BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 şu pavluçenko olsun taksimde çıplak koşucam. ahanda Llama buraya da yazdım dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 :) bende kordonda koşucam aynı anda koşarız o halde:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Sanırım olmayacak böyle bir şey. Halk buna hazır değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Kim bu BJK'nin aldığı İsmail? Dünyaları vermişler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 antepin 19 yaşındaki sol beki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manitu070207 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 beşiktaş dünyaları vermeye alışık yaw nolucak zamanında ayhan akmana ne kadar vermişti hatırlamıyormuyuz :) tüpçü bi gün çıkıcak dicek ki bjk yi satın alıyorum yada bana paramı ödeyin .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 fatoşhok ama +rep guzel yapmıssın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 fatoşok değil yav, ben de gördüm az önce zaplarken. noluyo la diye bi durakladım, baktım konu "hani mesela dedik"e dönmeye başladı, geçtim. reyting avı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 manitu070207 said: beşiktaş dünyaları vermeye alışık yaw nolucak zamanında ayhan akmana ne kadar vermişti hatırlamıyormuyuz :) tüpçü bi gün çıkıcak dicek ki bjk yi satın alıyorum yada bana paramı ödeyin .... Amaç o zaten, borcu masus büyütüp duruyor, sonrada normal olarak seçimlerde aday felan çıkmıyor. Muhtemelen aday olacaklara kazanacak olursanız paramı verirsiniz diyordur, ipotek etti klubü =P biz ayvayı yedik ki ne yedik. Anca bir yığın bjk'li işadamının bir araya gelip, al bu paran hadi yallah demesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Ayhan Akman'da döneme göre gerçekten iyi bir transferdi.Ha o kadar etmezdi bence de fakat bugün Aziz Yıldırım'ın Mehmet Topuz'a yaptığını o dönem BJK yaptı diğerlerine,kapmak için değerinin çok üstünde bir para verdi.Ama o paraya değen bir adamdı benim gözümde,hala da öyle aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manitu070207 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Darksun said: manitu070207 said: beşiktaş dünyaları vermeye alışık yaw nolucak zamanında ayhan akmana ne kadar vermişti hatırlamıyormuyuz :) tüpçü bi gün çıkıcak dicek ki bjk yi satın alıyorum yada bana paramı ödeyin .... Amaç o zaten, borcu masus büyütüp duruyor, sonrada normal olarak seçimlerde aday felan çıkmıyor. Muhtemelen aday olacaklara kazanacak olursanız paramı verirsiniz diyordur, ipotek etti klubü =P biz ayvayı yedik ki ne yedik. Anca bir yığın bjk'li işadamının bir araya gelip, al bu paran hadi yallah demesi lazım. yada 3 - 5 tane bjk li hayırsever çarşı grubu mensubu bi temiz dövmeli tüpçüyü bu ne ya nefret ediyorum tüpçüden edep terbiye ahlak tip v.s v.s v.s sıfır ciğeri beş para etmez adamlarla muhattap olmasıda cabası zaten .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Çarşı yeniçeri hesabı , parayı , bedava biletleri verenin düdüğünü çalar; ben çarşıyıda sevmiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Masquerade said: Olur bu yakında, Eskifenerliler Jimnastik Klubü nede olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manitu070207 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 o zaman derim ki 2 3 tane beşiktaş sever tüpçüyü bi tenhada kıstırıp ..... bir gs lı olmama rağmen elimden geleni yapmaya sonuna kadar hazırım insanlık ölmedi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 |Joker| said: Masquerade said: Olur bu yakında, Eskifenerliler Jimnastik Klubü nede olsa :D GENCLERI harcama cumhuriyetinden iyidir :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mille said: A takimlisin diyelim, Savas Ay diyede oyuncunuz var. azuhauhauhahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 açıkçası bunca suskunluktan sonra gsden bomba bekliyoruz pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bombaya gerek yok, ihtiyaci kapasinlar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sevmem etmem , ama resmen fantezi olur lugano gelirse beşiktaşa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ahah aziz yildirim arjantinin dis borcunu kapatirda gondermez luganoyu besiktasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 e vereydi 3.5 milyon euro istediğinde yıllık. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Simdi besiktas var abi gundemde, degil 3,5 aradaki virgulu dusurur besiktasa vermemek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 nobreyi falan da tutardı o zaman yani. :p hele şu güiza'nın halini görünce.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Nobre tırttı, Lugano kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar