aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 BiTcH_oFBaT said: hayır fifa verior onu. listesine alıyor filan. he raporlarını ve ne yaptığını filan tabi bizden öğreniodur. en azından ben öyle biliorm Yok, bizim federasyon veriyor. Nasıl takımlar 23 kişilik kadr gönderir avrupa maçlarında bu da federasyonun hakem kadrosunu seçmesi gibi. Ha fifa beğenmez maç vermez hakeme o ayrı. Zaten vermiyor da fifa kokartlı bi sürü hakemimiz var doğru dürüst maç yöneten yok yurt dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 catlikethiief said: Red said: samiyende sivası herturlu yeneriz 1 bjk 2 ts 3 sivas 4 gs 5 fener bu sene her türlü kimi yendiniz de sivası yenceksiniz :) çok değil bi kaç öncesi ... adsdsa evet geçen sene 5 attık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 PZero said: Masquerade said: ordaki ilk 2'yi yenmişiz mesela :P PAUIHSKJHDKAHKASASKHDKHKKKKKKKKKKKKKK DAHA DÜN YENDİK SİZİ ne bileyim, samiyende 4 attığımız söyledim ben be. :p bi de geçen sene sivasa 5 atmıştık eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 helal geçen sene 5 hobaaa iyi takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bu hıncal ne garip bi adam said: Emre Aşık yüzde 100 ikinci sarıdan kırmızı kartı görmeliydi. Sabri, sarının üstüne anında ikinci sarı kartı görerek oyundan atılmalıydı. Ernst kesin ikinci sarıdan kırmızı görmeliydi. Sivok'un hareketi doğrudan kırmızıydı. Bu hakem için uyardılar sarı ve kırmızı bol kullanır diye. Buna karşılık Yusuf'a gösterdiği sarı kart yüzde 100 haksız. Bana sorarsan penaltıydı pozisyon. Bir penaltı daha var. Kewell'ın İbrahim Üzülmez'e yaptığı hareket. 3 hareket birden var. Yani hakem Beşiktaş'ın 2 penaltısını da yedi. emre sarı yese bunların hiç biri gerçekleşmezdiki olay orda koptu hele birde 4 yada 5 tane atıcakmış gs bjkye yaw.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bu arada türk polisine bir kez daha saygılarımı sunuyorum Türkan Saylan pankart said: Beşiktaş-Galatasaray arasında önceki gün İnönü Stadyumu’nda oynanan futbol maçında şaşırtıcı bir durum yaşandı. Beşiktaşlı taraftar grubu Çarşı’nın üyeleri, maç sırasında “Türkan Saylan onurumuzdur” ve “Alkışlar Türkan Hoca için” yazılı pankartı açmak istedi. Bunu fark eden asayişten sorumlu özel üniformalı polisler, siyasi içerikli olduğunu öne sürdükleri iki pankartı toplamaya başladı. Buna karşı çıkan Çarşı grubu üyeleri, polise direnmeye kalktı ancak gözaltına alınacakları söylenince geri çekildi. Saylan’la ilgili pankartların polis tarafından kaldırılmasına şaşırdığını belirten İnönü Stadyumu’ndan bir yetkili şunları anlattı: “Maçtan bir gün önce Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yetkililer gelip asılacak pankartları kontrol ederler. ‘Fair play’ kurallarına uygun olanlara izin verip ‘Diğerlerini asmayın’ derler. Maç gününden bir gün önce Beşiktaş ve Galatasaray’ın asacağı pankartlar da geldi. Hepsini açıp tek tek baktık. Aralarında Türkan Saylan’la ilgili olan iki pankart vardı. Federasyon yetkilileri, ikisini de okudu ancak asılmasına engel olacak bir durum görmeyince ‘Tamam’ dedi. Biz de asılacak olanların içerisine aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Hahaha Hıncal'dan baya komik iddialar gelmiş yahu, adam bjk amigolarından fazla saymış şüpheli pozisyonu ama gs ninkileri saydığı yok Hakemin Ernst'i kayırmasını falan kimse yazmamış ama yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ernst katildide ernst e gelene kadar gs ın en az 6 futbolcusunun atılması lazımdı. Kılavuzu bülent olanın burnu çirkeflikten çıkmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 6 değil 11 ya abi naptn asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Orkun un tipten atılması lazımdı bence ,ne sıfatsız bir heriftir o bide böğürüp duruyor devamlı. SPARTAAAAA http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_z1_OrkunUsak002.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Gs taraftarınında atılması gerekiyordu koltuk söktü adamlar ya.Stad orası, o koltukları oturun diye yaptık. Bu arada kafam iyiydi bi ara güvenlik müdürüne kadar çağırttım yanıma gs tribününde direğe tırmanan amigo yu indirmek için şikayet ettim =) indirmediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bişi dicem maçta ilk yarının ortalarında sonlarına kadar galatasaraylıların sesini duydum :D Galatasaraylıyım ama çarşının tribününü severim şaşırttı açıkçası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sinad said: Ernst katildide ernst e gelene kadar gs ın en az 6 futbolcusunun atılması lazımdı. Kılavuzu bülent olanın burnu çirkeflikten çıkmazmış. yani bende diyorum ki emre atılsa idi zati ernst o kadar rahat olur du ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sizin kahveden gelmiştir o ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Yok abi netten izledim :D hatta bi arkla konuştuk valla öyleydi 2.yarıyı izleyemedim tabi link bozuldu noldu bilmiyorum ama ilk yarı öyle oldu gs iyi oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bi ara ses geldi doğru diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yalnız bizim ve üzülmez'in dışında herkes penaltı diyor o pozisyona. biz mi anlamıyoruz yoksa dkawjdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 penaltı olsa nolur olmasa nolur? yusuf cezalı, tello ve delgado sakat denizli maçına artık ibrahim üzülmez oyun kurar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 BiTcH_oFBaT said: yalnız bizim ve üzülmez'in dışında herkes penaltı diyor o pozisyona. biz mi anlamıyoruz yoksa dkawjdsa yaşlandı o artık ardaya bi kere yetişemedi be bide bi sene daha oynıcak bizle gerçi gençlerbirliğin sol tarafındaki ismail geliyormuş bjk ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 cemad said: penaltı olsa nolur olmasa nolur? yusuf cezalı, tello ve delgado sakat denizli maçına artık ibrahim üzülmez oyun kurar :D inceman var.. ona iş düşücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 gs tribününün 3 de 2si doluydu gidenlerde hep çoluk çocuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 3te 2 öyleyse bizim kafes çok büyükmüş o zaman. o koltukları sökenlerde çoluk cocuksa gs taraftarının yetişkinlerini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 "Asistan kıyımına son" pankartınada federasyon izin vermiş polis izin vermemiş. neyse susçaz ama nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Orası bir futbol sahası açılan pankartlar da futbol ile ilgili olmalı diye düşünüyorum ben. Ki hakkında adli davalar bulunan bir insan hakkında pankart açılması bence ayrıca yanlış. İzin verilmemesi de gayet doğal geldi. Not:Hakkındaki dava haklıdır haksızdır orası beni ilgilendirmiyor gerçekten.Sadece spor sahasında siyaset görmek istemiyorum ki bence olmaması da gerekir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 evet jandarma 432798 yaşında ve vergi ödeyin agalar pankartları futbolla çok alakalı pankartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar