Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hazır ortam sıcakken bir değerlendirme yapalım. ben ortalıkta katılsın diye lafı geçenleri koydum eksiği siz de yazın.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 tarkan katılmazki söyleseler bile bence adam kendişmi rezil edemem der sıyrılır ama müslüm gürses gitmeli.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bana sorsalar ceza gitsin deerim.. potansiyelini arttırır. yukarıdakilerin hiçbiri birincilik getirmez zati o da ayrı.. hayko giderse korkar gavurlar. bi gözü yerde bi gözü gökte.. ehaha elesso ile aynı şeyi sölemişiz..
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 elesso said: bence ceza gitmeli löl
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ginaly said: Almora. +1 Şebnem Ferah ta olabilir.
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Öncelikle sanatçıdan çok şarkının akılda kalıcı olması önemli. Tercihen böyle nazan öncel in yazdığı parçaların ingilizce versiyonu gibi bişi lazım. İkincil olarak benim tercihim şarkıyı çalan orkestranın/grubun sahnede olması. Dansçılar olsa bile sahneyi dolduruyor orkestra özellikle Rusya nınki gibi büyük sahnelerde. Mesela Riga da sahne ufaktı, sertab+4 dansçı dolduruyordu sahneyi. Bundan sonrası prezentabl bayan ve erkeğe bakar. Benim adayım Göksel, tabii şarkı sözlerini kendisi yazmazsa.
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 oryantalizmi üstümüze uydurmak yerine, bu iğrenç politik yarışmayla dalga geçmek adına mustafa topaloğlunu gönderelim. mesajlarıyla akılları da alır, avrupa da sesimizi duyurur.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 eurovision'un bu kadar baldır bacak olayına döndüğü günümüzde dolabdere gangbang'i yollasak daha iyi olur sanki.. PUGH! mesaj verdim! cevab veremedi!
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ajdar&mustafa topaloğlu düet yapsın
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 peki ya erol büyükburç neden olmasın ? EN ÇOK BANA OY VERECEKSİNİZ EN ÇOK BANA !!!
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Otedengelen said: oryantalizmi üstümüze uydurmak yerine, bu iğrenç politik yarışmayla dalga geçmek adına mustafa topaloğlunu gönderelim. mesajlarıyla akılları da alır, avrupa da sesimizi duyurur. +1. ama gercekten muziksel olarak katılmak istiyorsak nil i yollamak gerekir.hem topaloglu kadar cilgin bir insan hemi de güzel bir bagyan.9/8lik bir sarkıyla dagıtabilir cok rahat norveci.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 uzaylı musti olsa çekişmeli olurdu ama bunlar arasında elbette ki müslüm baba.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Teoman gitsin ama ismail yk yı işaretledim.
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kermit said: peki ya erol büyükburç neden olmasın ? EN ÇOK BANA OY VERECEKSİNİZ EN ÇOK BANA !!! ahahaha
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hayko cepkin cok iyi gider bence. hande yener de super olabilir de arada kaynar yani ingilizce sarkiyla falan
Öne çıkan mesajlar