Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 işin ironik kısmı gerçek apaçileri temizleyip topraklarına el koymuşlar.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 havasında suyunda demek ki var birşeyler
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Syn said: ABİİİİİİ bu ne lan ohahahha
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 adamda romalı senatör kılığı var ama :D
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 harbi var ahaha dikkat etmemiştim o şekilde
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 aquila said: olm adamlar civil wardan sonra gelisimini durdurmus, neyin davasini yapiyosunuz. toptan silsen oralari kimse bisey demez, zamaninda becerememisler. Adamlar isterse ABD'de tekrar iç savaş çıkartıp tutunabilecek askeri güce sahip Teksas içindeki askeri üs ve birimlerle, sıkıysa sil :)
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 oha oyunlar filmler hepsi meğer gerçekmiş
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 DoGMeaT said: hah amerikada öyle birşeyi zor kabul ettirirsin sanırım sam. bowling for columbine filmi vardı,maykıl murun.o filmde bu konu uzun uzadıya inceleniyordu. türkiyede bile meclis kürsüsünden "silah türkün namusudur" (doğrumu hatırladım) diyen mebusumuz vardı böyle yasaklar zor gerçekten lazım tabi ama,zor. o yasak için bireysel silahlanmadan canı yanması lazım önce çoğu kişininki kfalarına denk etsin bak umut vakfının kuruluşunda nazire dedemanın oğlunun vurulmasından sonra oldu fln ya bu kadar bilinnen şeyi n iye yazma ihtiyacı duydumki canım sıkıldı heralde Ne yasagi yahu, pire icin yorgan yakilir mi? Adam gibi kullananlari cezalandiriyorsunuz (!).
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 abi bira şişesinin menzili ve öldürme gücü bir pompalı tüfekle denk olana kadar sokakta bira içmenin değil pompalı tüfekle gezmenin yasak olmasını savunurum. :P
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Birisini ozgurluk kapsamina sokup bireysel boyutta incelerken, digerinde "sisenin menzili" diyip guvenmiyosan, tutarli degilsindir; bence sen isine geleni savunuyosun :)-D
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Alkol ve silahı aynı kefeye koyuyorsan, (bence diyecem ama pek bencesi sencesi kalmamış bunun) sen demogoji yapıyorsun.
Öne çıkan mesajlar