Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Bayram Tutumluyu yakarlar aurelio cimboma giderse

aurelio hakkında bide küçük anektod
dragosta bir arkadaşın evinin bitişiğinde oturuyormuş aurelio
arkadaşın hafif çatlak bayan matematik özel hocasıda her fırsatta camdan "AUUUUUUU AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU" diye bağırıyormuş yaşına başına bakmadan.
adam ilk başta gülmüş kadına çiçek fln vermiş teşekkür olarak
sonradan alışmış,burnu kalkmış,hiç bakmamış bile
işte futbolcu milleti böyle
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

"... işte ben o Ayhan Işık'ın arkasından bağırdım 'Turist Ömeeer, Turist Ömer' diye...... dönüp bakmadı adam. Sinama işte bunlar."
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

arkadaşın hafif çatlak bayan matematik özel hocasıda her fırsatta camdan "AUUUUUUU AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU" diye bağırıyormuş yaşına başına bakmadan.

Bu mu yani.. bu mu futbolcu milleti genellemesi? Allah akıl fikir vere.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

DoGMeaT said:

"... işte ben o Ayhan Işık'ın arkasından bağırdım 'Turist Ömeeer, Turist Ömer' diye...... dönüp bakmadı adam. Sinama işte bunlar."

fede said:

ben de istanbulda geçen ayhan ışığı gördüm. TURİST ÖMER TURİST ÖMER diye bağırdım, dönüp bakmadı. işte sinema dünyası oluyor böyle

Fail :/
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

DoGMeaT said:

Bu mu yani.. bu mu futbolcu milleti genellemesi? Allah akıl fikir vere.

beğenemedinmi derler adama.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

Bayram Tutumluyu yakarlar aurelio cimboma giderse

hatta gri q7 si vardı.öndeki audi amblemini siyaha boyatmış.ilk onda görmüştüm ck beğendiydim.eski komsumdu benimde
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

ön libero enflasyonu olur yalnız, avrelyo nerede oynayabiliyor ki başka ?

Aurelio,Trabzonspor zamanında hücumcu orta saha görevi görüyordu.FM de AMC dediğimiz bölgede.Zaten libero olmasına rağmen sık sık da gol arayan bbir oyuncu.Orta sahanın gerisinde,ortasında,ilerisinde oynama kapasitesi var o adamın...
Sosyal ağlarda paylaş

Esas mevkisi 10 numaraydı zaten Trabzonspor'da da, daha önce de. FB'de şu "sürekli forvet ve 10 numara alalım" ekolü olduğu ve eldeki forvet-10 numaradan başka bir şey olmayan kadroda hepsini farklı mevkilere dağıttıkları (forvet serhat - sağ kanat, forvet m.yozgatlı -> sağ kanat, forvet tuncay -> 10 numara - sol kanat; forvet anelka -> sağ kanat, forvet deivid -> sağ kanat, 10 numara aurelio -> ön libero, forvet kerim -> sağ bek vs vs) dönemde ön liberoya geçti. Daha da iyi oynadı bence 10 numara halinden, bu saatten sonra tekrar 10 numara yapılmaz da, göbeğe konabilir çift yönlü oyuncu olarak. Ayhan falan yedek kalır artık 4-3-3'ün göbekte Arda - Topal - Aurelio oynarlar Linderoth-topal deişimli falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Gisele Bündchen gelsin, Ronaldinho'dan bile daha çok bilet satarız ki :D

Bi de adam artık prensip yaptı galiba medyada çıkan isimleri almamaya. Hatta geçen şey haberi vardı ne kadar doğru bilmiyorum da, Frei'la anlaşmışız Keita'dan önce, ama son dk da basına sızınca isim yatmış transfer falan.

Betis'den adam zorluyo olabilirler ama. Hani Keita için de fake olarak aynı kulüpten Govou ismi atılmıştı önce mesela. Emana'yı ya da başka bi adamı alacağızdır ama Aurelio diye isim çıkartıyolardır gizlemek için.

Bi de GS şu anda milli takım yıldızlarını toplama çabası içinde, zaten defans hattını kurdu, "Hakan Balta - Servet - Gökhan Zan - Sabri"yle, bir tek G.Gönül eksik yedeği var işte, yedek olarak da yine milli takım yedekleri Volkan Yaman, Emre Güngör ve Emre Aşık var. Ön libero olarak da M.Topal zaten bizde, yanında yine milli Aurelio'ya yönelmiş olabilirler "takımın defansif hattı millilerden ofans hattı yabancılardan" mantığıyla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...