Joker Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 gerçekten sesi daha iyiydi diye biliyorum hadisenin. nolmuş böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 sesi titredi resmen hadisenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 babuşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 hadise fena diildi bence sesi cıkmadı filan ama millet daha cok şova bakıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Bella said: o yeşil şey ne hahaha disko topu gibin ahah aynısını kardeşim dedi hadise fazla sürtttürmedi yeşile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 sipeyskeyk said: ben o adamın neden gündelik kıyafetle sahnede dolandığını anlamadım şuanda. Butun sarki bunu dusunmekten sarkidan bisi anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 NORVEÇ ÇOK İYİYDİ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Frodo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 deneysel olarak seneye ajdar'ı öneriyorum eurovision için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 NORVEÇ ÇIKTI KEMANINI YERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 oha norveç imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 çok temiz yüzlü bir oğlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Rerore said: Bella said: o yeşil şey ne hahaha disko topu gibin ahah aynısını kardeşim dedi hadise fazla sürtttürmedi yeşile abi sen de mi patide yazıyorsun? bi su getir allasen şuan kalkamıyorum tv başından hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 oha norveç çok şeker ya yirim seni ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ZaugnaKhaldun said: Frodo lanpippin'e daha çok benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 norveç yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 hadise sonunculuğa oynar demek istiyorum ama diyemiyorum basacaklar oyları nasıl olsa, sonuncu olsa güzel olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ohs beybifeysim sübyanim yirim <33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Fransa'yı kaçırdım onu belirteyim. Kişisel favorim Norveç; muhtemelen derece de alacaklar ilk 4'te de Yunanistan, Almanya, Norveç ve Türkiye olur diyorum; sıra belirtemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Bella said: Rerore said: Bella said: o yeşil şey ne hahaha disko topu gibin ahah aynısını kardeşim dedi hadise fazla sürtttürmedi yeşile abi sen de mi patide yazıyorsun? bi su getir allasen şuan kalkamıyorum tv başından hadi. bu ne lan? lol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 norveç yada isveç kazansın. bi tek bunlar hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 norveç aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 şarkı güzel,norveç çok iyi ama dansçıları çok kötü.dansçılar genel olarak berbat zaten dansçı kıtlığı mı vardır avrupada nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ZUAHAHAHHAHAHAHAHAH dansçılardan birisi parande atarken ayakkabısı uçtu HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar