nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 merhaba,lafı uzatmadan hemen konuya gireyim son 1 aydır asırı sıkılma bunalma yogunlasma odaklanma problemi yasıyorum,uykuya dalmakta zorlanıyorum genellikle 1-2 saat debeleniyorum yatakta,olup olmadık yerde aklıma cok olumsuz dusunceler geliyor ve basit bir sorunda hemen sinirlenebiliyorum,2 gun once doktora gittim bunları anlatınca lustral yazdı kullanmaya basladım,2 hafta sonra finallerim baslıyor ve benim acilen bu durumdan kurtulup ders calısmaya baslamam gerek onerebileceginiz rahatlama/motivasyon yontemleri var mı,spor yap demeyin cok yoruluyorum ders calısmaya halim kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 düzenli bir sex hayatı ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 abi trolleme gozunu seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Düşünmemelisin bunları diyeceğim fakat bazı durumlarda insanın pekte elinde olmuyor ne yazıkki.. Kendini telkin ederek bi süre idare edebilirsin, en azından finallerine kadar.Ondan sonra zaten yaz gelicek bir şekilde uzun vadede bi çözüm arayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bence havalardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 PATA said: Düşünmemelisin bunları diyeceğim fakat bazı durumlarda insanın pekte elinde olmuyor ne yazıkki.. Kendini telkin ederek bi süre idare edebilirsin, en azından finallerine kadar.Ondan sonra zaten yaz gelicek bir şekilde uzun vadede bi çözüm arayabilirsin butun sorunları bir sekilde rafa kaldırıp sadece derslere odaklanmak istiyorum,2 hafta finallere var finallerde 2 hafta toplam 4 hafta cok guzel bi tempo yakalamam lazım,dedigin gibi nasılsa yazın cozerim diye herseyi bir kenara bırakayım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 fede said: bence havalardan tabiki mevsim degisikliginin de etkisi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 aynı durumdaydım bir ara 2 ay uzak kaldım yine olmaya başladı bana da havaların payı olabilir hakkaten mümkün olduğunca arkadaş ortamı diyorum deşarj ol derse otur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 lustralda bi işe yaramıo daha cok kotu oluo ınsan ıyıce hantallaşıyo.bence hap falan kullanma.braz yavaş yavaş odaklanmaya çalış herhangi bişeylere gerisi geliyo gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yaz gelio.etraf manita kaynıo.normaldir :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 eagle_dnz said: mümkün olduğunca arkadaş ortamı diyorum deşarj ol derse otur arkadaş ortamı + öğlenleri evde fazla kalma diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Bunun ilacı 2. vizelerdir derim ben. Şayet 5 günde 4 vizeye girip hepsi de incik cincik dersler olunca artık uykusuzluktan mıdır yoksa beyin süngere döndügünden midir bilinmez, mışıl gibi uyuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 nutella yerim said: abi trolleme gozunu seveyim ciddiyim diorum ne trollü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 arkadaş düzenli bir seks hayatı olduğunu vurgulamış. böyle durumlarda genelde bu tür sorunları sınav ve finallerden sonra rahat rahat düşünebileceğimi istediğim kadar rahatça sıkılıp bunalabileceğimi hatırlatmak yeterli motivasyonu sağlıyor. bir derdin,problemin varsa bunu stresli bir zamanda düşünmek gerçekten işkence. bunları daha rahat bir zamana erteleme fikri bence yeterli motivasyonu sağlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Yapacak birşeye, sevecek birşeye, umut edecek birşeye sahip olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Ardeth said: arkadaş düzenli bir seks hayatı olduğunu vurgulamış. cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Lustrali bırak hemen. Final döneminden önce yan etkileri mahveder seni. Çok kötü zamanlama. Yani sonra da başlama da, şimdi bi haftadan daha çok olmadıysa bırak. Psikolog finallerinin başladığını biliyosa nası vermiş sana lustral, nebiçim bi psikologmuş, sinirlendim şimdi. iki hafta düşünme bişey. sevgiline de söyle. şu an çok önemli notlarım bi daha geri alamicam bişey de. ama nazik ol, seni görmek istiyorum çok falan filan da de bence, yoksa üzülür. 2 hafta sonra konuşup yardımcı olurum senin için msnimi düzeltirim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 smash said: Lustrali bırak hemen. Final döneminden önce yan etkileri mahveder seni. Çok kötü zamanlama. Yani sonra da başlama da, şimdi bi haftadan daha çok olmadıysa bırak. Psikolog finallerinin başladığını biliyosa nası vermiş sana lustral, nebiçim bi psikologmuş, sinirlendim şimdi. iki hafta düşünme bişey. sevgiline de söyle. şu an çok önemli notlarım bi daha geri alamicam bişey de. ama nazik ol, seni görmek istiyorum çok falan filan da de bence, yoksa üzülür. 2 hafta sonra konuşup yardımcı olurum senin için msnimi düzeltirim valla. eyw sagol,lustral konusunu konusalım bi msnden bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 çık dışarı dolaş yeni doğan güne merhaba de temiz havayı içinde gezdir sıcacık güneşi teninde hisset ağaç kabuklarıyla fingirdeş boş caddelerde git gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 lustral iyidir ama geç boşalma yapar, aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 o antidepresanların genel etkisi zaten neyse. ama lustral insanı uyutmuyor. ne kadar aldığını bilmiyorum gerçi ama ben kendisini 25mg'dan 200mg'a kadar değişen bi skalada kullandığım için rahatlıkla söyleyebilirim ki, uykun olduğu zaman uyuyamıyorsun, adamı delirtiyor, başka ilaç kulanmadan uyuyamıyordum ben artık kullanmıyorum zaten. o açıdan azcık uykunun bile önemli olduğu dönemlerde yatakta dönüp durmak cidden fena oluyor, bence daha boş bi döneminde başla sen ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 50 mg kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 msnden gelicektim ama bulamadım seni afdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 PrudenT said: msnden gelicektim ama bulamadım seni afdgfd ben de pru diye biri var ama dur msg ataym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ya ben bir şeyi merak ediyorum. bu derece kısa vadede gelişen bir duygusal gel git döneminin ruhsal bozukluk olduğuna inanıyor musun gerçekten? direkt psikyatra gitmişsin, eleman zaten biri gelse de ilaç yazsam diye bekliyor herhalde ki direkt koymuş şeker gibi. bunlar bünyeyi mahveden dengeyi göçerten ilaçlar değil mi. depresyon ilaçlarını kullanırken birkaç kez düşünseniz. herkesin kötü olduğu dönemler oluyor, hiç bir neden yokken aşırı canım sıkılıyor mesela, aylarca sürdüğü oluyor ama yine kendim geliyorum üstesinden. kimyasala ihtiyaç yok ki bunun için, doğal şeyler bunlar bence. (not: uzman falan değilim. sadece çevremdeki bu ilaçları kullananları gözlemledim biraz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar