Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Prawler said: Vakit'teki bir baska yorum: said: Yüce Rabbim sen herşeye kadirsin Herhalde cenaze töreni kilisede yapılır. Karşı olduğu bir dinin mabedi ve görevlisinin önünde toplanmazlar herhalde. Daha iyisini Yüce Rabbim bilir. Bu herifler iyice azittilar artik. Sacmalamanin son noktasindalar. Sevenlerinin basi sagolsun... gerçekten çıldırıcak gibi oluyorum hem okuyucu yorumlarına hem köşe yazarlarına şu iğrenç gazetenin.karşı olduğu din nedir ya?Allh'ım sana geliyorum.Bu din çığırtkanlarının yaptığının aksine hiç kimsenin cesaret edemediğini yapıp çydd ni kurup binlerce öğrenciye burs vermek onları tarikatlara bulaştırmadan okutmayı başarabilen bir insan bu. keşke son günlerini kendisini savunmak zorunda bırakılarak geçirmeseydi,gerçekten çok üzüldüm.gerçekten. Fakat ne mutlu ki arkasında bu kadar seven bıraktı..
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 mani said: kınalar yakılmaya başlamış bile. http://www.habervaktim.com/haber/72260/flas_turkan_saylan_oldu.html buradan başka bir link vermişler Türkan Saylan Kimdir diye http://habervaktim.com/haber/67387/iste_turkan_saylan_gercegi.html Yatacak yeri olmayanların Türkan Saylan a hakaret etmesi cidden komik. Sayfa sonundaki "Türkan Saylan kimdir?" linkinin gittiği yer öyle birşeyki... Yorumlara zaten girmek bile istemiyorum paticik'ten mumnunum 2-3 gerzek için derdim ama aslında 21769381-32169879 gerzek için banlanmanın gereği yok.
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Çalış, çabala, bu ülkenin halkı için her koşulda, son ana değin mücadele ver. Tıp, eğitim, her türlü sosyal alanda, edindiğin tüm bilgileri, deneyimleri, halkın iyiliği, gelişmesi, cahillikten kurtarılması adına geceni gündüzüne katarak hayata geçirmeye çalış. Hiç bir karşılık beklemeden üstelik. Sonunda ergenekonla ilişkilendiril, bazı kendini bilmez gazeteler, aşağıdaki haberleri yapıp, yayınlasınlar (bence haklarında dava açılmalı aşağıdaki haberi yapan yaşam formlarının) ''TÜRKAN SAYLAN'IN ÇOK TARTIŞILAN SÖZLERİ Bu ülkede hristiyanlığı nasıl yayabiliriz. KÜRDİSTAN'ın temellerini nasıl atabiliriz: - ATATÜRK ismini kullanırsak bunu daha rahat yapabiliriz. Hem para toplar hem destek alırız, kampanyalar düzenler, TÜRKLERDEN topladığımız paralarla, KÜRTLERİ daha bilinçli hale getiririz, cahil insanlarla KÜRDİSTAN'ı kuramayız, Hristiyanlığı bu şekilde daha rahat yaymamız da mümkün.'' http://habervaktim.com/haber/67387/iste_turkan_saylan_gercegi.html AMA SİZİN DEĞERİNİZİ BİLEN VE TÜRKİYE'DEKİ SİZİN GİBİ NİCE ÇOK DEĞERLİ İNSANIN (HAYATTA OLAN YA DA OLMAYAN) AÇTIKLARI DOĞRU YOLLARDAN İLERLEME KAPASİTESİNDE OLAN MİLYONLARCA BİLİNÇLİ, SAĞDUYULU, VATANSEVER İNSAN VAR. RAHAT UYUYUN SAYIN (SEVGİLİ) TÜRKAN SAYLAN... Siz bu hayatı çok dolu dolu, çok anlamlı, çok verimli yaşadınız, bu nedenle hissettiğim; üzüntü değil, yalnızca büyük bir hüzün ve büyük bir hayranlık.
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Allah rahmet eylesin.. mekanı cennet olsun..
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 http://habervaktim.com/haber/67387/iste_turkan_saylan_gercegi.html Küfrederim. Çok güzel küfrederim, yılların MMORPG alışkanlığı olsa gerek küfür yiye yiye az buçuk bişiler öğrendim çünkü. Öte yandan şu yazıyı yazan insancığıada, o yazıya yorum yapanların büyük bir kısmınada diyecek söz bulamıyorum. Ne diyeyim... Allah akıl fikir versin.
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Absolut said: Türk insanının eğitim soruna çözüm arayan ve birçok çocuğumuza yok olup silinmesindense okuyup vatana millete hayırlı insan olabilme şansı tanınmasında ki başrollerden biriydi. Huzur içinde yatsın, mekanı cennet olsun.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 başımız sağolsun yakınlarına sabırlar dilerim
jarjar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Allah rahmet eylesin, gençler üzerinde çok emeği geçti.
