proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bu arada eski zeytinli de devam ediyo aynı yerde.haluk levent demir demirkan falan çıkıyomuş.site de var: http://www.zeytinlirock.com/program.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 oha hakkaten. organizatörleri de değişmiş. bi daha kimsenin acemiliği çekilmez. ama gelenler kaliteliymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 aldım bugün bileti simoooooooooooonee bekle beniiiii asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Lordi de geliyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 helecanla bekliyoruz :P her şeyden önce eğlenceli olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Tam dedik zeytinliye alıştık fln filan.. hooooop simdi focaya git.. :D 1-2 sene sora ordan da alırlar böle bi akdeniz falan yaparz... :P ben 2035 te zeytinlideym yine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 zeytinlide festival devam ediyor. sadece poem yapmıyor ve başka bir organizasyon yapıyor. poem ise foça'da yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Biliyorum..Biliyorum.. Ama kaliteli gibi gelmedi gözüme..Yani gecen sene güzel Line-up ile bile işkence olmus olan zeytinli (yetersiz gölgelik alanlar)bu sene yeni bi organizasyon şirketi ve daha sönük line-up ile pek katlanılcak gibi görünmüo suan :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 o ingiliz burnu dedikleri yer de gölge alan bakımından epey fakir bir yer söylemiş olayım ona göre kreminizi şapkanızı gözlüğünüxzü alın gelin, çok erken gelmeyin felan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 google earth'ten baktım da ağaç adına pek bir şey görünmüyordu orada, kendileri güzel bir gölge mekan yaparlarsa çok makbule geçer yoksa kızarmış seyirciler konserlere dekor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sitedeki resimlerde agaclik alan resimleri vardi 3-5 tane.. demek ayni agaclari cekip cekip koymus cakallar :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bu arada moderatör kişi başlığı değiştirse güzel olcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 proggorp said: bu arada eski zeytinli de devam ediyo aynı yerde.haluk levent demir demirkan falan çıkıyomuş.site de var: http://www.zeytinlirock.com/program.htmlabi o zeytinli belediyesinin işgüzarligi.. asıl zeytinlinin sitesi http://zeytinlirockfest.com o belediye zeytşnli.org'u da almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Bişi diim mi yer bok gibi asdf rüzgarlı paso ayrıca foçanın suyu çivi gibi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ooh rüzgarlı + suyu soğuk ha.Daha ne isterim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Çadır durmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 çadır zor iş valla ben olsam pansiyon bakarım maddi duruma göre full pansiyon veya 3-4.gün o da olmadı son gün nolcak ki 30 lira felandır. 4 gün çok zor çadır yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 6 gün çadır da kalacağım. geçen sene zeytinli'de inanılmaz eğlendim. bu sene de öyle olur diye tahmin ediyorum. çadır iyidir; ama arkadaşlarınız yoksa eğlenebileceğiniz bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ruzgar bence kacınılacak bir sey olmamalı cunku gecen sene zeytinlide son gun ruzgar nerdeyse esmedi ve butun cadırlar nemden sırılsıklam olmustu.ben ilk basta sarhosun birimi isedi acaba cadıra dedim ama cevremdeki tum cadırların nemli oldugunu gorunce ruzgarın ne kadar gerekli olduguna o an kanaat getirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yenifoçada apart fiyatları 3 kişilik 60 lira kişi başı 20ye falan geliyo. Eskifoçada nedir ne değildir bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 epica için gidilir canlı kanlı görmek istiyorum geçen haftalarda baktıgımda biletler 35ti 45olmuş = bide otobüs fln 200-250e patlar sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ben 25'e aldıydım(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 patileri organize edecek biri çıksın yine. telefonlarımızı verelim, ulaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ferrero said: patileri organize edecek biri çıksın yine. telefonlarımızı verelim, ulaşın. geçen sende böyle diyip gelmişmiydin sen gelmemişmiydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 geçen sene geldim yahu ama sen geç gelip erken gitmiştin sanırım, öyle bir toplanamamak söz konusu oldu. görüştüm çünkü bir kaç kişiyle. geçen sene oktar çağırmıştı mesela, görüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar