Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydin dünyaya virüs yayalım

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

oyunda şu da saçma.. puan harcayıp, hapşırma falan kapatıyorum..

hiç belirti yok!

sadece hava ile geçiyor. çok yayılınca ülkeler sınırları falan kapatıyorlar. ne oluyorsa artık!

nerden biliyorsun öle bi virüs olduğunu bre kamuran! hastalık belirtisi yok. hastalık bile değil. kendi halinde naif, sevecen bi virüs.. virüs özelliklerinde "kanserli hücrelerle savaşma" veya ne biliyim "şişkolara kilo kaybettirme" falan olsa onları bile alıcam, madagascar'a gidene kadar tabii.. böle dost canlısı bi virüsçük işte.

sonra madagascar'a gidemeyince, toplanmış puanları öldürücülüğe harcayıp kalan nüfusu bitiriyorum ben de.

sıkıcı oluyor ama tamamı silinmeyince
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an yayılmayan 4 ülke var.İlacın gleiştirilmesine 450 gün falan var ama vrüs yayılmıyor o 4 ülkeye(uçak seferleri durmuş).

Virüsün etkisi azaltıyorum.Bi umut belki uçak seferleri tekrar başlar da bulaştırırım onlarada da.

--

edit:herifler o kadar kasmışlar 500 gün boyunca ilacı bulmuşlar ama işe yaramamış..yeni ilaç için 900 gün daha var sdf.

edit2:4 ülke dışında gerisi gg .. herkes öldüğü iç.in 38k puan vermiş hacı saolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

hiç belirti yok!

sadece hava ile geçiyor. çok yayılınca ülkeler sınırları falan kapatıyorlar. ne oluyorsa artık!

aynen, visibility düpedüz sıfırdı, gene de hastalık yayıldıkça hophop kapadılar hemen her şeyi
hayır hiçbi belirtisi olmayan şeyi nasıl anlıyolar hayret yani sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:
dasaaa said:

hiç belirti yok!

aynen, visibility düpedüz sıfırdı, gene de hastalık yayıldıkça hophop kapadılar hemen her şeyi
hayır hiçbi belirtisi olmayan şeyi nasıl anlıyolar hayret yani sdf

Aga yayıltmayın hemen

hele o rodent ve sinekleri sonra kullanın. Önce bi gelişsin dayanıklı olsun belirsiz olsun sonra patlatın bombayı
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:
Mütş oyun
paraziti deneyin =)

şu anda ekranıma bakıorm, herkes infected
hastaneler kapalı
ama ölü yok hhhhehehe =)
ellerimde dunyanın kaderi =)

kanser edici durum bu;

parasite de herkes inf oldutkan sonra puan gelmiyor ve olumcul ozellik kazandirmak icin oyun oylece bi kac saat acik kalmasi lzm ki yeteri kadar puan gelsin. yinede herturlu sona madagascar in kalmasindan iyidir heralde =PP
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...