Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Galatasaray 24.05.2009 @ 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Bir de Lincoln'e kötü diyenler bir baksın, Lincolnsuz çıktığımız maçlarda kaç gol atmışız.

Hani hep diyoruz ya, Gs'nin ileri 4 lüsü; Arda, Baros, Kewell, Lincoln.. Bunlar varsa o gün gs'nin hücum gücü yüksek oluyor diye. Evet.. ama orada kilit isim Lincoln.

Baros'un 20 golü var ve bu golleri attığı her maç neredeyse Lincoln sahada.

Ayrıca ilk 16'da elenmiş bir takım oyuncusu olarak asist kralı oldu Lincoln UEFA'da.
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:
o serbest vuruşta bende anlamadım neden sabri kullandı kewell ve topal verken kaleyi bulan top ortalaması %1 olan bir oyuncu kullandı o serbest vuruşu anlamadım.
yusufta ilk yarıda durdu durdu 2. yarıda patladı :).hatta golü atana kadar sahada yok gibiydi

ikinci yarı girdi ondandır belki ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Bir de Lincoln'e kötü diyenler bir baksın, Lincolnsuz çıktığımız maçlarda kaç gol atmışız.

Hani hep diyoruz ya, Gs'nin ileri 4 lüsü; Arda, Baros, Kewell, Lincoln.. Bunlar varsa o gün gs'nin hücum gücü yüksek oluyor diye. Evet.. ama orada kilit isim Lincoln.

Baros'un 20 golü var ve bu golleri attığı her maç neredeyse Lincoln sahada.

Ayrıca ilk 16'da elenmiş bir takım oyuncusu olarak asist kralı oldu Lincoln UEFA'da.

Aynen katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı uğurlu olsun haftaya ligde kalmayı garantilemiş denizliden 1 puan alırsak ve sivas gsye 3 fark atmazsa şampiyonuz. gsnin de uefaya gitmek için sivası yenmesi gerektiğini hatırlatalım

iyi oynadık diyemeyiz yani açık ve net ama akılcı oynadık gs nasılsa hata yapar ve değerlendiririz diye çıktık patlaya da bilirdi patlamadı

şampiyonluğu biran önce kazanıp durumumuza bakmamız lazım. büyük maçların oyuncuları almamız lazım yıldız almamız lazım. delgadonun yerine iyi bir oyuncu lazım

galatasarayı da kutluyorum. arda gerçekten çok iyi bir oyuncu
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada uefa kesin değil.

herkes bursa ile gs'yi kıyaslıyor ama, fenerde işin içinde.

şöyle ki; 3'lü averaj.

Önümüzdeki hafta, Bursa kazandı. Fener ve Gs kaybetti diyelim. (ki gayet olası bir tablo, bursa ligde kalmayı bu hafta garanti eden ibb ile oynuyor. gs şampiyonluk adayı sivas ve fener de belalısı ve cl kovalayan ts ile oynuyor deplasmanda)

bu durumda 3 takım eşit puanda oluyor ve devreye 3'lü averaj giriyor;

3'lü averaj'a bakılırken, 3 takımın arasında oynadığı maçlardan aldığı puanlara bakılıyor sıralama için. durum da bu;

fenerbahçe 7
bursaspor 6
galatasaray 4

3 takımın eşitliği durumunda gs gg olur.
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:
o serbest vuruşta bende anlamadım neden sabri kullandı kewell ve topal verken kaleyi bulan top ortalaması %1 olan bir oyuncu kullandı o serbest vuruşu anlamadım.
yusufta ilk yarıda durdu durdu 2. yarıda patladı :).hatta golü atana kadar sahada yok gibiydi

ahahaha. yusuf sanki ilk yarı sahada yok gibiydi...
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:

Hahaha bu bambaşkaymış. Zaten yoktu, ikinci yarı başında girdi oyuna :)

(edit: yanlış quote)
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
bu arada uefa kesin değil.

herkes bursa ile gs'yi kıyaslıyor ama, fenerde işin içinde.

şöyle ki; 3'lü averaj.

Önümüzdeki hafta, Bursa kazandı. Fener ve Gs kaybetti diyelim. (ki gayet olası bir tablo, bursa ligde kalmayı bu hafta garanti eden ibb ile oynuyor. gs şampiyonluk adayı sivas ve fener de belalısı ve cl kovalayan ts ile oynuyor deplasmanda)

bu durumda 3 takım eşit puanda oluyor ve devreye 3'lü averaj giriyor;

3'lü averaj'a bakılırken, 3 takımın arasında oynadığı maçlardan aldığı puanlara bakılıyor sıralama için. durum da bu;

fenerbahçe 7
bursaspor 6
galatasaray 4

3 takımın eşitliği durumunda gs gg olur.

kurallardan pek haberin yok galiba.gs garantiledi şu an bursa 7-0 yenmedikçe
Sosyal ağlarda paylaş

afedersiniz ama hakemide rö re rö yüde yendik.

çok güzel bir atmosfer vardı, özellikle futbolcular çağrıldığında takımın hep tribüne gitmesi çok güzeldi.

sonuçta koduk.

asıl şunu demek istiyorum. gs ve fb bu sezon kötü diye şampiyon oluyor bjk gibi cıyaklamalar filan duyuyorum ama kusura bakmayın çekemiyosunuz. bu sene hakeden 2 takım var zaten onlarda çekişio.

neyse rö re rö sivası yener bizi şampiyon yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...