Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizi gerçekten deliler gibi seven birine onu sevmediğinizi açıklamak

soulberry

Öne çıkan mesajlar

Oturtup karşına güzel güzel açıklıyorsun, başka türlü olmuyorsa ayılık yapıyorsun biraz, çözülüyor.
Gerçi kızlarla erkekler farklı kafada bu konuda, kızlar öyle kovalamayabiliyor (kovalayanı pis kovalıyor da başıma gelmedi çok şükür).
Ama söylemekten başka çare yok, irtibat yollarını keseceksin inada bindirirse. Bir şekilde silkeliyorsun üzerinden. Ben çok problem çekmediydim açık açık söyleyince istemiyorum güzelim diye.
Sosyal ağlarda paylaş

...popo isteyen bir harekettir zira herkes kendini iyi kalpli, kalp kırmayan, ayuluk etmek istemeyen insan gibi görmek ister. papazın her zaman pilav yemediğini görmek insanın canını sıkabilir.

birinin karşısına çıkıp delikanlı gibi "olmaz anacım bu iş" demek bu bakımdan birçoklarının kaçtığı, öküze bağlayarak karşısındaki için kolaylaştırdığını iddia ettiği (aslında kendisi için kolaylaştırmaktadır) filan bir şeydir.

halbuki insana insan olmayı, önceliklerini belirlemeyi, gerçeği göğüslemeyi, her insanın arada bir öküzleşebileceğini, kalp kırabileceğini ve daha biiir sürü şeyi hatırlatan, reality check yaptıran ve gayet temiz dersler içeren bir harekettir.

yapması zordur. acıtır, acıttırır. adama hanyayı konyayı öğretir, ama bunu yapan insandır işte beyav.

yapmayıp karşıdaki insancığa hala ümit veren, işi temizlemeden bırakıp giden, ağır bir tabir olacak ama çöpünü temizlemeyen ise asıl ayudur.

bütün bunları "kalbini kırmak istemediiööeemm" şemsiyesinin altına sığınıp yapan, hatta ileri gidip gizli gizli yeni bir hayata başlayan ise ayuların kralıdır, değil sevmediği insanla, kendisiyle bile yüzleşememektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk mesajda da söylemiştim, yaptım ben bunu. "seni sevmiyorum" dan daha açık ne diyebilirdim ki. ben sadece üzülüyorum, çünkü zamanında o'nun konumunda aynen ben vardım bi başkası için. deli gibi severken karşımdaki tarafından sevilmemeye inanamıyodum.

o yüzden çok iyi anlıyorum karşımdaki kişiyi. keşke aynısını yaşamamış olsaydım, hiç anlamadan etmeden "bi git canım kardeşim" diyebilirdim düz davranıp. ama şimdi çok çok iyi anlıyorum bizzat ben de yaşamış olduğum için. tabi ki böyle bi birliktelik olmicak, ama sadece onun için üzülüyorum hepsi bu. sevgisi de çok gerçek, diğer türlü olsa ben üzülmezdim. bugün kahrolsun ki gözlerinden sevgisinin büyüklüğüne bi kez daha şahit olma şansım oldu. o yüzden bu haldeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...