yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Bu sene izmir/foça'da olacakmış haber vereyim dedim. http://www.zeytinlirockfest.com/ said: 13-14-15-16- Ağustos 2009 tarihinde "ROCK TATİLİ- FOÇA Zeytinli Rock Fest" olarak Foça da yapılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Foça '09 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Foçada yazlığımızın olması tabi benim için çok çok ufak bi avantaj :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 akçayda olanlar ağlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Geçen sene zephyr foçadaydı bu sene bunun olması çok çok hoşuma gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bizim de yazlık var o yüzden çok sevindim. geçen sene zephyr diye bi fest olmuştu baya eğlenceli geçmişti. foça çok uygun bir yer bence bu tip şeyler için. Acaba tam olarak geçen sene zephyr'in olduğu burunda mı olur yoksa yeni-eski foça arasındaki koylardan birine mi yerleşirler? Geçen seneki burun şehre yakın olmasından dolayı iyidi ama çok rüzgar alıyodu. Neyse bakalım hayırlısı kimler gelecek bakalım o daha önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Geçen seneki yer rüzgardan kötüydü düşünürlerse orda yapmazlar yeni-eski arası bi koyda yapılsa aslında bence daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bi de merkezden minibüs ayarlarlar saat başı, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Peki beni kim yazlığında misafir ediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bizim ev dolu sory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Ben bununla gider gelirim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Evin durumuna göre boş olursa o tarihlerde 2-3 arkadaş misafir edebilirim ama bilmiyorum olur mu sanmıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 kaçırmamalıyım foçada 6 tane dairemiz olunca kiraya verebilirim arkadaşlar 2 tanesi boş şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 niye zeytinli hala:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 adam akıllı olur bu sefer herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 EVET. İSTİYORUM. GİDİCEM. Kaç yıldır izmire gitmek istiyordum, bu yaz mutlaka gideceğim demek ki. Aslında kötü olmuş, bizim de altınolukta yazlığımız vardı sdfkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ya foça daha sıcak olur ya ööf.neyse artık...sadece epica açıklanmış.beni foçaya götürecek grup dinar bandosu veya nekropsidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 zamanı fena değil gidilebilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Şuan açıklanan sadece Epica var. İlk açıklanan bilet fiyatları ise 25TL (15 Haziran'a kadar). Ayrıca önceki senelere katılmış grupların büyük kısmı büyük ihtimalle yine orada olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Hem Foça, hem Epica geri kalan şeyleri sallasak da olur. Adam gibi izleyemediydim Epica'yı RtN'de içimde ukte hala. Koylardan birinde olur büyük ihtimalle. Hatta hangisinde olacağını bile kestirebiliyorum. Nitekim hatırladığım kalabalığı kaldıracak çok fazla konser yapmaya müsait koy yok. (Eski Foça'dan Yeni Foça'ya giderken, Eski'den çıkınca ilk bir kaç koydan birisi dediğim, millet çadır neyin kuruyordu kamp alanı var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Koylardan birinde olmayacak. Şehir içinin en ucunda bir burun var, ismi ingiliz burnu. Orda olacakmış. Diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yav said: Koylardan birinde olmayacak. Şehir içinin en ucunda bir burun var, ismi ingiliz burnu. Orda olacakmış. Diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 e iyi bari güzel olur bu sene değişik olur neydi o buz gibi suda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 aksamdan kalmalara iyi geliyordu ama o soguk su hacı. itiyordum suya adam ayılıyordu nıhahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 adamlar bide gece giriyordu o suya hey allagım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar