Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Allah rahmet eylesin. Cennete mi cehenneme mi girer bilemem ama okuttuğu çocuklar ile dünya'ya bir iz bırakmıştır. Ne mutlu iz bırakarak ölebilenlere. Gene faşist damarlarım tuttu görüyor musun?
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 türkan hoca hakka yürüdü.allah rahmet eylesin.acımız büyük.
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Tenekeadam said: Allah rahmet eylesin. Cennete mi cehenneme mi girer bilemem ama okuttuğu çocuklar ile dünya'ya bir iz bırakmıştır. Ne mutlu iz bırakarak ölebilenlere. Gene faşist damarlarım tuttu görüyor musun? Hayır ben anlamıyorum, şöyle bi başlıkta bile kendinize fıstık atılması için mi uğraşıyorsunuz? At mesajını geç, ne gerek var paragraf arası laf yedirmeye. Habervaktim de efsaneymiş.
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 insanlar(!) "dindarlık" kisvesi altında ölünün ardından masturbasyon yapar olmuşlar. sabahtan beri çeşitli yerlerde rastlıyorum buna. bu insanlara acıyamıyorum bile. saylan dindar olsaydı sonsuza kadar yaşayacaktı zaten..
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bu yorumları yapanların öldüklerinde yanlarında olmak istiyorum. Ne hayaller kurup ne bulacaklar acep..
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Allah rahmet eylesin. Yazık şu haberi yapanlara da, o yorumları yazanlara da.
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 allah bin türlü rahmet eylesin o malum yorumları yapanlarında en sevdikleri kişiler, gözleri önünde kanlar saça saça açı içinde ölsün
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Allah rahmet eylesin , yakınlarının başı sağolsun. Alıntı yapılan yorumlar çok çirkin ve insanlık dışı. Özelliklede inanan insanların yapmayacağı şeylerdir. Bu yüzden bu tarz hareketleri ve söylemleri yapanları inananlar olarak anmamak lazım. Derler ya her koyun kendi bacağından asılır. Hayatını kaybetmiş bir insanın arkasından bırakın sevmemeyi , can düşmanınız olsa bile hakaret etmek çok yanlış. Bunları yapanlar kendi acizliklerini belli etmişler.
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Allah rahmet eglesin.Yapılan yorumları gördükçe hangi çağda yaşadığımızıda sorguluyoruz zaman zaman.Bir söz vardır köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı diye.Kendi aralarında havlayıp.birbirlerini ısırsın onlar...
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 üzülmedim maalesef,nasıl muhsin yazıcıoğlu için bu forumda lanet pislik diye yazılar yazıldıysa aynısını ben iade ediyorum ve rahmet dilemiyorum kendi tercih hakkıma saygı duyun pls bizim duyduğumuz gibi,yazmakta istemiyordum karışıklık olmasın diye ama ,düşmanımın bile dürüstü makbuldür sözünü unutmayın ;)
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Allah rahmet eylesin. Eğer bu lavuklar gidicekse cennete benim kafam girsin oraya.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 superwiz said: üzülmedim maalesef,nasıl muhsin yazıcıoğlu için bu forumda lanet pislik diye yazılar yazıldıysa aynısını ben iade ediyorum ve rahmet dilemiyorum kendi tercih hakkıma saygı duyun pls bizim duyduğumuz gibi,yazmakta istemiyordum karışıklık olmasın diye ama ,düşmanımın bile dürüstü makbuldür sözünü unutmayın ;) taunt attın kardeş sorry.
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Nessarien said: Başımız sağolsun. Bu ülke; çok önemli bir bilim kadınını, çağdaş bir eğitimciyi, ilkeli bir aydınını kaybetti.
raw power Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Saylan ülkeye çok önemli hizmetleri bulunmuş bir insandı,bence eleştirilebilecek yönleri de vardı tabi o ayrı. Fakat Muhsin Yazıcıoğlu ile nasıl aynı kefeye konulabilir anlayamıyorum.Adam çatır çatır insan öldürmüş bir organizasyonun önderlerindendi.Kendisinden sanki suya sabuna karışmamış kendi halinde bir siyasi kişilikten söz edermiş gibi bahsedilmesi yanlış.
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 superwiz said: üzülmedim maalesef,nasıl muhsin yazıcıoğlu için bu forumda lanet pislik diye yazılar yazıldıysa aynısını ben iade ediyorum ve rahmet dilemiyorum kendi tercih hakkıma saygı duyun pls bizim duyduğumuz gibi,yazmakta istemiyordum karışıklık olmasın diye ama ,düşmanımın bile dürüstü makbuldür sözünü unutmayın ;) Bu iki insanı nasıl aynı kefeye koyabiliyorsun ki ?hangi akla aynı şeyleri kendini eğitime adamış bir kadına söylebiliyorsun ?
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 habervaktimdeki troll oğlu troller nerden geliyorsa ordan gelmiştir işte
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Boşverin yav, koca paticikte 1, yazıyla sacene -bir- kişi çıktı işte. Uğraşıp, laf anlatmaya çalışmaya değer mi?
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Allah rahmet eylesin. Nasıl fetoşçuların abi abla kurumları varsa, bizimde böyle öğrencilerimiz var işte :)
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 superwiz said: üzülmedim maalesef,nasıl muhsin yazıcıoğlu için bu forumda lanet pislik diye yazılar yazıldıysa aynısını ben iade ediyorum ve rahmet dilemiyorum kendi tercih hakkıma saygı duyun pls bizim duyduğumuz gibi,yazmakta istemiyordum karışıklık olmasın diye ama ,düşmanımın bile dürüstü makbuldür sözünü unutmayın ;) ben de uzulmedim, zira insan doğar yaşar ve ölür. lanet pislik ve muhsin abimize böyle demiştiniz lanet aydınlar sizi, pis laikler, misyonersiniz yaşasın alperen ocakları demek fena. mallık parayla değil, umarım çocuğun olmaz. olursa da kısır doğar tüm sülalen, bu genler devam etmesin lütfen taşınmaya.
sir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 allah rahmet eylesin, ideolojisini ve kimi açıklamalarını hiç tasvip etmesem de bu ülkeye çok önemli katkılar sağlamış bir insandı, üzüldüm. arkasından arsızca küfredenlerin de tez "vakit"te kanser olup ölmelerini dilerim.
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bu yorumları yazan sözde Müslümanlar acaba şunu hiç mi duymamış : Söyleyecek iyi birşeyin yoksa ağzını açmamak en iyisidir. Allah rahmet eylesin.
raw power Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 heheheh sözlükten size bir sürpriz(!) said: dünyaya ve insanlara kara gözlüklerle bakanların, "cehaletle savaştı, cüzzamla savaştı, yobaz!larla savaştı, melek biridir, onu sevmeyen ölsün" tarzında savunmalarına karşın, kendini aydın sanıp; kibir, haset, ve bir ideoloji uğruna kendi insan sevgisine ket vurmuş, ama eninde sonunda başörtülü-başörtüsüz, dindar-ateist'in eninde sonunda kara toprağa gireceğini umarım ölmeden önce öğrenmiş olduğunu düşündüğüm kişi. arkasında bıraktığı miras; huzursuzluk, kibir, dövüş ve geç anlanacak pişmanlıktan başka hiçbir şey değildir.adı da bundan 10 sene sonra hatırlanmayacaktır. (newdonis, 18.05.2009 22:37 ~ 22:43)
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Allah rahmet eylesin ve taksiratını affetsin diyorum.
Öne çıkan mesajlar