Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bende ikikez denedim, madagaskar direk kapanıyo, gerikalan herkez öldü ikiseferdede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Oyun fena sarıyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 madagascar i dağıttım fakat diğerlerine bulaştıramadim lan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bi süre sonra hiçbi şekilde yayılmaması can sıkıcı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Ben de gifi koymaya gelmiştim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Yahu Madagaskar'a nasıl ulaştıracağız şu mereti? Yayılıncıya kadar etrafa öyle ölümcül etki vermeyip res. kasıyorum fln ama bir türlü gidemedim oraya... Edit: Kidney Failure baya etkili bu arada Tier 3 te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oyunda şu da saçma.. puan harcayıp, hapşırma falan kapatıyorum.. hiç belirti yok! sadece hava ile geçiyor. çok yayılınca ülkeler sınırları falan kapatıyorlar. ne oluyorsa artık! nerden biliyorsun öle bi virüs olduğunu bre kamuran! hastalık belirtisi yok. hastalık bile değil. kendi halinde naif, sevecen bi virüs.. virüs özelliklerinde "kanserli hücrelerle savaşma" veya ne biliyim "şişkolara kilo kaybettirme" falan olsa onları bile alıcam, madagascar'a gidene kadar tabii.. böle dost canlısı bi virüsçük işte. sonra madagascar'a gidemeyince, toplanmış puanları öldürücülüğe harcayıp kalan nüfusu bitiriyorum ben de. sıkıcı oluyor ama tamamı silinmeyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 lanet madagaskar. orda başlasan yayılmıyo, başka yerde başlasan oraya gitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bırakamıyorum, kalkamıyorum başından, imdaaak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 hile ile 1000 puan ekledim. Olmuor, bi madagaskar kalıyor. sdf Ne illet memleket be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 hile plx =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Şu an yayılmayan 4 ülke var.İlacın gleiştirilmesine 450 gün falan var ama vrüs yayılmıyor o 4 ülkeye(uçak seferleri durmuş). Virüsün etkisi azaltıyorum.Bi umut belki uçak seferleri tekrar başlar da bulaştırırım onlarada da. -- edit:herifler o kadar kasmışlar 500 gün boyunca ilacı bulmuşlar ama işe yaramamış..yeni ilaç için 900 gün daha var sdf. edit2:4 ülke dışında gerisi gg .. herkes öldüğü iç.in 38k puan vermiş hacı saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Çok sinirrrrr... tüm dünyaya yaydım hastalığımı açık hastane kalmadı Aşı bulunamayacak Aşırı hızlı öldükleri için 18 kişiye madagakarda 54 kişiye japonyada BULAŞMADI... Öff yaa İnsanlık GENE kazandı. Bu sefer kaçamazsınız.. G E L İ Y O R U M ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 dasaaa said: oyunda şu da saçma.. puan harcayıp, hapşırma falan kapatıyorum.. hiç belirti yok! sadece hava ile geçiyor. çok yayılınca ülkeler sınırları falan kapatıyorlar. ne oluyorsa artık! aynen, visibility düpedüz sıfırdı, gene de hastalık yayıldıkça hophop kapadılar hemen her şeyi hayır hiçbi belirtisi olmayan şeyi nasıl anlıyolar hayret yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Evet - artık HER denemede insanlığı dünya yüzayinden silebilirim. Çözdüm sizin kodunuzu. Spoiler içinde yazsam mı yoksa neşenizi kaçırmamak için sussam mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mütş oyun paraziti deneyin =) şu anda ekranıma bakıorm, herkes infected hastaneler kapalı ama ölü yok hhhhehehe =) ellerimde dunyanın kaderi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Saeros said: dasaaa said: oyunda şu da saçma.. puan harcayıp, hapşırma falan kapatıyorum.. hiç belirti yok! sadece hava ile geçiyor. çok yayılınca ülkeler sınırları falan kapatıyorlar. ne oluyorsa artık! aynen, visibility düpedüz sıfırdı, gene de hastalık yayıldıkça hophop kapadılar hemen her şeyi hayır hiçbi belirtisi olmayan şeyi nasıl anlıyolar hayret yani sdf Aga yayıltmayın hemen hele o rodent ve sinekleri sonra kullanın. Önce bi gelişsin dayanıklı olsun belirsiz olsun sonra patlatın bombayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 http://www.cheatbook.de/files/pandemic2.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Hileyi artmoney ile yaptım. Şimdi uzun sürer anlatması. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sostizm said: Evet - artık HER denemede insanlığı dünya yüzayinden silebilirim. Çözdüm sizin kodunuzu. Spoiler içinde yazsam mı yoksa neşenizi kaçırmamak için sussam mı. yaz lan yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 yaz. o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ehueh. madagaskar lı mı lan bu oyunun yapımcıları? hayır küba ya zor yayılıyo hadi onu anlarım adamlar aşmış sağlıkta. ama madagasgar ne .......? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 valla heralde madagaskar ile başlarsan şansın yüksek olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Suark said: Mütş oyun paraziti deneyin =) şu anda ekranıma bakıorm, herkes infected hastaneler kapalı ama ölü yok hhhhehehe =) ellerimde dunyanın kaderi =) kanser edici durum bu; parasite de herkes inf oldutkan sonra puan gelmiyor ve olumcul ozellik kazandirmak icin oyun oylece bi kac saat acik kalmasi lzm ki yeteri kadar puan gelsin. yinede herturlu sona madagascar in kalmasindan iyidir heralde =PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kermit said: valla heralde madagaskar ile başlarsan şansın yüksek olur heralde güney afrika'da başladım, madagascar'a yayıldı ilk. bu sefer de dünyanın yarısına yayılmadı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar