Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 3-4 ruslar super (tu) jack in yine visitor tag iyle odayi bosaltmasi harikaydi ctu da ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bill Buchanan'in kemikleri sizliyor serefsizim CTU'yu boyle okuzun eline verdikleri icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 abi 24 efsanesine hakaret gibi zaten bu sezon oynayan kadro. http://livefortwilight.files.wordpress.com/2009/02/renee.jpg http://latimesblogs.latimes.com/showtracker/images/2007/09/19/carlos1.jpg http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Eric_Balfour/eric_balfour_image.jpg http://files.the-unit.webnode.cz/200000014-d16b9d2652/Michael%20O%27Neill.jpg http://www.radiotimes.com/shows/24/gallery/gallery-one/005/photo_lrg.jpg http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/paulschulzelong.jpg Mason 4 dönüyordur mezarında. huzur içinde yatsın. Bunlar daha ilk sezon ctu. daha ne efsane tetikçiler gördü bu dizi. ne efsane kötü adamlar gördü. şimdi getirdikleri tiplere bakıyorum iğreniyorum lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 4. bolumde dexter izliyormus gibi hissettim sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 4 (tu)(tu) nasıl bir son sahne o öyle, made of win. Devamı inanılmaz iyi olacak. ayrıca Callum Keith Rennie ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 4 efsaneydi ama olaylar ne hızlı gelişiyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 4te doğru noktayı yakaladılar bence de =) hakkaten olaylar çok çabuk gelişti, sezonun gerisinde daha önceki sezonlarda yapmadıkları bişey yapabilirler mi çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yeni ctu sefi tam bir öküz o ne yürüyüs öyle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 leoben ve david anders güzel olmuş; starbuck ise çok sırıtmış; umarım zamanla oturur rolüne. ctu direktöründen adam olması imkansız, ölmesi falan lazım adamın. ortiz'i de sevdim şimdilik; zaman ne gösterecek bakalım. renee(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 OrtizZaten sevmiştim, o hareketi yapınca delikanlılık seal of approval'ı bastım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Renee <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 müdür yoktu. rap turnesine mi çıktı nedir. artık 9. sezonu kesinleştirsinler ya. bu renee ile bi sezon daha gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 arcane said: Renee <3 +1 kızılları zaten severim. <3 Kate yaramamış ama reneeye bol bol <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 jack ölsün renee bize yeter :) yok o destereydi sanırım neyse ben sevdim bu sezonu da CTU nun başına ben gelsem daha ii olurmuş bee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bu iMMERSE grubunun x264 rip'lerini izlerken (Windows 7'de, MPC ile, EVR Custom Pres. DirectShow ayarında) izlenemeyecek derecede bozulmalar oluyor. Overlay Mixer, VMR9 gibi ayarlar seçersem ya da Windows Media Player'da açarsam olmuyor bunlar, ama ben ayarlarımla oynamak istemiyorum :p Başka başına gelen var mı? Üçüncü bölümü CTU release etmişti mesela, onda sorun yok, diğer dizilerde de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Vaktinde indirdiğim PRiME releaseleri media player classic ile sorun çıkardığından x264'a karşı önyargım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Combined Community Codec Pack mi kullanıyorsun ? bende en son 24 bölümünün IMMERSE olanını indirdim sorun yoktu. codec sorunu var gibi sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 codecini güncelle. ondan olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Yok yaw Kiefer amcam gene toparlayamış olayı. Bizi gene boşuna gaza getirdi sezon öncesi. Anıl Kapoor Iran(Dizide Iran demiyor tabii) Başkanı olarak uygun, ama adamın kızını niye 100mt uzaktan Hintli olduğu belli aktris oynuyor kardeşim, pers kökenli hatun bulamadınız mı koca ABD de? CTU desen, klişenin Allah ı. Yeni konsept olarak drone cu bir eleman var, gerisi aynı terane tipler. Hele müdürü Mani nin dediği gibi tam rapçi, zaten kamburu da çıkmış, her an el pençe divan pozisyonda. Karar verme yetisi sıfır, Jack gelmiş "ben gideyim operasyon yapayım" diyor, bu da "git Jack im Allah iniş takımlarına zeval gelmesin" ayağı yapıyor. Insan bir posta koyar önce, sen emeklisin otur oturduğun yerde diye, ya da başkana bir sorar koca operasyonu tedavisi yeni bitmiş emekli bir ajana devrediyorum ne diyorsun diye. Tamam Jack Bauer da, Jack Bauer sonuçta ama bir prosedürü var işin. Orada Chapelle olsaydı çoktan kovmuştu Jack i. Ajan Artiz(Ortiz), sezon 3 teki Chase i yeni versiyonu gibin, zaten Chase gibi kendine sistem analizci kız arkadaş yapmış. Başkan cephesi yine sağlam kadro Allahtan, zaten teyze emmy de aldı geçen sene. Renee nin dönüşü çok uydurma olmuş, ya renee ruslarla çalışmıştı vaktinde falan filan, hadi renee 5.sezondan beri gözükmese ekranda anlarızda, geçen seneki hatun böyle konuya sokulur mu? Vaktinde Tony yi nasıl aldın geriye, insan ona bakar bir. Rus nükleerci aile fena değil, sağlam işler bekliyorum onlardan. İlk 6 bölümden sadece 4. bölümü biraz beğendim, inşallah toparlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 AHAHAHAonce aim sonra wall hack acti Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 agent ortiz favorim oldu özellikle; "he is here with me" sahnesinden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 jack throwing knife killcam alacaktı ama olmadı. onun yerine bullet penetle kill aldı FMJ achisi kasıyormuş. jack hahaha sen git jack i ellerinle mafyanın içine al. oldu mu şimdi bu dobrişka. adam rus mafyasını çökertecek. ayrıca renee çok pis sapladı bıçağı. jack'in zaten daha önceden aldığı kurşun yarası, şarapnel yarası, işkence vs sayesinde iç organ namına bir kalp, bir ciğer birde mide kaldığından boşluğa gelmiştir o bıçak kesin. vladimir çok erken harcadılar. gerçi bukadar boktan bi karakter yazılamazdı bu adama. onu becerdikleri için erken gitmesine şaşırmadım. hırsız tayfa arkadaşım bu adamlar daha önce hapse girmiş. bunların parmak izi, dna, göt deliği çeperi ölçülerine kadar hepsi polisin elinde vardır. insan bir eldiven takar, bere takar ne bileyim bu kadar mal olunmaz. yağlı parmaklarla şifreleri girdiler 10 parmak iz bıraktılar. kıl tüy döktüler. Dana desen tam dana. bu lavuğu evindeyken çekip vursa haneye tecavüzden yırtardı. böyle kriz anında CTU çalışanısın bir halt olmaz. nasıl data analiz ediyor bu kafayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 oha 5 dakka içinde yarım saatlik olayı yaptılar alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Gallant said: Anıl Kapoor Iran(Dizide Iran demiyor tabii) Bu da 24'deki ayri bir komikliktir. Bu sezonu seyretmedim ama obur sezonlarda terorle baglantili ortadogu ulkeleri hep "your country", "his country" seklinde geciyor. Boyle yapacaklari yerde uydurma bir ulke adi koysalar daha iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Bu sezonda var zaten ülkenin adı. İlk bölümde fln söylüyorlardı da aklıma gelmedi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar