Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Maçı çevirmeyi geçtim, yorulan biri değiştirseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Silphatos said: 1 Aykut bülent korkmazı kesseler aykutu oynatmaz orkun varken. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 deli orkunla niye başladı bülent onu hala çözemedim. adam tek maç oynamamış bu sezon, aykutta iyi kaleci değil ama her halükarda orkundan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Aynalarda gördüğümsün Ağladığım güldüğümsün Aynalarda gördüğümsün Çözemezler kördüğümsün Seeeeeeeen..... Bilge bir kuş gökyüzünde Bak ne diyor son sözünde Yıkılma öyle... Haydi kalk ayağa YÜRÜ GÜNEŞE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bir de bizde serbest vuruşları neden hep Sabri atıyor? Rakip oyunculardan birine rica etsek, insaf eder daha güzel atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 orkun da ayrı angut.. adam sakat ayakla maça çıkıp elenmemize neden olmuştu.. bence fiziksel testlerin yanında zeka testi dde yapsınlar oyunculara.. aykuta da yazık oluyor be adam geçen sene başka takıma gideceksin "seni oynatacaiız" dediler heri,f yine kulübeye mahkum oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 o serbest vuruşta bende anlamadım neden sabri kullandı kewell ve topal verken kaleyi bulan top ortalaması %1 olan bir oyuncu kullandı o serbest vuruşu anlamadım. yusufta ilk yarıda durdu durdu 2. yarıda patladı :).hatta golü atana kadar sahada yok gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bir de Lincoln'e kötü diyenler bir baksın, Lincolnsuz çıktığımız maçlarda kaç gol atmışız. Hani hep diyoruz ya, Gs'nin ileri 4 lüsü; Arda, Baros, Kewell, Lincoln.. Bunlar varsa o gün gs'nin hücum gücü yüksek oluyor diye. Evet.. ama orada kilit isim Lincoln. Baros'un 20 golü var ve bu golleri attığı her maç neredeyse Lincoln sahada. Ayrıca ilk 16'da elenmiş bir takım oyuncusu olarak asist kralı oldu Lincoln UEFA'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 cado said: o serbest vuruşta bende anlamadım neden sabri kullandı kewell ve topal verken kaleyi bulan top ortalaması %1 olan bir oyuncu kullandı o serbest vuruşu anlamadım. yusufta ilk yarıda durdu durdu 2. yarıda patladı :).hatta golü atana kadar sahada yok gibiydi ikinci yarı girdi ondandır belki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 maç öyle ahım şahım bi maç değildi fazla zevk vermedi toplasan 5 6 tane pozisyon vardı yendik mutluyuz. haftayada puan alıp şampiyon olmak istiyoruz OOOOOOOO BEŞİKTAŞIM OLEYYYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Masquerade said: Bir de Lincoln'e kötü diyenler bir baksın, Lincolnsuz çıktığımız maçlarda kaç gol atmışız. Hani hep diyoruz ya, Gs'nin ileri 4 lüsü; Arda, Baros, Kewell, Lincoln.. Bunlar varsa o gün gs'nin hücum gücü yüksek oluyor diye. Evet.. ama orada kilit isim Lincoln. Baros'un 20 golü var ve bu golleri attığı her maç neredeyse Lincoln sahada. Ayrıca ilk 16'da elenmiş bir takım oyuncusu olarak asist kralı oldu Lincoln UEFA'da. Aynen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mustafa Kamil Abidikgubudikoğlu maçı son 10 dakika bıraktı başka birşey yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 hakem çok kötüydü bu arada acayip kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Lincolnde biraz da böyle hemen yıkılmasa dayanklı olsa çok iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 hayırlı uğurlu olsun haftaya ligde kalmayı garantilemiş denizliden 1 puan alırsak ve sivas gsye 3 fark atmazsa şampiyonuz. gsnin de uefaya gitmek için sivası yenmesi gerektiğini hatırlatalım iyi oynadık diyemeyiz