Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ireatjews :(


Nessarien

Öne çıkan mesajlar

said:
Account: .................
Character in violation: Neirassen
Type of violation: Naming - Racial - Pet name
Consequences for account: Pet renamed, warning issued and account suspended for 24 hours.

Greetings, We are writing to inform you that the name of your pet was in violation of our Naming Policy, and has now been temporarily renamed. Please make sure that any new name complies with the Naming Policy, which can be found at:http://en.wow-europe.com/policy/ As a consequence of this breach of our Naming Policy, we have, unfortunately, had to add a warning to your World of Warcraft account and temporarily suspend it for the previously indicated time. It is with regret that we take this type of action; however, it is in the best interests of the World of Warcraft community as a whole and for the integrity of the game. After your suspension has expired, you will be able to access the World of Warcraft servers again. Please note that should any further violations of our Rules and Policies occur, this incident will be taken into consideration when determining the consequences to your account. This could include further warnings, account suspension or account termination. You can find further information on the different levels of account penalty we can apply at: http://www.wow-europe.com/en/policy/accountpenalties.html Please do not reply to this email as you will receive an automated response. If you have any further enquiries regarding your account status, please send them to: [email protected].

Regards, English Game Master Team
Blizzard Europe



6-7 ay önce petimin adını guildimizdeki bir hatuna şaka olsun diye Ireatjews diye adlandırmıştım. Hatta peti kontrol eder onu rawr seni yiyeceğim diye kovalardım o zamandan bu zamana kadar o karakterimle çok oynamadığım için öylece kalmıştı. Dallamanın biri gitmiş şikayet etmiş hesabım 24 saatliğine kapatıldı süpermiş yahu :p Böylesi basit bir konunun ırkçılık ile alakası ne. Neden bir uyarı ya da durum belirtilmeksizin pat diye hesap kapatılır ki ? Hiç kötü niyetli olmayan biriyimdir blizzardın idaresel anlamda bu derece saçmaladığını daha önce görmemiştim :)

http://img29.imageshack.us/img29/7564/wtfh.jpg

http://img199.imageshack.us/img199/8954/wtf2.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Highly Inappropriate
Names which fall under the following categories are deemed to be highly inappropriate. Clarification on what constitutes each category can be found by clicking on the links below.

* Paedophilia
* Racial/Ethnic
* Sexuality/Violence
* National
* Sexual Orientation
* Obscene/Vulgar

Racial/Ethnic:
This category includes both clear and masked names which:

* Have any racial/ethnic connotations

If a player is found to have such a name for their character, guild, arena team, or pet, he/she may:

* Be assigned a randomly generated temporary name to be changed via the online ticket system
* Be temporarily or permanently suspended from the game


Ireatjews...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yani şimdi ben kassam ondan alındım bundan alındım diye milleti şikayet etsem benzeri sorun yaşayacak binlerce insan bulurum bu oyunda, herkes bulur. Kurallara çok bağlıyımdır oyun içerisinde aşırılıklardan kaçınıp saçma hareketlerde bulunmam. Böyle cezalandırılmak ağırıma gitti. İşime yaramayan 250k civarında goldu olan buna rağmen etik olmadığı ve gold piyasası gibi saçma birşeyi beslememek adına satmayan biriyim. Kurallara etik kavramlara bu derece bağlı biriyim, zıppır tiplerden olsam burada konusunu bile açmazdım ^^

Büyük ihtimalle beni şikayet eden beni ve karakterimi bilen AH piyasasını karakterimle yönlendirmemden rahatsız olan birisidir.

Uygulamanın bu kadar ağır olması gereksiz isim değişimi ve ilk uyarı yapılsa buna sesim çıkmazdı ki. Pat diye raidin ortasında hesap kapatmak sonra acaba ne oldu diye mail bekletmek oldukça çirkin.

Neyse olan oldu artık :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hassas çalışsın tabi gelsin değiştirsin duyarlı olsun, beni durumdan haberdar etsin; bunları eleştirmem. Fakat bunları yapmayıp raidin ortasında pat dc verip hesabı kapatmak epey çirkin oluyor geriye kalan 24 insanında oyununu bölmüş oluyorlar. Profesyonel bir davranış değil.

Cezanın sebebi ne petin adının ireatjews olması. Ne bu şimdi ırkçılık mı ? Yukarıda o ismin sebebini yazmışım. Bunu o arkadaşımla şakalaşırken kullanmışım o bile gülmüş eğlenmiş ee kim dert ediyor ki bunu ? Gelsin bana durumu iletsin ben seve seve değiştiririm petimin adını. Hakaret yok birşey yok pat diye ceza verilince insan ister istemez yadırgıyor yaşanan durumu.

Hesabım açılınca ilk işim bu konuda uygulanan yaptırımın ağır olması sebebiyle önce gamemasterlarla iletişime geçmek olacak. Buradan memnun edici cevaplar alamazsam destek ekibiyle iletişime geçeceğim. Çünkü yaptırım ve uygulanış şekli pek takdir edilesi değildi.



PS: Şimdi hesaplar 4 ceza hakkına sahip diye biliyorum. 2 saat 12 saat 24 saat 72 saat ve sonra boom oluyor değil mi ? Ben 24 saat ceza aldığıma göre 3 hakkım otomatik olarak tüketilmiş mi oluyor ? Yoksa ceza sistemi mi değişti ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne hassasiyet. Kimse senin ne kadar adil dürüst oynadiginla ilgilenmiyo. Belkide karsi taraf gercekten rahatsiz olmustur. Ayrica 24 saat nedir ki.

"Sevgili player, sizi yillardir izleriz ve hicbir hatanizi görmedik ve bundan cok mutluyuz. Ancak nickiniz kurallara aykiri oldugundan dolayi bunu cok üzülerek..."

UO mu bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard tek tek sen bunu $aka amacli koydun, bu kankanla kendi aranda, $u $oyleydi diye ara$tiramayacagindan dolayi boyle toplu cozume gidiyor. bu kadar oyuncuyla yapilabilecek ba$ka bi' durum yok zaten ne yazik ki. uyarmadan kapama yetkisi de var $oyle ki;

oyuna ilk girdiginizde ve her patch update'de blizzardin koydugu kurallari okudugunuzu, kabul ettiginizi falan sayiyorsunuz.

oyle bir sey...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senin arkadasinin nicki olmasi onemli degil ki. nick'in icinde jews yani yahudileri animsatan bir ibare var. hadi biraz daha anagram yapalim I ATE JEWS yahudileri yedim ee bu guzel bi sey mi yani? irateturkish yazsa biri oraya o adami sallandirirlar lan resmi forumlari boyar turkler. ayrica adam sen ne yapiyosun o an bakmaz ki, yukardan banlanma emri gelmistir, gerekli bolum uyariyi gorunce banlamistir bu kadar basit. bunu boyle topic yapip yazmanin da manasi yok bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani boel seyleri normal karşılasakta olur kızıp basbasbagırsakta ama olan olmuş bir kere:)

bundan bi kaç yıl once ravenholdt serverında (horde-rp-pvp) syntax error isimli bir guild kurulmuştu . hemde yanlış hatırlamıyorsam bir turk player guild ismi rp ye uymuyor diye şikayet etmiş,guild ismi zorla degiştirilmiş ve o vesile ile ravenholdt horde un efsane turk guild i exsecror kurulmuştu:)

yani ozaman rppvp server olmasına ragmen serverda rp ile alakası olmayan onlarca guild vardı (rezervuar dogs,broken ve bilumum polonyalı oyunucunun kendi dilerindeki guildleri:)

normal karşılamak lazım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
Ben trade channelda, LF Jewcrafter yazdığım için almıştım o cezayı. Hiç adil değil :P



ahah hakikaten efsaneymis bu

konu sahibinin banine hak veririm, sonucta kontrol edilebilir birsey degil ismi koyma amaci, ama bu seninki biraz fazla hassas olmus cidden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nessarien haklısın pat diye acc kapama saçma sapan bi ceza. O an online olan GM'in duygusal gününe gelmiş bence.
Sonuçta burası kum havuzu veya kreş değil. Oynayanlar profesyonel bi hizmet için aylık 26-27 tl para ve raid yapabilmek için ciddi zamanını harcıyor. Nerden baksan da oynayanları 16 yaşından 30 40 yaşına kadar.

bi player incindi diye diğerine uyarmadan acc suspension veremezsin. işte ne yazık ki mmo dünyasında wow biraz tekel durumunda olduğu için böyle astığım astık kestiğim kestik havasındalar. bence acc açılınca bir şikayet ile bu kadar sert tavrın anlamsız olduğunu, hiç profesyonel bi cezalandırma olmadığını belirt.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...