Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Tabi arada sallamalar olabilir de bu konudan okuduğum kadarıyla gayet gerçekçi olanlar var yani :D . Milletin o kadar kasıcağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 said: Today, while biking I got into a major crash with two cars. The cars were parked. FML ahahah bizim Burak lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 neden hepsi today diye basliyo bunlarin default olarakmi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 http://www.textsfromlastnight.com/ buna da bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loblob Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 belki daha once yazilmistir ama super bir site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 said: Today, I was making out with a guy I really like. Midway through, he stopped and said he had to sneeze. After waiting several seconds, he said the urge went away and we kept making out. Ten seconds later, he violently sneezed in my open mouth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 itiraf.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 aklımıikeyim.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Brigand said: said: he violently sneezed in my open mouth. ayrılık sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 said: Today, I just let out all my feeling for a woman that I have loved for 22 years. When I finished she said "You're so funny" and walked away. FML bu doğruysa adam yuh diyorum başka bişey demiyorum. 22 yıl:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 (240): We got so high yesterday we tried watching soccer fyl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 hoplayanmandada mı açılmıştı bu nerden hatırlıyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 17 mayısta burda açılmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bu formatta insanların dertlerini böyle kafalarına göre anlatabileceği falan bir formatla bir şey düşünmüştük aslında, sktiret.com adresi olacaktı falan ama askıya almıştık . 3 sene önceydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 said: Today, I took a box of Halloween decorations down from the attic. Inside, were a bunch of fake spiders. I emptied the box onto the floor and the "fake" spiders crawled all over the living room in opposite directions. FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aklimisikeyim.com vardı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 said: Today, my brother ran to me with a huge pink vibrator. I turn to look at it in shock because it isn't mine. As soon as I snatch it away from him, my mom runs in the room yelling "What are you doing with that?!" Turns out, my mom sells sex toys. FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 CthuLhu said: 17 mayısta burda açılmış işte daha önceden hatırlıyorum gibi geldi ondan manda mı dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Today, I had to take a dump. While looking for a book to read, I sneezed. The force of the sneeze caused me to shit my pants. The glob of dung then ran down my leg before falling out of my shorts onto my carpet, all in less than 5 seconds. Nothing in my life has prepared me for this. FML son cümle beni benden aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 said: Today, I went to the military base to save $10 on a haircut. On the way out the gate, the glare of the sun blocked my view of a star barrier. Instead of saving $10 on a haircut I now owe a $500 deductible to fix my car. FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 her ülkede asker berberler ucuz demekki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Eternalus said: Today, I had to take a dump. While looking for a book to read, I sneezed. The force of the sneeze caused me to shit my pants. The glob of dung then ran down my leg before falling out of my shorts onto my carpet, all in less than 5 seconds. Nothing in my life has prepared me for this. FML son cümle beni benden aldı :D az once okudum bunu sitesinde..son cümle cidden bitirici olmus..5snlik o caresiz an kafamda canlandi..anam anamm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 i got kicked out of Barns and Nobles cuz i put all the bibles in the fiction section ahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 şu sonuncusu harika ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 aente said: i got kicked out of Barns and Nobles cuz i put all the bibles in the fiction section ahahahaa Imzalik olmus bu, hatta oldu bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar