Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkan Saylan vefat etti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Allah rahmet eylesin. Cennete mi cehenneme mi girer bilemem ama okuttuğu çocuklar ile dünya'ya bir iz bırakmıştır.

Ne mutlu iz bırakarak ölebilenlere.

Gene faşist damarlarım tuttu görüyor musun?
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:
Allah rahmet eylesin. Cennete mi cehenneme mi girer bilemem ama okuttuğu çocuklar ile dünya'ya bir iz bırakmıştır.

Ne mutlu iz bırakarak ölebilenlere.

Gene faşist damarlarım tuttu görüyor musun?

Hayır ben anlamıyorum, şöyle bi başlıkta bile kendinize fıstık atılması için mi uğraşıyorsunuz? At mesajını geç, ne gerek var paragraf arası laf yedirmeye.

Habervaktim de efsaneymiş.
Mesaj tarihi:
insanlar(!) "dindarlık" kisvesi altında ölünün ardından masturbasyon yapar olmuşlar. sabahtan beri çeşitli yerlerde rastlıyorum buna. bu insanlara acıyamıyorum bile.

saylan dindar olsaydı sonsuza kadar yaşayacaktı zaten..
Mesaj tarihi:
Allah rahmet eylesin , yakınlarının başı sağolsun.

Alıntı yapılan yorumlar çok çirkin ve insanlık dışı. Özelliklede inanan insanların yapmayacağı şeylerdir. Bu yüzden bu tarz hareketleri ve söylemleri yapanları inananlar olarak anmamak lazım.

Derler ya her koyun kendi bacağından asılır. Hayatını kaybetmiş bir insanın arkasından bırakın sevmemeyi , can düşmanınız olsa bile hakaret etmek çok yanlış. Bunları yapanlar kendi acizliklerini belli etmişler.
Mesaj tarihi:
Allah rahmet eglesin.Yapılan yorumları gördükçe hangi çağda yaşadığımızıda sorguluyoruz zaman zaman.Bir söz vardır köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı diye.Kendi aralarında havlayıp.birbirlerini ısırsın onlar...
Mesaj tarihi:
üzülmedim maalesef,nasıl muhsin yazıcıoğlu için bu forumda lanet pislik diye yazılar yazıldıysa aynısını ben iade ediyorum ve rahmet dilemiyorum kendi tercih hakkıma saygı duyun pls bizim duyduğumuz gibi,yazmakta istemiyordum karışıklık olmasın diye ama ,düşmanımın bile dürüstü makbuldür sözünü unutmayın ;)
Mesaj tarihi:
superwiz said:
üzülmedim maalesef,nasıl muhsin yazıcıoğlu için bu forumda lanet pislik diye yazılar yazıldıysa aynısını ben iade ediyorum ve rahmet dilemiyorum kendi tercih hakkıma saygı duyun pls bizim duyduğumuz gibi,yazmakta istemiyordum karışıklık olmasın diye ama ,düşmanımın bile dürüstü makbuldür sözünü unutmayın ;)

taunt attın kardeş sorry.
Mesaj tarihi:
Saylan ülkeye çok önemli hizmetleri bulunmuş bir insandı,bence eleştirilebilecek yönleri de vardı tabi o ayrı.
Fakat Muhsin Yazıcıoğlu ile nasıl aynı kefeye konulabilir anlayamıyorum.Adam çatır çatır insan öldürmüş bir organizasyonun önderlerindendi.Kendisinden sanki suya sabuna karışmamış kendi halinde bir siyasi kişilikten söz edermiş gibi bahsedilmesi yanlış.
Mesaj tarihi:
superwiz said:

Bu iki insanı nasıl aynı kefeye koyabiliyorsun ki ?hangi akla aynı şeyleri kendini eğitime adamış bir kadına söylebiliyorsun ?
Mesaj tarihi:
superwiz said:

ben de uzulmedim, zira insan doğar yaşar ve ölür.

lanet pislik ve muhsin abimize böyle demiştiniz lanet aydınlar sizi, pis laikler, misyonersiniz yaşasın alperen ocakları demek fena.

mallık parayla değil, umarım çocuğun olmaz. olursa da kısır doğar tüm sülalen, bu genler devam etmesin lütfen taşınmaya.
Mesaj tarihi:
allah rahmet eylesin, ideolojisini ve kimi açıklamalarını hiç tasvip etmesem de bu ülkeye çok önemli katkılar sağlamış bir insandı, üzüldüm.

arkasından arsızca küfredenlerin de tez "vakit"te kanser olup ölmelerini dilerim.
Mesaj tarihi:
heheheh sözlükten size bir sürpriz(!)
said:
dünyaya ve insanlara kara gözlüklerle bakanların, "cehaletle savaştı, cüzzamla savaştı, yobaz!larla savaştı, melek biridir, onu sevmeyen ölsün" tarzında savunmalarına karşın, kendini aydın sanıp; kibir, haset, ve bir ideoloji uğruna kendi insan sevgisine ket vurmuş, ama eninde sonunda başörtülü-başörtüsüz, dindar-ateist'in eninde sonunda kara toprağa gireceğini umarım ölmeden önce öğrenmiş olduğunu düşündüğüm kişi.

arkasında bıraktığı miras; huzursuzluk, kibir, dövüş ve geç anlanacak pişmanlıktan başka hiçbir şey değildir.adı da bundan 10 sene sonra hatırlanmayacaktır.
(newdonis, 18.05.2009 22:37 ~ 22:43)
  • Yeni Oluştur...