Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Galatasaray 24.05.2009 @ 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:
Ne zevkli maçtı o ya, daha çocuktuk ama hala aklımda ardarda goller :D

Hakkaten helal olsun takıma, imkansız demedi, uğraştı, didindi, kastı ve 8 golü birden attı bi maçta. Azmin zaferi :)

Evet selçuk yula da tam bu maçı ergun gürsoyun ağzına tıkamıştı :) nedense adam konuşamadı bile hehe
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:
92-93 sezonunda!
iki takım şampiyonluk yolunda!
Hatırlayın ne oldu Ankara'da?
8-0'ı unutma!

Unutmadık!

ilahi adalet işte biri ligde kalma mücadelesi veriyor biride avrupaya gitme hesabı içinde
ne demişler gs gibi dostum olcağına fenerbahce gibi düşmanım olsun

ankaragücüne o sene 10 gol atan bjk da şike yaptı o zaman?

hem ayrıca liverpooldan kaç para aldınız? 8 yemek için.

lol söylenmiş hepsi. :D
Sosyal ağlarda paylaş

GS o maçı 2-0 bile alsa şampiyon oluyordu, evet. BJK'liler bunu her zaman abartıp çoğu kişinin yanlış öğrenmesine sebep oldular, sanki GS 7+ atmak zorundaydı imkansızdı tamamen onların hakkıydı da GS satın alıp 8 attı gibi. Olayın ciddiyetini arttırıp şüphe bırakmama çarpıtması resmen bu, şehir efsanesi. GS o sene Ankaragücü'ne 11 gol atarken BJK de 10 gol atmıştı, o da tamam.

Fakat bunlar GS'nin maçı garantilemek için satın aldığı gerçeğini değiştirmiyor, keşke böyle abartıp 8 tane atmasalarmış da kendilerini yakmasalarmış, 3-4 neyinize yetmiyor be. Kaleci bile kabul etmişti zamanında, golleri de Youtube'dan izleyebilirsiniz, böyle rezillik olmaz yani :p

Bir de siz söylemeden ben söyliyim de, o 8 golün 8'ini de Zalad yemedi evet, 5 tanesini yiyip devre arasında değişti, hatta sanırım futbolu bırakmıştı. Daha 35. dakikada 5-0 geri düşen takımdan bir şey beklemek ne derece gerçekçi olur, bunu ortaya atmadan önce bir değerlendirin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

daverc said:
Sampiyonlugu kaybediceksek bu macta kaybedelim bari, fener gibi denizlide skandal yasamak cok acı olur.

aynısını konuştuk arkadaşla. bir fenerli olarak inşallah siz de çekersiniz o acıyı diyorum beter olun. son hafta kaybedin lütfen bugün yenin gs yi ama son hafta yenilin yalvarıyorum :d
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
2 fark yeterken sırf yakalanalım diye 8 tane attık şikeyle, bjk 10 tane attı o kadar da güçlüydü takım yani çok anormal 8 tane atmak o yüzden :(

BJK kurulduğu günden bu yana kaç gol atmış onu da yazsaydın istersen hafifletici sebep diye :p Golleri sezon içinde 4/6 şeklinde atmakla, bir maçta yarısı traji-komik 8 gol atmak farklı şeyler takdir edersin ki.

Kaleci kendi ağzıyla söyledikten sonra ne tartışılıyor hala, onu da anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
GS o maçı 2-0 bile alsa şampiyon oluyordu, evet. BJK'liler bunu her zaman abartıp çoğu kişinin yanlış öğrenmesine sebep oldular, sanki GS 7+ atmak zorundaydı imkansızdı tamamen onların hakkıydı da GS satın alıp 8 attı gibi. Olayın ciddiyetini arttırıp şüphe bırakmama çarpıtması resmen bu, şehir efsanesi. GS o sene Ankaragücü'ne 11 gol atarken BJK de 10 gol atmıştı, o da tamam.

Fakat bunlar GS'nin maçı garantilemek için satın aldığı gerçeğini değiştirmiyor, keşke böyle abartıp 8 tane atmasalarmış da kendilerini yakmasalarmış, 3-4 neyinize yetmiyor be. Kaleci bile kabul etmişti zamanında, golleri de Youtube'dan izleyebilirsiniz, böyle rezillik olmaz yani :p

Bir de siz söylemeden ben söyliyim de, o 8 golün 8'ini de Zalad yemedi evet, 5 tanesini yiyip devre arasında değişti, hatta sanırım futbolu bırakmıştı. Daha 35. dakikada 5-0 geri düşen takımdan bir şey beklemek ne derece gerçekçi olur, bunu ortaya atmadan önce bir değerlendirin bence.

Daha beter satın alanlar var.

İlk yarıyı 0-3 geride kapatıp ikinci yarı 4-3 yapmak falan gibi. 8-0 daha masum. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Baggio said:

Daha beter satın alanlar var.

İlk yarıyı 0-3 geride kapatıp ikinci yarı 4-3 yapmak falan gibi. 8-0 daha masum. :p

Size de yapmıştık onu, kaç para almıştınız? Aziz de yoktu o zamanlar, cüzi bir şeydi heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Şu Rıdvan'ın, Aykut'un ve Hasan'ın yıldızlaştığı 3-4lük Cimbom-Fener derbisi dimi:)
[video]http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-7462861420301933030&hl=tr&fs=true?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
tanju hatır şikesi yapmış size. geçen açıkladı ya. :D

... Maç günü gelip maça çıktıklarını, kendisinin ve arkadaşlarının fazla sıkmadan oynadıklarını, Fenerbahçe'nin 15. dakikada Şenol'un attığı golle 1-0 öne geçtiğini söyleyen Tanju Çolak, "Fenerbahçeli futbolcu Müjdat gol atıldıktan sonra Galatasaraylı taraftarların olduğu bölüme doğru gelerek el hareketi yaptı. Bunun üzerine Rıdvan'ın yanına gelerek hatır şikesinin bittiğini söyledim. Rıdvan niye bitti Tanju deyince Müjdat'ı gösterdim. Sonra maça tekrar başladık. Ben 10 dakika sonra bir gol attım. Maç 1-1 bitti" ifadelerini kullandı.

Gördüğün gibi dediğin maçla alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...