Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 oha bütün mesajı 16 yaşımda bi erkek arkadaşımvar olarak okudum. neler hissettiğimi bir düşünün. kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 haha aynen ilk sayfayı öyle okudum garip bi histi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ergenlikteki lükse bak. imac aldırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 olur öyle ergen ergenden farklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 benimde 16 yaşında bi kız kardeşim var o da ergenlikte böyle her bişeye sinirleniyo sus lan diye bağrınıyorum susuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 benim kardeşim ergenliğinin depresif ve içine kapanık yıllarını yaşarken ben 35 yaşında olucam. o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 adamınbiri said: benimde 16 yaşında bi kız kardeşim var o da ergenlikte böyle her bişeye sinirleniyo sus lan diye bağrınıyorum susuyo pısırık yetişcek kız senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 yok hırsını arkadaşları ve annemden çıkarıyo bana dokunamıyo eskiden bana ana avrat düz giderdi zor düzelttim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Değerli ergen dostları, Bu vakada ergen, agresif tavırlar içine girmek suretiyle ailesine her istediğini yaptırabileceği izlenimine kapılmıştır. Bahse konu ergen, bu vakadan yüz bularak bir dahaki eyleminde mini cooper talebinde bulunacaktır ki bunun yerine getirilmediğini görmesi üzerine daha da agresifleşerek işi zorbalığa dökecektir. Yapılması gereken sevgili ergenimizin beline kütükle vurarak onu etkisiz hale getirmek ve yaşadığına şükretmesini sağlamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 abi siz de britney'i rahat birakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ben diyom ceza verin, aç bırakın.. yatacak yeri bile kalmasın.. siz gitmiş imac almışsınız. hakikate mini'de ister bi dahakine.. bi canavar yarattınız!!!! CANAVAR!!!! dasaaa said: bırakın kalsın orada.. çıkınca da kaç saat kaldıysa odasında o kadar süre ceza olarak kalsın odasında.. yemek de yok. ayrıca kapıyı açınca da odasına girip, mp3 player, cd player, bilgisayar, psp, dergi ve ders kitapları hariç kitap vs. ne varsa eğlenceli topluyorsunuz.. onlar olmadan kalsın bakalım içeride bi o kadar daha aç şekilde.. daha inat ederse ikinci parti de yatağını alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 adamınbiri said: yok hırsını arkadaşları ve annemden çıkarıyo bana dokunamıyo eskiden bana ana avrat düz giderdi zor düzelttim :Doha kızlar küfrediyormuş. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ben bitanesini etkisiz hale getirdim insanlığa olan borcumu ödedim sizleri bu işi yapmaya davet ediyorum ergen eğitin! bir ergen bir insan bir insan gelecek demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oha cidden naptınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 çocuk odadan çıkmıyo diye gidip almadık bilgisayarı heralde sdhj alıncaktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yine de yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 zenginiz karışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 napae said: çocuk odadan çıkmıyo diye gidip almadık bilgisayarı heralde sdhj alıncaktı zaten. şimdi birbirimizi kandırmıyalım bağyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 biz babamıza bişey aldırmak istediğimizde, ağlayıp odasına kapanan insanlardan olmadık hiç bi zaman. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Ulan hepinizin bi kardeşi var benim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 valla benim kardeşim hırçının önde gideniydi, geçen seneye kadar. dersleri osu busu kötüye gidiyordu, annemlerle sürekli tersti zaten. birbirimizi çok severiz biz; ama olay benim de çözemeyeceğim raddeye gelmişti. tesadüf, staj için evden uzak kaldım üç ay. helak oldu, şimdi varsa yoksa ablam. arada düzeldi, erasmus için 4.5 ay kadar yok oldum, hayatını düzene soktu mecbur kalınca sdf. yani naz, demem o ki, evi terk et. yalnız kalınca yola geliyor ergenler gkjl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yazın 1 ay amerikaya gidicek kardeşim. benim evi terketmeme gerek yok şimdilik sdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 erkek mi kızmı orası değişir erkekse evdende gitsen iplemezki ablasını kardeş kızsa belki özler ama ben 3 ablam var hiç birini özlemedim şimdiye kadar sadece birini az özledim evli olanı oda yeğenlerimden dolayı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oha. kardeşim bensiz yapamıyo. 2 gün arkadaşımda kalsam özlüyo çocuk beni. ben de onu özlüyorum uzun süre görmediğimde sdghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 aranızda kaç yaş fark varki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar