Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpüşüm Kaçtı

PATA

Öne çıkan mesajlar

Ya kapıyı açtım anlayamadığım bi şekilde dışarı kaçtı.Zaten meyilliydi sürekli dışarı gitmeye fırsat arardı ama normalde gelince yanına geri dönerdi peşimizden.Ama sebebini anlayamadığım şekilde bildiğin kaçtı hayvan...Gayet rahattı evde bahçe oldukça büyük gayet güzel besleniyor ilgileniliyordu kendisiyle.Hatta kendini köpek değilde kardeşimiz filan sanıyordu o derece.Ama hayvan kaçtı.Dışarda bi köpek daha gördüm beraber gittiler sanırım ama sonra ayrıldılar ki diğer köpeği gördüm başka yerde benimki yok.Yerini biliyorum bizim sitenin yanında 4 yanı duvarla çevrili oldukça büyük bi site içinde ve sitenin kendi köpek yakalama görevlileri var.Bu gün yarın yakalnır ama neden kaçtı böyle anlayamadım bi türlü
Sosyal ağlarda paylaş

Ya napym hayvanı kilitleyecek değilim ya.Madem gitmeye çok merakli gitsin.Burda ekmek elden su gölden tüm gün oyun iyi yaşadı.Görsün dışarda ne var o kadar merak ediyorsa.He evet o sitenin köpe timide iyimiş.Bizi içeri sokup arattırmadılar numaramızı aldılar bulunca arayacaklar.Bulamazlarsada sağlık olsun köpek kendi kararını vermiş ne diyeyim
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:
Ya napym hayvanı kilitleyecek değilim ya.Madem gitmeye çok merakli gitsin.Burda ekmek elden su gölden tüm gün oyun iyi yaşadı.Görsün dışarda ne var o kadar merak ediyorsa.He evet o sitenin köpe timide iyimiş.Bizi içeri sokup arattırmadılar numaramızı aldılar bulunca arayacaklar.Bulamazlarsada sağlık olsun köpek kendi kararını vermiş ne diyeyim

ABİ ŞAKA MI
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:

AHAHAHAHAHAHHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

Olivies said:
PATA said:

AHAHAHAHAHAHHAHAHA

köpek kendi kararını vermiş ne abi AHAMHALFMAÇÖMDAs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...