Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

BulletRide said:

Benim anlamadığım bu Lugano Türkiye liginin açık ara en iyi stoperi.

Güney Amerika'dan geldiğinde aynı apolete sahipti Zlatan'ı,Drogba'yı falan kitlemiş bir adam, bir allahın kulu Avrupa takımı bu adamı istemedi,teklif götürmedi.Adam kaldı Fenerbahçe'de.

Lugano zaten Türkiye'ye gelmeden önce ön libero oynuyodu bildiğim kadarıyla.

Avrupa takımları istemedi çünkü birkaç dev takım dışında hepsi parasını elinde tutma çabasında. Lugano FB'den 4 milyon Euro istedi, 4 milyon Euro'yu da hiçbir takım vermez o adama, o kadar uzun boylu değil. Dünya yıldızları yarısını alıyor çoğu takımda onun. Adam FB'nin 3 milyonluk teklifini reddetti başta, millet de haliyle 3ü reddeden bu adama daha yükseği verecek halimiz yok dediler.

Ha bir de Türkiye'nin en iyi stoperi bence Song'dur (gerçi bu sezon ayrıldı galiba Türkiye'den) ama yanlış anlaşılmasın Lugano da gayet iyidir gözümde.

Objecktif olmak gerekirse dediklerine katılıyorum ama şuanda Song eski Song değil , şuan en iyi stoper tartışmasız Lugano'dur , ondan iyiside Türkiyeye zor gelir diyorum..Alamayız yani gelmiyorlar Türkiyeye kolay kolay hazır Luganoda elimizdeyken kaçırmamak lazım , kaçırırsak yazık olur..
Sosyal ağlarda paylaş

Orası doğru, Lugano'dan iyisi Türkiye'ye gelmez. Ya gençken alıp (ya da Türklerden çıkartıp) kendin yetiştirecen, ya da 33 34 yaşına gelmesini bekleyip o yaşta eskisi gibi oynamasını ümit edecen.

Lugano'yu aşırı sertliğine ve gereksiz kartlarına falan rağmen iyi bulurum ben. Song'un son dönemini bilmiyorum TS'de ne yaptı ne yapamadı, dediğin şu anda kötü olabilir. TS'ye ayrı bir antipatim var.

Ama işte sorunlu adam Lugano (son 6 gs maçında 5 kırmızı mı ne görmüştü), sürekli gereksiz kart görür, hakemle rakiple kavga eder, habire aman gidecem ben diye fiyat yükseltmeye kalkar (bu sonuncusunu bizde de Mondragon yapıyodu her sene) falan. İdare ediceksin işte yoksa zaten gelmezdi buraya da. Zaten şimdi pek kimse yüzüne bakmayınca yola geldi biraz. Lincoln gibi saçmalamadıkça böyle idare edilecek işte.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu o kadar transferler yapılıyor hala türkiyeye gelmez diyorsunuz

fener ispanyanın taze gol kralını aldı getirdi kaç paraya.stoper alamazmıydı iyilerinden bi tnae.başarılı oldu yada olmadı olay o değil.geldi mi geldi

alıskanlık oldu bu gelmez olayı.artık gayette geliyorlar parasını verirsen.

ferdinand puyol gibileri belki parasını versende gelmez.ama dunya sadece ferdinand ve puyollarla dolu deil
Sosyal ağlarda paylaş

Lugano iyidir hoştur kalitedir ama türk hakemleride olmasa bu kadar kaliteli defans görevi yapamazdı. Ayrıca anlaşmaya ilişkin bende sporx milliyette felan tam olarak birşey görmedim. Tekrar tekrar ve tekrardan görüşülcek dışında. Ama şu gerçek GS ve FB'nin CB mevkisinde eksiği var. Türkiyede belki durumu idare eder.

Edit: İHA, AA vs yalan haber konusunda gazetelerimizle yarışıyor ondan pek güvenmemek lazım son zamanda. Mesela doktorlar ayda 6milyar maaş alıyor haberi çıktığı gün bunun dışında başka bir sallama haber vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Şu " o kadar kaliteli olsa fenere gelmezdi, o kadar kaliteli olsa başka takıma giderdi, kaliteli türkiyeye niye gelsin" yorumlarını bırakın artık ya.
fenerbahçe avrupada sayılı kulüplerden, paramızda var, getiriyoruz,oynatıyoruz işte.kabullenin artık şunu.

Keşke feneri herkes öyle görse, ben de isterim cidden. Ama türkiye ligi hala yeteri kadar ilgi çekmiyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan FB'nin parası var evet, hani hiçbir zaman kalıcı-tutarlı olmasa da dönem dönem başarıları ve ismini duyurmuşluğu da var evet, ama FB şu anda ManU kadar başarılı olsa bile oynadığı lig yüzünden gelmeyecek milyon tane adam var. Türkiye'ye gelmek adamlar için vitrinden düşmek çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...