Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 2 dakikanızı ayırıp anketi doldurursanız çok makbüle geçecek :) http://freeonlinesurveys.com/rendersurvey.asp?sid=21pqnfdkz6xpkqp598202 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 senin canın saolsun değil 2, 5 dakika da olsa doldururum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 arkadaşım! MMO oynamıyorum diyorum yine de işaretlemek zorunda kalıyorum. yoksa bitmiyore test! diğer işaretledim ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Heh, hata olmuş düzelteyim. :) düzeldi :p mmo oynamayan seçmeden geçiversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 evet mesela konsol yok evde işaretlemessen bitmez cehennemi yaşatırım sana dedi baktım en ucuzu ps2 gibi duruyor onu işaretledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bu tes hatalı... test düştü başlığı kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Doldurdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 oynadığımız MMO'larda şu ana kadar oynadıklarımızı mı yoksa şu anda aktif olarak oynadıklarımızı mı işaretleyelim? Edit: Bir de Dungeons&Dragons Online eksik, "diğer"e katmaya gönlüm elvermedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yalnız 31 yaşındakileri bunalıma sokacak bir test olmuş. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Şu ana kadar oynadıgınız tüm mmolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 çok yanıltıcı olmuş o soru, sadece şimdikini istemiş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Peki özgür irademizle oynamadıysak o MMO ları? Bundan da sorumlu muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 şu vardıçok güzel bir tez çalışmasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar