Slat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 cık cık... yazık.. Kimse Daggerfall yazmamamış ya yazıklar olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 daggerfall iyiydi güzeldi ama o kadar bugı var. Adventure: Grim Fandango RPG: Planescape Torment Turn Based Strategy: Heroes of M&M 3 FPS: Unreal (tournament falan değil bildiğin 96 da çıkan unreal) MMO: WoW dicem ama daha çıkmadı :)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Infernal_Reborn, 29 Mayıs 2004 19:41 tarihinde demiş ki: daggerfall iyiydi güzeldi ama o kadar bugı var. evet o doğru çok bugı vardı ama o sene için bu kadar özgürlük sağlayan bi RPG için gayet normal bi durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 unreal diyince aklıma geldi. İlk unreal hiç hoşuma gitmemişti. Direk atmıştım bir kenara. Ama unreal tournament'i görünce çok uzun bir süre oynattı. Şimdi cd bozuk olmasa açıp oynardım. Sonra unreal 2 çıktı, klişe senaryolar, berbat oynanış, unreal 1'den beter sevmedim nefret ettim. Unreal Tournament 2004 ise yine aşık oldum diyebilirim.. Gariptir ki Unreal'ları hiç sevmedim berbat buldum, oysa ut'leri çok sevdim...[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 slat/ oyun güzeldi ama yine de birçok yenilik getirip de minimum bugla piyasaya çıkmış rpgler de var.. bone/ ilk unreal ın multi kodu oldukça hatalıydı. ama single playerı süperdi. ilk ut (ki hala avaturkte oynarım arada) ise hayatımda oynadığım en iyi multiplayer fpsdir. u2:awakening gerçekten kötüydü. ut2003 ve ut2004 ise süper oyunlar ama eskinin tadı ayrı oluyor. ben ilk ut'de morpheus haritasında çift enforcerı yan tutup ateş etmeyi onslaught moduna yeğlerim.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 1-hl 2-cs 3-ultima 4-diablo1,2 5-gta serisi 6-heroes serisi 7-fallout1,2 8-fifa serisi(kimse yazmamıs) unuttunuz mu :P 9-aoe1,2[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: mutos, 29 Mayıs 2004 20:12 tarihinde demiş ki: 1-hl 2-cs 3-ultima 4-diablo1,2 5-gta serisi 6-heroes serisi 7-fallout1,2 8-fifa serisi(kimse yazmamıs) unuttunuz mu :P 9-aoe1,2 net cafe çocuğusun galiba?:)[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: LevieMaxilack, 29 Mayıs 2004 12:36 tarihinde demiş ki: C64'te choplifter vardı.PC'ye geçince Princeof Persia ve MI1-2-3 e hasta olmuştum.Sega'da Mario derim başka bişi demem. Cep Teleofnunda Fifa güzeldi:) segada mario cık cık cık ^^[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 The DiG Monkey Island Serileri.. diyorum adventure olarak..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 sega da mario mu ? haha .. saçmalamaynı nintendonun oyununu sega nasıl iyi uyarlayabilir ki..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 yazdıgım her oyun serisi ve exp leri içerir Starcraft Ultima Online Age of Empires 1-2 Warcraft 1-2-3 Diablo 1-2 HL + CS Baldur's Gate 1-2 Medal of honor Civilization 1-2-3 Heroes of M&M 2-3 not 4 Might and Magic 6-7 not 8-9 Vampire The Maquarade : Redemption NWN UFO 1-2-3 Elder Scrools : arena,Daggerfall,Morrowind Dune 2 Planescape torment Fallout 1-2 Deus Ex 1 (2. sini benim ekran kartı kaldırmıyo) Tie-Fighter NFS underground+Porche Unleashed+Hot pursuit Red Alert JA2 UT2004 SpellForce bi ara levelin yayınladıgı en iyi 50 oyunun ıcındekı 38 oyun u saymıstım vaktıylen o lıste dıyebılırım ... (not ekran kartı yuzunden oynayamadıgım butun FX ısteyen oyunlar lıste dısıdır (degerlendırmeye katılmamıstır)) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 unutmusum ... wing comander ve pizza tycoon ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Volfied, 14 Eylül 2002 09:33 tarihinde demiş ki: Commander Keen Series[/b][/url] *!anıları canlanır*[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 En baba multiplayer fps olarak BattleField serisini unutanı Allah daş yapar ha... :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Gelmiş geçmiş en cok oynanan ve sevilen stratejı oyunu...Civ Starcraft-Warcraft...sunları bı yazalım. Fallout-Baldurs gate serileri. Jagged Alliance serisi... Homeworld serisi... Fps lara gırmıycem kesmıyor benı.. Generals ıyıdır ılk 50 olurmu bılmem bana gore gırer... Age of serılerının hakkı kalmasın yazalım onlarıda ... ...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Starcraft CHampionship Manager Baldur's Gate 1-2 Fallout 1-2 Planescape:TOrment(bana göre en iyi rpg) Pharaoh,Cesar 3,Zeus(seni özleyeceğiz impression) Shogun Total War MEdieval total war Diablo 1-2 Civilization 3 C&C red alert... Daha çok var fakat aklıma gelmiyor.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 MetalGearSolid 1-2 Heroes 3 Diablo2-klasik Phaoah(cok güzeldi) Serious sam SILENT HILL 1 (ps1)ClockTower Wİnning eleven 7 BALDURS GATE 2 (hala gözümde tütüyor...) IcewinD DaLe ( Konusuz ama yinede çok hoş geliyor ya) Fallout 1-2 Morrowind[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Faerdun, 13 Eylül 2002 23:36 tarihinde demiş ki: Simdi Diablo II rpg deil diyecem tartışma başlayacak ehehe[hline] We who die in battle are born Not for heaven, not for hell = hack n slash role play e dair ne gördün içinde ?[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Abuseeeeeeeeee Supapleeex Red Alert serileri:) Simcity 2000 Sims ilk hali(sonra cıvıdı ama güzle oyundu bee) Star craft tabi devamı var[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... [Bu mesaj Chemical tarafından 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Millet çıldırır! Herkes aklına gelen bütün oyunları sıralamaybaşlar... hatta artık olay şıkmaya kadar varmıştır... Britney's Dance Beat/ Fetish Fighters/ Roland Garros French Open 2002/ Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor/ Nina: Agent Chrocicles bla bla blaa az ve öz yazın şu oyunları hoş topic 50 oyun yazıyo ama biz dergi değiliz 5 6 tane yazın bazılarınızabartmış bir oyunları kronolojik sıraya almadığı kalmış "sağ baştan başlıyorum A harfi ..." abartmayın.[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 30 Mayıs 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Kick off... Ah o eski Amiga oyunlari... Wings, It came from the desert, TV Sports Basketball, Dyna Blaster, Turrican, Pirates... PC'de Fallout 1-2, Torment, BG serisi.. kisaca Icewind Dale disinda tum Black isle oyunlari. Yazilasi gibi degilki... tum o space questler, wing commander lar... 1 numaram hala Wings sanirim... Fallout'a ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 heh aynen yaw wings deyince bütün oyunları unuturum hala hele müzikleri ne dokunaklıdır...[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Daggerfall Morrowind NeverWinterNights Baldurs Gate 2 [Bu mesaj Daggerfall tarafından 31 Mayıs 2004 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: LevieMaxilack, 29 Mayıs 2004 20:54 tarihinde demiş ki: said: mutos, 29 Mayıs 2004 20:12 tarihinde demiş ki: 1-hl 2-cs 3-ultima 4-diablo1,2 5-gta serisi 6-heroes serisi 7-fallout1,2 8-fifa serisi(kimse yazmamıs) unuttunuz mu :P 9-aoe1,2 net cafe çocuğusun galiba?:) hueaheu sayılır.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 1-Ultima Online 2-Starcraft 3-Warcraft 4-Monkey Island 3[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar