Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

manitu070207 said:

beşiktaş dünyaları vermeye alışık yaw nolucak zamanında ayhan akmana ne kadar vermişti hatırlamıyormuyuz :) tüpçü bi gün çıkıcak dicek ki bjk yi satın alıyorum yada bana paramı ödeyin ....

Amaç o zaten, borcu masus büyütüp duruyor, sonrada normal olarak seçimlerde aday felan çıkmıyor. Muhtemelen aday olacaklara kazanacak olursanız paramı verirsiniz diyordur, ipotek etti klubü =P biz ayvayı yedik ki ne yedik. Anca bir yığın bjk'li işadamının bir araya gelip, al bu paran hadi yallah demesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

manitu070207 said:

beşiktaş dünyaları vermeye alışık yaw nolucak zamanında ayhan akmana ne kadar vermişti hatırlamıyormuyuz :) tüpçü bi gün çıkıcak dicek ki bjk yi satın alıyorum yada bana paramı ödeyin ....

Amaç o zaten, borcu masus büyütüp duruyor, sonrada normal olarak seçimlerde aday felan çıkmıyor. Muhtemelen aday olacaklara kazanacak olursanız paramı verirsiniz diyordur, ipotek etti klubü =P biz ayvayı yedik ki ne yedik. Anca bir yığın bjk'li işadamının bir araya gelip, al bu paran hadi yallah demesi lazım.

yada 3 - 5 tane bjk li hayırsever çarşı grubu mensubu bi temiz dövmeli tüpçüyü bu ne ya nefret ediyorum tüpçüden edep terbiye ahlak tip v.s v.s v.s sıfır ciğeri beş para etmez adamlarla muhattap olmasıda cabası zaten ....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...