Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Ben de liseye yeni başladığında fonsiyon anlatıyordum, sonra bir bakmışım calculus anlatıyorum, parçalı fonksiyonları falan bitirmişim, kız da resim çiziyor kitabına. Nasıl oraya geldik hala bilmiyorum :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 GERGE said: Ben de liseye yeni başladığında fonsiyon anlatıyordum, sonra bir bakmışım calculus anlatıyorum, parçalı fonksiyonları falan bitirmişim, kız da resim çiziyor kitabına. Nasıl oraya geldik hala bilmiyorum :):):) xD bırak çizsin belki onunda içinde bi gsf yatıyodur. benimde test kitaplarım karikatür doluydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bana gelmiş trigonometri öğret diyor. ulan bilsem ben uğraşmam hala mat 1,2 ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bence hiç post atma bu topice mustafa sen. yok öle bi hakkın senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Stifler said: ablanla ardethi tanıştırmaya ne dersin? davul bile dengi dengine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 http://www.sahibinden.com/ugurlu_kalem!!-82WQQaXQQ13370778WQQpXQQdisplayitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bi kere bende yapıcaktım böyle bişey. gg'de merchant kurarken para istiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kardeşim olsa ilkokuldan integral falan öğretirim büyüyünce süpermen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 siz anlatamıyosunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 aynşıtaynın öle bi lafı yokmuydu basitleştirmek zorlaştırmaktır tarzı? o hesap bişey oldu bizimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Ben kardeşim yüzünden 4 senedir alakam olmayan fizik, kimya, biyoloji gibi dersleri çoğu lise öğrencisinden daha iyi bilirim. Direk aşağılıyor eğer yapamazsam sorduğu soruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 interfaz profaz metafaz anafaz telofaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 BloodyBeast said: bence hiç post atma bu topice mustafa sen. yok öle bi hakkın senindc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 BloodyBeast said: interfaz profaz metafaz anafaz telofaz ipmat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oksci arkadaşlara bi soru yazıcam paintten gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kaç defa katil olcaktım varya çok zor iş kardeşe matematik anlatmak artık bıraktım yoksa kötü olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 http://i0905.hizliresim.com/2009/5/19/5564.jpg buz eriyip sistem denge haline geldikten sonra, gazın basıncı; I artar II azalır III değişmez cevaplar spoilerde olsun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 o soru bana gelmiyor. çözmeme gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Azalmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 brevo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 mat dedin kimya çıktı dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sus rezil fizik bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 mr. topıl metod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 buz nasıl eriyor? misal ortama dışardan ısı verilmiyorsa su ve gazdan ısı alarak eriyecek. dolayısıyla erirken içerdeki gazın sıcaklığını düşürecek ve basıncını azaltacak. her şekilde basınçtan da dolayı olsa buzun bir yer ile ısı alışverişinde bulunması gerekmiyor mu erimesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ya buz eridiğinde suyun seviyesi yükselmeyeceğinden dolayı demeni istiodum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar