iyisi, ama en pahalısı imiş. Yeniden tıkanma ihtimali, yüzde 10. Daha ucuz bir çeşidinde bu ihtimal yüzde 25.. En ucuzunda yüzde 40.. Nerdeyse yarı yarıya.. Bizim sosyal sigortamız, bu en ucuz cinsin parasını ödüyormuş. İyisi ve sağlıklısını istersen kendi paranla..
Bende yüksek tansiyon var. Her gün iki ilaç almak zorundayım.. Bir idrar söktürücü.. İki kan sulandırıcı.. (İlave bir de aspirin, o ayrı..) Sigorta sadece birinin parasını ödüyor, o da piyasadaki en ucuzu olmak kaydıyla.. İkincisi, varsa kendi paramla.. İlaç firmaları bu iki özelliği taşıyan tek ilaç yapmışlar, hastalara kolaylık olsun diye.. Sigorta onu da ödemiyor.. İlle de bir ilaç.. Paran yoksa ikinciyi alama ve bekle ki, beynin kanasın ..
Bu mudur?..

Öbürünün en azından utanması vardı, "vatandaşıma hakkını veremiyorsam ben de lükse para harcamam" diyecek bir gönüle sahipti.
Sizin sahibinizeyse diyecek söz bulamıyorum, aslında şu topik konusu adam gibi konuşacak olsa bile %28'den fazla oy verecek koyun vardır yani bu memlekette.
Mesaj tarihi:
dediğim gibi ben yaşadıklarım üzerinden konuşuyorum, herkes istediği kadar varsayımda bulunabilir. "eminim öyledir, bugün de vardır" gibi yazılarınızın maalesef kıymeti yok gözümde. damdan düşeni damdan düşen anlar hesabı. gazeteden ziyade kendi yaşadığınız örnek varsa, yazarsanız o zaman dikkate alabilirim.

öbürü vatandaşının anasını ağlatıp sonra gandicilik oynuyordu.
  • Yeni Oluştur...