yani açık ve net ama akılcı oynadık gs nasılsa hata yapar ve değerlendiririz diye çıktık patlaya da bilirdi patlamadı şampiyonluğu biran önce kazanıp durumumuza bakmamız lazım. büyük maçların oyuncuları almamız lazım yıldız almamız lazım. delgadonun yerine iyi bir oyuncu lazım galatasarayı da kutluyorum. arda gerçekten çok iyi bir oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 GS nin gücü bukadardı, kötü beşiktaş bile yendi normal sonuç Şampiyonuz inş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bu arada uefa kesin değil. herkes bursa ile gs'yi kıyaslıyor ama, fenerde işin içinde. şöyle ki; 3'lü averaj. Önümüzdeki hafta, Bursa kazandı. Fener ve Gs kaybetti diyelim. (ki gayet olası bir tablo, bursa ligde kalmayı bu hafta garanti eden ibb ile oynuyor. gs şampiyonluk adayı sivas ve fener de belalısı ve cl kovalayan ts ile oynuyor deplasmanda) bu durumda 3 takım eşit puanda oluyor ve devreye 3'lü averaj giriyor; 3'lü averaj'a bakılırken, 3 takımın arasında oynadığı maçlardan aldığı puanlara bakılıyor sıralama için. durum da bu; fenerbahçe 7 bursaspor 6 galatasaray 4 3 takımın eşitliği durumunda gs gg olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 cado said: o serbest vuruşta bende anlamadım neden sabri kullandı kewell ve topal verken kaleyi bulan top ortalaması %1 olan bir oyuncu kullandı o serbest vuruşu anlamadım. yusufta ilk yarıda durdu durdu 2. yarıda patladı :).hatta golü atana kadar sahada yok gibiydi ahahaha. yusuf sanki ilk yarı sahada yok gibiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 cado said: o serbest vuruşta bende anlamadım neden sabri kullandı kewell ve topal verken kaleyi bulan top ortalaması %1 olan bir oyuncu kullandı o serbest vuruşu anlamadım. yusufta ilk yarıda durdu durdu 2. yarıda patladı :).hatta golü atana kadar sahada yok gibiydi Hahaha bu bambaşkaymış. Zaten yoktu, ikinci yarı başında girdi oyuna :) (edit: yanlış quote) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 haha hadi ya :P babamada sormuştum oysaki oyunda demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Vallahi haftaya herkez birbirini yiyecek bizde düşmemesi kesinleşmiş denizli ile oynayacağız =p Trabzon - Fener Gs - Sivas maşallah yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 cado said: haha hadi ya :P babamada soymuştum oysaki oyunda demişti aziz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Masquerade said: bu arada uefa kesin değil. herkes bursa ile gs'yi kıyaslıyor ama, fenerde işin içinde. şöyle ki; 3'lü averaj. Önümüzdeki hafta, Bursa kazandı. Fener ve Gs kaybetti diyelim. (ki gayet olası bir tablo, bursa ligde kalmayı bu hafta garanti eden ibb ile oynuyor. gs şampiyonluk adayı sivas ve fener de belalısı ve cl kovalayan ts ile oynuyor deplasmanda) bu durumda 3 takım eşit puanda oluyor ve devreye 3'lü averaj giriyor; 3'lü averaj'a bakılırken, 3 takımın arasında oynadığı maçlardan aldığı puanlara bakılıyor sıralama için. durum da bu; fenerbahçe 7 bursaspor 6 galatasaray 4 3 takımın eşitliği durumunda gs gg olur. kurallardan pek haberin yok galiba.gs garantiledi şu an bursa 7-0 yenmedikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 afedersiniz ama hakemide rö re rö yüde yendik. çok güzel bir atmosfer vardı, özellikle futbolcular çağrıldığında takımın hep tribüne gitmesi çok güzeldi. sonuçta koduk. asıl şunu demek istiyorum. gs ve fb bu sezon kötü diye şampiyon oluyor bjk gibi cıyaklamalar filan duyuyorum ama kusura bakmayın çekemiyosunuz. bu sene hakeden 2 takım var zaten onlarda çekişio. neyse rö re rö sivası yener bizi şampiyon yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar