Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hazır ortam sıcakken bir değerlendirme yapalım. ben ortalıkta katılsın diye lafı geçenleri koydum eksiği siz de yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mustafa Topaloğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 tarkan katılmazki söyleseler bile bence adam kendişmi rezil edemem der sıyrılır ama müslüm gürses gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bence ceza gitmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bana sorsalar ceza gitsin deerim.. potansiyelini arttırır. yukarıdakilerin hiçbiri birincilik getirmez zati o da ayrı.. hayko giderse korkar gavurlar. bi gözü yerde bi gözü gökte.. ehaha elesso ile aynı şeyi sölemişiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 elesso said: bence ceza gitmeli löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Almora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 müslüm baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ginaly said: Almora. +1 Şebnem Ferah ta olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Öncelikle sanatçıdan çok şarkının akılda kalıcı olması önemli. Tercihen böyle nazan öncel in yazdığı parçaların ingilizce versiyonu gibi bişi lazım. İkincil olarak benim tercihim şarkıyı çalan orkestranın/grubun sahnede olması. Dansçılar olsa bile sahneyi dolduruyor orkestra özellikle Rusya nınki gibi büyük sahnelerde. Mesela Riga da sahne ufaktı, sertab+4 dansçı dolduruyordu sahneyi. Bundan sonrası prezentabl bayan ve erkeğe bakar. Benim adayım Göksel, tabii şarkı sözlerini kendisi yazmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 göksel çirkin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 pentegram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 dolapdere big gang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 oryantalizmi üstümüze uydurmak yerine, bu iğrenç politik yarışmayla dalga geçmek adına mustafa topaloğlunu gönderelim. mesajlarıyla akılları da alır, avrupa da sesimizi duyurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 eurovision'un bu kadar baldır bacak olayına döndüğü günümüzde dolabdere gangbang'i yollasak daha iyi olur sanki.. PUGH! mesaj verdim! cevab veremedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ajdar&mustafa topaloğlu düet yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 peki ya erol büyükburç neden olmasın ? EN ÇOK BANA OY VERECEKSİNİZ EN ÇOK BANA !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Otedengelen said: oryantalizmi üstümüze uydurmak yerine, bu iğrenç politik yarışmayla dalga geçmek adına mustafa topaloğlunu gönderelim. mesajlarıyla akılları da alır, avrupa da sesimizi duyurur. +1. ama gercekten muziksel olarak katılmak istiyorsak nil i yollamak gerekir.hem topaloglu kadar cilgin bir insan hemi de güzel bir bagyan.9/8lik bir sarkıyla dagıtabilir cok rahat norveci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 İsmail YK veya Salim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 uzaylı musti olsa çekişmeli olurdu ama bunlar arasında elbette ki müslüm baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 SALİM ALO ROCKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Diğer : Ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Teoman gitsin ama ismail yk yı işaretledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kermit said: peki ya erol büyükburç neden olmasın ? EN ÇOK BANA OY VERECEKSİNİZ EN ÇOK BANA !!! ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hayko cepkin cok iyi gider bence. hande yener de super olabilir de arada kaynar yani ingilizce sarkiyla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar