soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 hiç bi şeye yaramadığını gördüm ben bugün. yine de devam ediyo. ne kadar zor bi durum, kimsenin başına gelsin istemem. inanılmaz bi sevgiye karşılık verememek bi acayip oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ben sümük fırlatıyom kaçıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 sen de sev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 garbıça açmasan adam gibi bi konu olabilirmiş zor üzücü durum gerçekten. overseer'a da sensin sümük amele sq(r)=lr diyip kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 griswold taşır belki, oraya açmayı düşündüm de. en azından dalga geçilcekse burda geçilsin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 oraya açsaydın geçmiycektim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 vazgeçtim geçicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ee memlekette "olm bi kız hayır derse evet demektir git üstüne" diyen adamlar var. kalp kırmadan çözemen bu işi. illa ki adamın kalbi kırılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 zor zanaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ya direk pisleşecen bu durumda en temizi. karşındakine 'bu hayvanı mı sevdim ben' dedirtcen hem sen vicdan azabı duymayacan hem de onun aklı sende kalmayacak...çok zekiyim dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 lol oyle sevmistim ben bi ara iyi kalplilik yapacak diye beni daha da beter etmisti kotu kiz ol canini yak bisi olmaz ha. bir de, olayi tamamiyle anlat, yuzde 0.01 bile olsa sans verme. "eger baskasiyla cikmasaydim cikardim seninle" falan da deme. "seninle asla olmaz" tarzinda bisiler soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Hergonan said: lol oyle sevmistim ben bi ara iyi kalplilik yapacak diye beni daha da beter etmisti kotu kiz ol canini yak bisi olmaz evet böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yakın arkadaşın falan mı bu insan öyleyse iyi davran tabi ki de yoksa iyi davranınca daha kötü oluyo gerçekten galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 kır kalbini de baştan sürünmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ama çocuga acıdım ya. gerçekten seviyorsa sen de onu sev :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Seperate said: kır kalbini de baştan sürünmesin sonra bi ah yiyorsun öyle kızlardan ömür boyu sırtını düzeltemiyon cenabet ilişkilerin oluyor en güzeli kırmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 grafik ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Buyse said: ama çocuga acıdım ya. gerçekten seviyorsa sen de onu sev :( öyle yapamaz ki :( ben de acıdım ama. umarım mutlu olur kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Oturtup karşına güzel güzel açıklıyorsun, başka türlü olmuyorsa ayılık yapıyorsun biraz, çözülüyor. Gerçi kızlarla erkekler farklı kafada bu konuda, kızlar öyle kovalamayabiliyor (kovalayanı pis kovalıyor da başıma gelmedi çok şükür). Ama söylemekten başka çare yok, irtibat yollarını keseceksin inada bindirirse. Bir şekilde silkeliyorsun üzerinden. Ben çok problem çekmediydim açık açık söyleyince istemiyorum güzelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yahu ben buraya mesaj atmıştım diye hatırlıyorum? ciddi bir mesaj attım bir de silinmesine sebep yok. başka konuya mı attım ki acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ...popo isteyen bir harekettir zira herkes kendini iyi kalpli, kalp kırmayan, ayuluk etmek istemeyen insan gibi görmek ister. papazın her zaman pilav yemediğini görmek insanın canını sıkabilir. birinin karşısına çıkıp delikanlı gibi "olmaz anacım bu iş" demek bu bakımdan birçoklarının kaçtığı, öküze bağlayarak karşısındaki için kolaylaştırdığını iddia ettiği (aslında kendisi için kolaylaştırmaktadır) filan bir şeydir. halbuki insana insan olmayı, önceliklerini belirlemeyi, gerçeği göğüslemeyi, her insanın arada bir öküzleşebileceğini, kalp kırabileceğini ve daha biiir sürü şeyi hatırlatan, reality check yaptıran ve gayet temiz dersler içeren bir harekettir. yapması zordur. acıtır, acıttırır. adama hanyayı konyayı öğretir, ama bunu yapan insandır işte beyav. yapmayıp karşıdaki insancığa hala ümit veren, işi temizlemeden bırakıp giden, ağır bir tabir olacak ama çöpünü temizlemeyen ise asıl ayudur. bütün bunları "kalbini kırmak istemediiööeemm" şemsiyesinin altına sığınıp yapan, hatta ileri gidip gizli gizli yeni bir hayata başlayan ise ayuların kralıdır, değil sevmediği insanla, kendisiyle bile yüzleşememektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ilk mesajda da söylemiştim, yaptım ben bunu. "seni sevmiyorum" dan daha açık ne diyebilirdim ki. ben sadece üzülüyorum, çünkü zamanında o'nun konumunda aynen ben vardım bi başkası için. deli gibi severken karşımdaki tarafından sevilmemeye inanamıyodum. o yüzden çok iyi anlıyorum karşımdaki kişiyi. keşke aynısını yaşamamış olsaydım, hiç anlamadan etmeden "bi git canım kardeşim" diyebilirdim düz davranıp. ama şimdi çok çok iyi anlıyorum bizzat ben de yaşamış olduğum için. tabi ki böyle bi birliktelik olmicak, ama sadece onun için üzülüyorum hepsi bu. sevgisi de çok gerçek, diğer türlü olsa ben üzülmezdim. bugün kahrolsun ki gözlerinden sevgisinin büyüklüğüne bi kez daha şahit olma şansım oldu. o yüzden bu haldeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Buyse said: Hergonan said: lol oyle sevmistim ben bi ara iyi kalplilik yapacak diye beni daha da beter etmisti kotu kiz ol canini yak bisi olmaz evet böyle oluyor. true story. direk olmaz sevmiyorum seni de ikiniz içinde daha hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar