Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ters köşea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Gelirse güzel olabilir, aurelio fenerde oynadığı vakitler gelse süper olur dediğim oyunculardandı. Ama galatasaray.org da yayınlanmadan da inanmam :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ön libero enflasyonu olur yalnız, avrelyo nerede oynayabiliyor ki başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Eralp said: troisi> kayserispor adam kaçırma operasyonu başarı ile tamamlanmış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bayram Tutumluyu yakarlar aurelio cimboma giderse aurelio hakkında bide küçük anektod dragosta bir arkadaşın evinin bitişiğinde oturuyormuş aurelio arkadaşın hafif çatlak bayan matematik özel hocasıda her fırsatta camdan "AUUUUUUU AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU" diye bağırıyormuş yaşına başına bakmadan. adam ilk başta gülmüş kadına çiçek fln vermiş teşekkür olarak sonradan alışmış,burnu kalkmış,hiç bakmamış bile işte futbolcu milleti böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 DoGMeaT said: adam ilk başta gülmüş kadına çiçek fln vermiş teşekkür olarak sonradan alışmış,burnu kalkmış,hiç bakmamış bile işte futbolcu milleti böyle "... işte ben o Ayhan Işık'ın arkasından bağırdım 'Turist Ömeeer, Turist Ömer' diye...... dönüp bakmadı adam. Sinama işte bunlar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bu orelyo haberini başka gören var mı? Nette hiçbir yerde böyle bişey yazmıyor da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 DoGMeaT said: aurelio hakkında bide küçük anektod dragosta bir arkadaşın evinin bitişiğinde oturuyormuş aurelio arkadaşın hafif çatlak bayan matematik özel hocasıda her fırsatta camdan "AUUUUUUU AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU" diye bağırıyormuş yaşına başına bakmadan. adam ilk başta gülmüş kadına çiçek fln vermiş teşekkür olarak sonradan alışmış,burnu kalkmış,hiç bakmamış bile işte futbolcu milleti böyle Bu mu yani.. bu mu futbolcu milleti genellemesi? Allah akıl fikir vere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben de istanbulda geçen ayhan ışığı gördüm. TURİST ÖMER TURİST ÖMER diye bağırdım, dönüp bakmadı. işte sinema dünyası oluyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Baggio said: DoGMeaT said: adam ilk başta gülmüş kadına çiçek fln vermiş teşekkür olarak sonradan alışmış,burnu kalkmış,hiç bakmamış bile işte futbolcu milleti böyle "... işte ben o Ayhan Işık'ın arkasından bağırdım 'Turist Ömeeer, Turist Ömer' diye...... dönüp bakmadı adam. Sinama işte bunlar." fede said: ben de istanbulda geçen ayhan ışığı gördüm. TURİST ÖMER TURİST ÖMER diye bağırdım, dönüp bakmadı. işte sinema dünyası oluyor böyle Fail :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 |Joker| said: DoGMeaT said: aurelio hakkında bide küçük anektod dragosta bir arkadaşın evinin bitişiğinde oturuyormuş aurelio arkadaşın hafif çatlak bayan matematik özel hocasıda her fırsatta camdan "AUUUUUUU AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU" diye bağırıyormuş yaşına başına bakmadan. adam ilk başta gülmüş kadına çiçek fln vermiş teşekkür olarak sonradan alışmış,burnu kalkmış,hiç bakmamış bile işte futbolcu milleti böyle Bu mu yani.. bu mu futbolcu milleti genellemesi? Allah akıl fikir vere. beğenemedinmi derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Arda geçenlerde bi röportajında söylemişti "gs altyapısında oynarken Hagi'den formasını istemiştim, bana hadi len demişti" diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 DoGMeaT said: Bayram Tutumluyu yakarlar aurelio cimboma giderse aurelio hakkında bide küçük anektod dragosta bir arkadaşın evinin bitişiğinde oturuyormuş aurelio arkadaşın hafif çatlak bayan matematik özel hocasıda her fırsatta camdan "AUUUUUUU AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU" diye bağırıyormuş yaşına başına bakmadan. adam ilk başta gülmüş kadına çiçek fln vermiş teşekkür olarak sonradan alışmış,burnu kalkmış,hiç bakmamış bile işte futbolcu milleti böyle hatta gri q7 si vardı.öndeki audi amblemini siyaha boyatmış.ilk onda görmüştüm ck beğendiydim.eski komsumdu benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Lancelion said: ön libero enflasyonu olur yalnız, avrelyo nerede oynayabiliyor ki başka ? Aurelio,Trabzonspor zamanında hücumcu orta saha görevi görüyordu.FM de AMC dediğimiz bölgede.Zaten libero olmasına rağmen sık sık da gol arayan bbir oyuncu.Orta sahanın gerisinde,ortasında,ilerisinde oynama kapasitesi var o adamın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Esas mevkisi 10 numaraydı zaten Trabzonspor'da da, daha önce de. FB'de şu "sürekli forvet ve 10 numara alalım" ekolü olduğu ve eldeki forvet-10 numaradan başka bir şey olmayan kadroda hepsini farklı mevkilere dağıttıkları (forvet serhat - sağ kanat, forvet m.yozgatlı -> sağ kanat, forvet tuncay -> 10 numara - sol kanat; forvet anelka -> sağ kanat, forvet deivid -> sağ kanat, 10 numara aurelio -> ön libero, forvet kerim -> sağ bek vs vs) dönemde ön liberoya geçti. Daha da iyi oynadı bence 10 numara halinden, bu saatten sonra tekrar 10 numara yapılmaz da, göbeğe konabilir çift yönlü oyuncu olarak. Ayhan falan yedek kalır artık 4-3-3'ün göbekte Arda - Topal - Aurelio oynarlar Linderoth-topal deişimli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 avrelyo yalan duruyor baya. Muhtemelen Haldun Gisele Bundchen'i falan zorluyordur şu an. yani almaya çalışıyordur. takıma kazandırmaya. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Gisele Bündchen gelsin, Ronaldinho'dan bile daha çok bilet satarız ki :D Bi de adam artık prensip yaptı galiba medyada çıkan isimleri almamaya. Hatta geçen şey haberi vardı ne kadar doğru bilmiyorum da, Frei'la anlaşmışız Keita'dan önce, ama son dk da basına sızınca isim yatmış transfer falan. Betis'den adam zorluyo olabilirler ama. Hani Keita için de fake olarak aynı kulüpten Govou ismi atılmıştı önce mesela. Emana'yı ya da başka bi adamı alacağızdır ama Aurelio diye isim çıkartıyolardır gizlemek için. Bi de GS şu anda milli takım yıldızlarını toplama çabası içinde, zaten defans hattını kurdu, "Hakan Balta - Servet - Gökhan Zan - Sabri"yle, bir tek G.Gönül eksik yedeği var işte, yedek olarak da yine milli takım yedekleri Volkan Yaman, Emre Güngör ve Emre Aşık var. Ön libero olarak da M.Topal zaten bizde, yanında yine milli Aurelio'ya yönelmiş olabilirler "takımın defansif hattı millilerden ofans hattı yabancılardan" mantığıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 emana gelirse sevinçten camdan atlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Umarım zemin katta oturuyosundur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Gilean said: emana gelirse sevinçten camdan atlarım Eski Appiah=Emana çok iyi transfer olur harbi Bu arada resmi site Ronaldinhoyu yalanladı (Gerçi Carlosda onlarca defa yalanlanmıştı), Robben yalanlanmadı ama Aslı Robben'i tanımıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 önce o defansa çare bulmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Ronaldinho gelsin tüm maçlara giderim lan bu sene :D. Robben gelirse derbilere falan anca, bie uefa maçlarına bakarım. İkisi de gelmezse digitürk bile almayabilirim :D. Ronaldinho yuzde90 ne lan, ya star tv spor servisi fotospor olmaya aday, ya da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 robben çok genç, bu yaşta gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/spor/digersporlar/12044985.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 güzeller güzeli dedin çemçük çıktı bu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar