hatredintern Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 wireless adaptöründe bi sorun yoksa 7/24 torrent işlemlerimde bana bu tarz bi hurda lazım açık tutabileceğim,elindeyse hala özelden min tutarı atarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 pil 10 dk ya dayanir ya dayanmaz diyor. surekli sarjda tutman lazim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Hahah harika bir ilan... ancak başlığı çözemedim. Belki bir insan çıkar da hayrına alır mı bilgisayarı demek istiyorsun? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Kim bilebilir ki? hayat sürprizlerle dolu ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 aha açma kapama düğmesi çalısmıyor düzkontak yaparak açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Olamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Elimde dijital foto makinesi var takas düşünürsen pmden ulaş dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 anne bilgisayarı olacak yetide, ne kadar'a satmayı düşünüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 140 abi. Yani saydığımsorunların hepsi aptal donanım sorunları. çalışmasında bişey yok. Harddiskinden özel şeylerim hariç hiçbişey de silmicem. Hayvan gibi punk rock arşivim var 4bin şarkılık falan. Sora frp e book arşivimvar o da hayvan gibi. ve dediim gibi wow oynuorm ben bunda. istersen resim falan diil videoya çekp ataym ;D Abi foto makinesi nası bişey özelliklerini yazarsan düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Düz kontağa çok takılmışsınız siz ya =) abim bozulan açma kapama düğmesi yerine ışık sensörü monte etti evinde kullandığı pc'ye lazer,çakmak,fener tarzı icatlarla açılabiliyor pc sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bence verilir bu laptop a o kadar da geyik yapmadan duramadım. vidyosu kalkmış başlığa link verelim... 1 lira mı iki lira mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 raistftw said: Düz kontağa çok takılmışsınız siz ya =) abim bozulan açma kapama düğmesi yerine ışık sensörü monte etti evinde kullandığı pc'ye lazer,çakmak,fener tarzı icatlarla açılabiliyor pc sadece :D hahahah çok salammış :D eet keşke kablo yerine ışık sensörü yerleştirip baak benim laptopum böle çalışıyo deseydim xD Böylece düz kontak esprileri yapılmazdı. Bu arada nickini sevmedim. raist ftw diil Drizzt ftw olcak o. bence adminlerle irtibata geç değiştirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 zonf said: raistftw said: Düz kontağa çok takılmışsınız siz ya =) abim bozulan açma kapama düğmesi yerine ışık sensörü monte etti evinde kullandığı pc'ye lazer,çakmak,fener tarzı icatlarla açılabiliyor pc sadece :D hahahah çok salammış :D eet keşke kablo yerine ışık sensörü yerleştirip baak benim laptopum böle çalışıyo deseydim xD Böylece düz kontak esprileri yapılmazdı. Bu arada nickini sevmedim. raist ftw diil Drizzt ftw olcak o. bence adminlerle irtibata geç değiştirsinler. fizbanftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Drizztin muhteşem olduğunu herkes bilir. Not: Biliyorum, bu mesaj sanki sonraki sayfaya doğru kayan konumu tekrar üstlere taşımak için yazılmış gereksiz bir mesaj gibi gözükse de tamamen doğru. Drizzte gereksiz diyenin alnını karışlarım! (yanlış anlamaya gerekyok sadece elimle bakarım kaç karış diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 satılmadıysa almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 sdsfs çok iyi yılın (2009 yılının hehe) en başarılı pazar konusu pazar alanına can getirebilir getirmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 dell virali denmemiş yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 katliamci said: Selam, satılık daire.3+1,duvarları kapıları yok. saygılar. haha şunu görünce aklıma geldi, geçende ev kiralayacam tam kontratı yapıyoruz, ev sahibi bomboş evde kontrata eşya olarak kapıları yazdırmaya kalktı. Yahu kapısız ev mi olur bu ek bişey değilki, aspiratör-kombi tamam da kapı nedir dedim, ama adam imam ve görgüsüzün önde gideni olduğundan nuh diyor peygamber demiyor. Neyse az sonra evden çıkarken boyatıpta çıkacaksın deyince yırttım kontratı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 günceldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Zonf geldi sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar