Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenlik

napae

Öne çıkan mesajlar

Değerli ergen dostları,

Bu vakada ergen, agresif tavırlar içine girmek suretiyle ailesine her istediğini yaptırabileceği izlenimine kapılmıştır. Bahse konu ergen, bu vakadan yüz bularak bir dahaki eyleminde mini cooper talebinde bulunacaktır ki bunun yerine getirilmediğini görmesi üzerine daha da agresifleşerek işi zorbalığa dökecektir. Yapılması gereken sevgili ergenimizin beline kütükle vurarak onu etkisiz hale getirmek ve yaşadığına şükretmesini sağlamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben diyom ceza verin, aç bırakın.. yatacak yeri bile kalmasın.. siz gitmiş imac almışsınız. hakikate mini'de ister bi dahakine..

bi canavar yarattınız!!!!

CANAVAR!!!!
dasaaa said:
bırakın kalsın orada.. çıkınca da kaç saat kaldıysa odasında o kadar süre ceza olarak kalsın odasında.. yemek de yok. ayrıca kapıyı açınca da odasına girip, mp3 player, cd player, bilgisayar, psp, dergi ve ders kitapları hariç kitap vs. ne varsa eğlenceli topluyorsunuz.. onlar olmadan kalsın bakalım içeride bi o kadar daha aç şekilde..

daha inat ederse ikinci parti de yatağını alıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim kardeşim hırçının önde gideniydi, geçen seneye kadar. dersleri osu busu kötüye gidiyordu, annemlerle sürekli tersti zaten. birbirimizi çok severiz biz; ama olay benim de çözemeyeceğim raddeye gelmişti. tesadüf, staj için evden uzak kaldım üç ay. helak oldu, şimdi varsa yoksa ablam. arada düzeldi, erasmus için 4.5 ay kadar yok oldum, hayatını düzene soktu mecbur kalınca sdf.

yani naz, demem o ki, evi terk et. yalnız kalınca yola geliyor ergenler gkjl.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...