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 habervaktim.com dan akli basinda olan tek yorumcu said: çok şükür müslümanız ve sizler müslümanlığın hoşgörü dini olduğunu bilen sizler,aslı ispatlanmamış bir yazı için ölmüş birinin arkadasından konuşan sizler dinimizin gereğini ne kadar uyguluyorsunuz.size düşen dua etmektir.şimdi bende sizlere dua ediyorum,allah sizi affetsin.buradan ayrıca bu yazıyı yazanlara da sesleniyorum,dua edeceğinize cenaze gününde henüz ruhu bedenden ayrıldığı zamanda aslı ispatlanmamış beyanı yayımlamak ne kadar etiktir?sizlerin deyimiyle;iftira ve maksatlı ise yazınız,size hakkımızı helal etmiyoruz.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Allah rahmet eylesin. çok sevinmiştir ampuller
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Başımız saolsun..Mekanı cennet olsun.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 amaçlarına ulaştı ampuller. kına yaksınlar bi taraflarına. hepimizin başı sağolsun.
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Başımız sağolsun. Bu ülke; çok önemli bir bilim kadınını, çağdaş bir eğitimciyi, ilkeli bir aydınını kaybetti. Son günlerinde baş tacı edileceği yerde çirkin ithamlar, yakışıksız söylemler, gereği olmayan eylemlerle zor ve sıkıntılı günler geçirmesine sebep olunması ne acı...
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Ayrıca rica ediyorum habervaktim gibi takunyacı mekanlarından alıntılar yapıp buraya taşımayın. O tür platformlar ve gazeteler düşük eğitim seviyesindeki, bilinçsiz, yobaz insanlara hitap etmektedir. Çağdaş yaşamı destekleyen, buna öncü olan birine karşı hayatının sona erdiği şu günde bile güzel şeyler söylemeyecek kadar aşağılık varlıklara prim verilmesin lütfen. Bu tür tarikatlar ve onların uzantılarının yobazlık seviyesini aşan uygulamaları, davranışları ve söylemleri için ünlü şairin dediklerini anımsayalım... Mehmet Akif Ersoy said: İslamiyeti bunlardan öğrenseydim, mutlaka İslam'ın en büyük düşmanı olurdum. Biz yinede olmayalım kafamızı diğer tarafa çevirelim, görmezden gelelim. Yoksa onlardan ne farkımız kalır...
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 said: 2009-05-18 14:55:07 Allah ameline göre muamele etsin. Amin Bir mümin olarak hakkimi zehir zikkim ediyorum, toplumda huzursuzluk cikarip dejenere etmeye calistigi icin. aman tanrım yoruma gel
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Lütfen ya.. Mide bulandırıcı yapmayın rica ediyorum.
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Nessarien said: Ayrıca rica ediyorum habervaktim gibi takunyacı mekanlarından alıntılar yapıp buraya taşımayın. O tür platformlar ve gazeteler düşük eğitim seviyesindeki, bilinçsiz, yobaz insanlara hitap etmektedir. Çağdaş yaşamı destekleyen, buna öncü olan birine karşı hayatının sona erdiği şu günde bile güzel şeyler söylemeyecek kadar aşağılık varlıklara prim verilmesin lütfen. Haklısın.
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bence cenaze resmen miting havasına bürünecek.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Rage moda gireceğimi bile bile girdim topiğe, biliyodum çünkü şu geri kafalılardan alıntılar yapılacağını. Başka yorum yapmadan gidiyorum topikten. Her şey bi yana, çok da iyi bi doktordu, babamı liken illetinden kurtarmıştı. Hepimizin başı sağolsun.
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Allah rahmet eylesin. Siyasi görüşünü beğenir beğenmezsiniz ama o kadar çocuğun okumasına katkıda bulunmuş... ölünün arkasından da konuşulmaz. Maşallah nicklerinin arkasına gizlenen herkes alim oluyor üzülmemek elde değil.
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Lan bu herifler fırsat bulsa hepimizi kılıçtan geçirecekler iyice sapıtmışlar artık...
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 http://www.habervaktim.com/yorumlar.php?id=72260&page=1 burda insanlar cehenneme gönderileceğini, nasıl yanacağını falan tartışıyor. bunlar gibilerin kurtuluşu yoktur artık, eğitimle falan böylelerini düzeltemezsiniz, cidden, ben bu insanalrın olduğu ülkede, dünyada yaşamak istemiyorum. rahmetliye gelince, allah rahmet eylesin, yakınlarının başı sağolsun..
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Sadece eğitime değil, sağlık alanında da büyük bir isimdi. Ayrıca kendime çok kızmama sebep olmuştur kendisi, onu ve girişimlerini çok daha önceden tanıyıp desteklemediğim için. Yorumlara gelince, yorumlarda önemli olan korkunçluğundan ziyade aslında o insanların bizim düşündüğümüzden çok ama çok daha fazla olmalarıdır. Hatta Fazıl Say'ın "azınlıkta kaldık" sözlerini haklı bulmama neden olacak kadar.
Öne çıkan mesajlar