Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeytinli '09

yav

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Biliyorum..Biliyorum.. Ama kaliteli gibi gelmedi gözüme..Yani gecen sene güzel Line-up ile bile işkence olmus olan zeytinli (yetersiz gölgelik alanlar)bu sene yeni bi organizasyon şirketi ve daha sönük line-up ile pek katlanılcak gibi görünmüo suan :):)
Mesaj tarihi:
o ingiliz burnu dedikleri yer de gölge alan bakımından epey fakir bir yer söylemiş olayım ona göre kreminizi şapkanızı gözlüğünüxzü alın gelin, çok erken gelmeyin felan falan
Mesaj tarihi:
google earth'ten baktım da ağaç adına pek bir şey görünmüyordu orada, kendileri güzel bir gölge mekan yaparlarsa çok makbule geçer yoksa kızarmış seyirciler konserlere dekor olur
Mesaj tarihi:
proggorp said:

bu arada eski zeytinli de devam ediyo aynı yerde.haluk levent demir demirkan falan çıkıyomuş.site de var:

http://www.zeytinlirock.com/program.html
abi o zeytinli belediyesinin işgüzarligi..
asıl zeytinlinin sitesi http://zeytinlirockfest.com
o belediye zeytşnli.org'u da almış
Mesaj tarihi:
çadır zor iş valla
ben olsam pansiyon bakarım
maddi duruma göre full pansiyon veya
3-4.gün
o da olmadı son gün
nolcak ki 30 lira felandır.
4 gün çok zor çadır yaa
Mesaj tarihi:
6 gün çadır da kalacağım.
geçen sene zeytinli'de inanılmaz eğlendim.
bu sene de öyle olur diye tahmin ediyorum. çadır iyidir; ama arkadaşlarınız yoksa eğlenebileceğiniz bilemem.
Mesaj tarihi:
ruzgar bence kacınılacak bir sey olmamalı cunku gecen sene zeytinlide son gun ruzgar nerdeyse esmedi ve butun cadırlar nemden sırılsıklam olmustu.ben ilk basta sarhosun birimi isedi acaba cadıra dedim ama cevremdeki tum cadırların nemli oldugunu gorunce ruzgarın ne kadar gerekli olduguna o an kanaat getirdim.
Mesaj tarihi:
geçen sene geldim yahu ama sen geç gelip erken gitmiştin sanırım, öyle bir toplanamamak söz konusu oldu.
görüştüm çünkü bir kaç kişiyle.
geçen sene oktar çağırmıştı mesela, görüştük.
  • Yeni Oluştur...