erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ahah topuzu kaptırdıktan sonra baya hırs yapmış tüpçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Gerizekalı olduğunu biliyoruz ama bu kadar gerizekalı bir insan olamaz,o yüzden haber yalandır diyoruz. Bas bas bağrılıyorken Batuhan geleceğin yıldızıdır diye sen gidip diğer bir yıldız adayına kasarsan 2-3 kaliteli futbolcu alabileceğin miktarda parayı,yetenekleri harcıyorsun... Gerçekçe gidip kulübü basmak farz oldu artık,ama olacağını sanmıyorum.Bu kadar gerizekalı olmamasını diliyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 abi komedi ya resmen haber ahaha ama dogruluk payi olabilir haberler filan cikiyodu batuhan yonetimin basini agritiyor filan diye belki gonderip kurtulmak istiyodur ama genede adam cok komedi ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 belki kiralık verirler batuhan'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 olayın bugını bulup add manager yapmış bursaspor beşiktaş'a. bütün oyuncularını ve transfer bütçesini hortumlayacaklar kulübün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Moreno - Sivasspor Omotoyossi - Sivasspor Bülent Uygun havaalanına indiğini söyledi oyuncuların. Hatta anlaşırken, burda disko bar yok demiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Bülent uygun bezdirdi artık. Her 2 cümlesinden biri bu bar disko olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Bülent Uygun' un bu yıl bi güzel batırmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 inadına gidip Sivas'a bar disko açıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kişiliği oturmamış bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Soda için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/id/24979438/ Vay be. ntvspor pek de yalan söylemez hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/id/24979409/ bi saniye ya gerçekmiş haber ahahahhahha köybaşında fena kazıklanmış bence beşiktaş :D:D Transfer bombası patlatıcaz diye rezil oluyor bu adamlar iyice... Tabi şahsi fikrim şimdi beşiktaşlılar çıkıp zaten Serdar çok kötüydü de diyebilir bilemiyorum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ya bizim veron işi balonmuş ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 abi batuhanı bursaya verme gibi bi salaklık yapmaz inşallah ya adamı takımdan soğutucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 serdar kurtuluş ne uzayan ne kısalan bir futbolcu berkant gibi eski galatasaraylı bayern münihli beşiktaşlı falan filan. sağ bekti, bakıldı bundan sağ bek olmaz, eski fatih sonkaya' nın daha kötüsü adam, orta sahaya monte etmeyi denediler o da olmadı. aslında olmadı değil, bir selçuk kadar oynayacak adamdı fakat işte ernst falan varken oynayabilecek adam değildi. o transferde sorgulanması gereken serdar kurtuluş değil 6.5 milyon euro' dur. fenerbahçe abuk subuk rakamlarla transfere devam etsin, türk futbolcular da yabancı sınırlamasından faydalanıp değerlerini lig içerisinde 5 e 6 ya katlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Türkiyenin en zengin klubu, gerektiginde rakiplerinden daha fazla para onermeyecekte napicak? transfer piyasası bu sekilde yurumuyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 @Mumu E tamam hadi Serdar Kurtuluş muhteşem değil dedik. Ki çok genç şans versen ne çıkardı belli değil. Üzerine 6.5 Milyon Euro vermişsin. Üzerine 2 oyuncu daha vericeksin isimlerini bilmiyorum henüz. Aldığın adam İsmail Köybaşı yani... Gerçi Antep klübünün açıklamalarına bakmak bile yenen kazığı açıklıyor bence. Hiç bir oyuncumuzu satmıyacağız diyen adama öyle bir teklifle gidiyorsun ki adam eh böylesine satarız tabi neden olmasın diyor. Neyse teşekkürler Beşiktaş'a severim ben Antep'i biraz düşüştelerdi bu destekle baya toparlanırlar :D Bursayla da malum transfer gerçekleşirse bildiğin komedi olucak bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ismaili nası küçümsersiniz siz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 serdar kurtuluş tigana döneminde milli takıma kadar yükseldi ve brezilyaya karşı bile oynadı. nasıl bu kadar küçümseyebiliyorsunuz ki? adam çok güzel orta kesiyordu, ve o dönem orta sahamızdaki en iyi oyuncuydu. sakatlandı tam düzelirken gene sakatlandı ve bu ağır geldi. kendini toparlarlarken takasla verildi. bence 19 yaşında ne olcağı belli olmayan bir oyuncu için verilmesi yanlış. aydın dan sonra bide bunu verdiler eh helal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 abicim saçma sapan haberlere göre millete küfrediyorsunuz. ne sabırsınız insanlarsınız. bekleyin borsaya bildirilsin o zaman görelim verilen para 3 mü 6 mı şu anda bu kadar bekletilmesinin altında sanki işin içinde toplu bir transfer var ve bu da tabata gibi geliyor bana batuhan olayına gelince sizin aklınız alıyor mu böyle bir teklife? teklif edildiyse kiralık edildi. batuhan gibi bir adam 3 büyükler hariç her takımda banko 11 oynar o yüzden kiralık teklifi oldukça cazip bütün anadolu takımları için hem diyorsunuz medya sallıyor basın sallıyor. sonra da hemen haberlere inanıp millete giydiriyorsunuz. yönetimin ne mal olduğunu hepimiz biliyoruz ama adamlar tarihlerinin en iyi yönetimini sergiliyor şu son 6 ayda. buna da şükür :) serdar kurtulusun gitmesine üzülenleri hakikaten anlayamıyorum. gitsin en azından kendini toparlasın türk futboluna faydası dokunsun. beşiktaşta bu adam 3 maç ya oynar ya oynamaz bütün sezon. kimi kesecek? bırakın kesmeyi kulübede bile oturamaz şu kadroda ek: @bitchofbat o dönemde gökhan güleç de takımın yıldızıydı. gökhanı da geri alalım mı? tigana zamanında kadro gerçekten kalitesizdi. şu anki kadroyla karşılaştırılamaz bile. şu anki orta saha varken serdarın orada şansı yok yani. serdar gibi güzel orta açan adam az bu ülkede bu yüzden sağ bek bence en uygun yeri ancak sakatlıktan sonra da kendini toparlayamadı açıkçası hala bir sorununun olduğunu düşünüyorum. gitsin toparlasın kendini. beşiktaşta bunu yapması mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 said: Gaziantepspor olarak bu yıl istedikleri hedefe ulaşamadıklarını belirten Başkan Kızıl ise Serdar'ın transferi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, transferin Beşiktaş'a verilen İsmail'e karşılık üç futbolcu ve yüksek rakamlar karşılığında olduğu iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "Serdar'ın bonservisini alarak transferini gerçekleştirdik. Rakam söylemek istemiyorum. Ancak Serdar'ın Gaziantepspor'a çok katkısı olacağına inanıyorum, genç ve yetenekli bir futbolcu, Gaziantep'de çok başarılı sonuçlara imza atacağından kesinlikle şüphem yok, Serdar için Gaziantep'de önümüzdeki günlerde özel bir imza töreni düzenleyeceğiz. Takımda İsmail ve Bekir'den başka kimseyi vermedik. Genç ve dinamik kadroyu koruduk, İsmail'in yerine İvan'ın o bölgeyi çok iyi koruyacağına inanıyorum. YAŞAR ANTER - KAMERA: ZEYNEP TURAN - BODRUM / DHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ismail de ismail belki adam verdiğimiz paranın hakkını verecek fazlasıyla durun bekleyin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 cemad said: serdar kurtulusun gitmesine üzülenleri hakikaten anlayamıyorum. gitsin en azından kendini toparlasın türk futboluna faydası dokunsun. beşiktaşta bu adam 3 maç ya oynar ya oynamaz bütün sezon. kimi kesecek? bırakın kesmeyi kulübede bile oturamaz şu kadroda kesinlikle doğru diyorsun.. hem serdarın tigana döneminde oynadığı kadro ile şimdi kadro bir değil. kesinlikle forma şansı bulamazdı. yararı olmayan adam gidicek tabi. serdar öskanda bi gitse yararı olcak bi adam gelse tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 belki değil ismail hakikaten iyi izleyen herkes bunun farkında zaten. beşiktaş alana kadar sanki hiç ismi geçmemiş gibi millet kim bu diyor. şöyle söyleyeyim tabi ki kıstas değil ama bir örnek. arif erdemin şubat ayında yaptığı dünya karmasına koyduğu tek türk oyuncu kendisi. ha arif bu işten çok anlar demiyorum ama ilk aklına gelen oyunculardan biri. sağ bek sol bek şu anda bir türk takımının en çok para harcaması gereken pozisyonlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar