Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 - Sezon 8

Baggio

Öne çıkan mesajlar

Haberler çıktıkça ekleriz, tahmin falan da yaparız belki. Şimdilik 3-5 parça bilgi var, onları yazayım.

Çıkmamış sezon için spoilerlarla uğraşmayalım, 7'nin sonuna kadar gelmediyseniz lütfen aşağı inmeyin :p Zaten başlığı görünce mantık olarak böyle yapmalı da insan, oldu da girdiyseniz aman dikkat.

- Çok büyük bir ihtimalle son sezon olacak.
- Yedinci günden kısa bir süre sonrasında geçiyormuş, en fazla 1 yıl olur demek ki.
- Şimdilik başkan, Chloe, Renee ve Kim'in olacağı biliniyor eskilerden.
- Anil Kapoor (Slumdog'daki sunucu) Hindistan'da güvenlik şefi gibi bir şey olacakmış, bu sefer Hint'li teröristlerle uğraşacak sanırım Jack :p
- Çok mutlu bir son beklemiyormuş Jack'i.
- Normalde 6-7 arasındaki yaz planladıkları ama yapamadıkları sinema filmi işini 8. sezondan sonra yapıp, Jack'i öyle emekli etmekmiş plan.

Kim nereye dalacak da olay nasıl Jack'te bitecek, nasıl ülkesini sekizinci defa kurtaracak, onlarla ilgili spoiler bilgi bile yok tabii daha.

Özellikle 7. sezonda -kendilerinin de belirttiği gibi senaryo için normalden neredeyse bir sene fazla zamanları olduğu halde- biraz hayal kırıklığı oldu, son sezonda bu prestiji kurtaramazlarsa dizinin pek akılda kalacağını sanmıyorum. İnşallah bunu (ve yapacakları filmin gişe hasılatını) düşünüp doğru düzgün bir şeyler yazarlar artık.

Bu arada ilginçtir ki ratinglerde en yüksek sırayı bu en kötü sezonlarından biriyle almış 24, bulduğum istatistiklerin doğruluğundan şüphe ettim yani o derece :p Pazartesi akşamı rakibi mi kalmadı acaba, ben Prison Break ve 24 dışında Pazartesi dizisi izlemiyordum, bilemiyorum onun için.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Tony olursa olmaz. Adamı öldürüp ellerinde malzeme kalmayınca dirilttiler, sonra binbir türlü kötü iş yaptırıp Jack'e dövdürttüler ve muhtemelen müebbet/idam cezası almak üzere yakaladılar. Artık tekrar geri dönerse ben mutlu olmam yani, bu Tony bile olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Kim

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-

Tony olmali 8. sezonda, zaten oyle havada birakamazlar o karakteri.

Hic fena bir sezon degildi bence 7. sezon, sonuna dogru daha iyi olabilirdi, ama genel olarak temposu iyi ayarlanmisti. Acikcasi 6. sezonun sonundaki "eh artik yeter" hissine nazaran cok daha umitli bakiyorum 8. sezona
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bundan önce bölümün yayınlanmasına iki gün kala heyecanlanıyodum. Bu sefer salı düşmüş oluyo, çarşamba indiriyorum bazen. Bazen salı indirdim. Ve gayet de erteleyebildim izlemeyi. Jack'in pathogen olayını hiç güzel işleyemediler. Bi krize girio sonra kendine geliyo iğneyi yiyince tamam da, sonra en kritik yerlerde yine krize girio. Sırf heyecan eklemek için heyecan eklemişler.

Alt konu olarak da Başkan'ın kızının olayları saçmaydı. itici hale getirdi konuyu. onun yerine ethan'la devam etmeleri daha mantıklı olucaktı. Ben bi de başkan karakterine alışamadım. yani david palmer'dan sonra her başkan'ın sönük kaldığı gerçek ama mesela president Logan bile bi iyiydi yani karizma açısından ne kadar sonra hinlik yapmış olsa da.

Agent Pierce da bütün 24 sezonları arasında en favori karakterimdir. Tony Almeida diyenlerin dışında da buna katılmayanın alnını karışlarım sdfsd.

Açıkçası bu sezon biraz fazla yan heyecanlar yarattılar ve anlamsız yan heyecanlar oldu bunlar. Genel olarak aksiyonlar zorlamaydı. Çekim olarak değil senaryo olarak. Finalde tam almeida jack'i patlatıcakken helikopterin gelmesi, jack almeida'dan kaçarken tam fitili ateşlediğinde almeida'nın son anda yetişip tekme atması, falan bence gereksiz uzatmalar oldu işte.

Almeida'yı da kişisel intikam hırsı ve bunun uğrunda yaptıkları için de kutluyoruz ayrıca. Hırs yapmış adam.

edit: Son olarak resmen çekicek bölüm kalmamışken, napsak ya nasıl uzatsak. Aaa Kim vardı lan arayın Elisha Cuthbert'i gelsin ortalığı karıştırsın jack başını belaya soksun falan uzasın 2-3 bölüm daha dediler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de, güzel başlamıştı ama sonlarına doğru gerek "cure olmayan patojen" olayları, gerek Kim, gerek başkanın kızı baya düşürdü heyecanı bence.

Bu sezon Mike Novick'in görünmemesiyle Pierce 7'de 7 yapan tek karakter oldu bu arada, inşallah 8'de de bir görünür :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bence aynı organizasyon konu olabilir olaylar yakın zamanda geçiyosa. sonuçta lider olanı yakaladılar ama diğerleri hala faal olabilirler, hatta ctu bununla mücadele için tekrar kuruluyo da olabilir.

7. sezon cidden çok iyi başlamıştı, ama sonlara doğru aynı heyecanı kalmadı. 6. sezonda da böyle olmuştu zaten. 24'te en sevdiğim kısımlar genelde o ilk şoke edici saldırıların başladığı ve herkesin panik olduğu ilk kısımlar oluyo, sonlara doğru aynı heyecan ve atmosferi veremiyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

7. sezon sonlara doğru cıvıtmış olsa da fena değildi ben beğenerek izledim...

Ama 8 son sezon olacaksa çok çok çok daha kaliteli bi senaryoyla gelmeli...

Bu arada 7. sezondaki general Juma mıydı ne, 3. sezondaki bi polis dedektifi oynamıştı. Aynı adamı bambaşka bi karakterde bir daha oynatmak 24 e yakışmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
bugün seyrettim 7 finalini tv'de, bence en güzel sezonlardan biriydi. yardımcı karakterler gayet başarılıydı ki can keyc'i (adamın adını unuttum lol) tekrar görememek hariç bir sıkıntım olmadı.

aaron da sağ kaldı çok şükür, jack ölse bile adam başrole geçip devam edecek herhalde eheh. yalnız cidden abi palmer gittiğinden beri hep birşeyler eksik. bazen öyle kritik bir karakter oluyor ki hiçbir şekilde yerini dolduramıyorsun.

10uncu sezona kadar gitsinler bence, hintlilerden sonra kuzey koreliler, inuitler filan birşeyler bulurlar. hiç malzeme bulamazlarsa ergenekon'u soksunlar, onu yıksın jack. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Sezon 8 promo

http://www.youtube.com/watch?v=omp2TvpSPcY

Birde Who is Jack Bauer? ne dmektir bide CTU olcaksınız.
Arkada Starbuck da göründü oda hoş oldu ^^
Birde bu sezonda Kim Bauer i göreceğiz galiba bol bol maalesef :D

edit: Bir tane daha buldum

http://www.youtube.com/watch?v=4wmc-09LfVg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...