raw power Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 04.30'da vefat etmiş.Tüm Türkiye'nin;özelikle de okumasına yardımcı olduğu binlerce gencin başı sağolsun... çydd
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 tum sevenlerinin ve turkiyenin basi sagolsun, onemli bir deger kaybedildi tatsiz bir son ile vakitteki ayilar artik bir sampanya patlatir bugun ha pardon onlar karbondiyoksitle zenginlestirilmis gulsuyu patlatiyordu
mani Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 son günlerinde O na olmadık acılar yaşatmaya çalışanlar zil takıp oynuyordur şimdi. Çok uğraştılar Türkan Saylan'ın gözü arkada gitmesi için ama başarılı olamadıklarına eminim. O arkasında koca bir nesil bıraktı kendi yetiştirdiği.
mani Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kınalar yakılmaya başlamış bile. http://www.habervaktim.com/haber/72260/flas_turkan_saylan_oldu.html buradan başka bir link vermişler Türkan Saylan Kimdir diye http://habervaktim.com/haber/67387/iste_turkan_saylan_gercegi.html Yatacak yeri olmayanların Türkan Saylan a hakaret etmesi cidden komik.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 öküze bak öküze said: onu annesi lili'nin yanına gömün,cenaze namazı kılınmaz yakıp küllerini denize dökülmeli böylesi laiklik için daha uygun. tüm laikçilerin,misyonerlerin,masonların ve chp'lilerin başı sağolsun mekanı cehennem olsun. Mekanı cennet olsun
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Allah rahmet eylesin. Vakit'ten daha flaş bi başlık beklerdim, sönük kalmış.
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Vakit'in yaptığı pislikle, iğrenç yorumlarla ilgili söylenecek çok şey var. Bu artık Türkan Saylan'ın kişiliğini, yaptıklarını falan aşan bir hadise. Bu Fetocuların, yeşil sermaye yiyicilerinin muhaliflere karşı ne kadar hoşgörüsüz olduklarının ve bu hoşgörüsüzlüğün propagandasını nasıl alenen yapabildiklerinin bir göstergesi. Ve bunu allahın kitabın adına yaptıklarını düşünmeleri iğrençliklerinden kaçmalarına sebep oluyor.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Türk insanının eğitim soruna çözüm arayan ve birçok çocuğumuza yok olup silinmesindense okuyup vatana millete hayırlı insan olabilme şansı tanınmasında ki başrollerden biriydi. Huzur içinde yatsın, mekanı cennet olsun.
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 aa daha darbe yapcaktı ya ? bu memleketi düşünen,bu vatanın evlatlarını düşünen herkese kılıf bulanlar,bugün zıplayıp oynasınlar ama unutmasınlar ki bu memleket hiç bi iktidara kalmadı,kalmaz. Ülkemizin başı sağolsun,sevenlerine allahtan sabır ...
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 toprağı bol olsun. sevenlerinin başı sağolsun. allah kimseyi kanserle uğraştırmasın.
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Vakit'teki bir baska yorum: said: Yüce Rabbim sen herşeye kadirsin Herhalde cenaze töreni kilisede yapılır. Karşı olduğu bir dinin mabedi ve görevlisinin önünde toplanmazlar herhalde. Daha iyisini Yüce Rabbim bilir. Bu herifler iyice azittilar artik. Sacmalamanin son noktasindalar. Sevenlerinin basi sagolsun...
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Lütfen topiği A gazetesi bunu yazmış B gazetesi şunu yazmış topiğine çevirmeyin.
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 "toprağı bol olsun" da genelde gayrimüslimler için söylenir ya neyse. öküz altında buzağı aramayalım.
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Daha cok A gazetesi bunu yazmis degil de, A gazetesinin yorumculari bunu yazmisi tartisiyoruz. Ayrica ne zamandan beri kurallara uygun oldugu surece yazdigimiz seylere karisiliyor? Ne yazip yazmayacagimizi da mi siz belirleyecekseniz? Yazilan seyler sonucta konu ile alakali degil mi?
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Vakit ve benzeri tayfayı umursamamak lazım. Adamların İslam bilgisi kendilerine göre az inananlara/kafirlere göre çok daha az. Onlara göre içki içeni, namaz kılmayanı falan direk öldürmek lazım, bu büyük bir sevap, ama bir sürü öğrenci okutup da şeriata, cahilliğe karşı durmak kafirlik. Kuran'ı (hayatlarında okudularsa) diğer dinlere hoşgörü ve "herkesin dini kendine" kısımlarını geçerek okumuşlar hep besbelli. Şeriata karşı duranı hristiyan bile ilan etmişler hatta gördüğüm kadarıyla, yani bu kadar beyinsiz boş beleş insanları bir yerinize takıp da dert etmemelisiniz. Takılsın onlar, doğal seleksiyon bir gün onları da vuracaktır. Başımız sağolsun.
unac Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 said: bu ülkeyi parçalamak için cumhur başkanlarıyla rektör bozuntularıyla sözde gazetecileriyle sözde atatürkçüleriyle bir olup bu ülkeyi tıpkı osmanlı gibi batırmak için ellerinden gelen bütün alçaklıkları gösterdiler ama başaramadılar herne kadar sinek bir şey değilse bile mideleride bulandırmayı başardılar saylan denen ingiliz sen bu ülkenin kızlarını asla sevemessin ancak senin gibi vahşileştirdiğin zaman sever kullanır işte ozaman seversin alçak kadın. ...Neyse yazdıklarımı sildim ağır oldu. yorum yok Allah huzur verdi artık Türkan Saylan'a.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Baggio said: Kuran'ı (hayatlarında okudularsa) diğer dinlere hoşgörü ve "herkesin dini kendine" kısımlarını geçerek okumuşlar hep besbelli. Şunun farkında olmayanlar yüzünden bu hallerdeyiz işte. Büyük bokun altında kaldık valla, nasıl çıkacaz düzlüğe bilmiyorum.
Öne çıkan mesajlar