Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Aziz kızmış. Yalnız yalan gibi bu haber söyliyim. Villareal zaten kabul etti beşiktaşın teklifini, Nihat reddetti. Eğer öyle olsa zaten villareal de kabul etmezdi, fener daha fazlasını verecek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Rewendor said: Tobias Linderoth (Galatasaray) ---> Galatasaray evet transfer değil gerçi de transfer kadar sürpriz. 1 sene daha GS'de kalacakmış Rijkaard'ın isteğiyle. 3 sezondur değişmeyen yeni transferimiz tobi.. nolur sakatlanma .. gel bizim hocaya ya da pedere okutturalım muska fln yazdıralım beyoğlu st antuan önnde her hafta kurbanlık koç keselim kanını papazın da alnına sürrrealist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 paulsen icin juventus ile anlasilmis paulsen ikna edilirse fenerde oynayacak. ozer bitmis imzalayacak. volkan yeniden imzalayacak. aurelio bedavaya gelecek cezasindan dolayi. baskada caresi yok gibi. manisadan ufuk imzaliyor. hamit icin gorusuluyormus fakat gs araya ulusoyu filan sokmus ve buyuk bir bombadan bahsediliyor antuda ama isim verilmiyor. bekliyip gorucez (:D bu arada duyumlar antuda topuz transferini dakika dakika anlatan kayus' dan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 fener yine tırtlığını gösterdi ufuk için GS anlaşırken araya girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 fizban said: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11861758.asp haber yalan zaten de, çok komik ya bu ne ehuehe. ismail air said: Nihat’ın bu sözleri karşısında neye uğradığını şaşıran başkan Demirören, adeta donup kaldı. Öfkesi sözlerine yansıdı. "Nihat’ı anlamıyorum. Önce gelmek için söz verdi. Bonservisi için anlaşmaya vardık. Ancak o vazgeçti. İnanamıyorum" diyerek tepkisini sert bir şekilde dile getirdi. Bu gelişmeler üzerine Nihat Kahveci’nin menajeri Murat Kuş, başkan Yıldırım Demirören ve siyah beyazlı yöneticilerden özür diledi. Kuş, "Başkanım elinizden gelen her şeyi yaptınız. Ancak Nihat ikna olmadı. Sizi buraya kadar yorduk. Özür diliyoruz" dedi. Yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamayan Demirören, "Bu devirde kime inanacağım, kime güveneceğim. Kimseyi görmek istemiyorum" diye bağırıyor, Villarreal Kulübü’nün başkanı onu teselli etmeye çalışıyordu. İspanyol kulübünün başkanı, Demirören’e, "Başkan, ne yazık ki böyle şeyler oluyor. Etrafına çok dikkat et. Futboldan anlamayan adamlarla çalışma. Moralini bozma ve işi sağlama almadan transfer yapma" diyerek tavsiyede bulundu. kucuk emrah filmi gibi olmus hahsshah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Rewendor said: fener yine tırtlığını gösterdi ufuk için GS anlaşırken araya girdi.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Rewendor said: fener yine tırtlığını gösterdi ufuk için GS anlaşırken araya girdi. Hakkaten ya, yapılır mı böyle şey, sen kimsin elalemden adam alıyorsun? FB işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Evet aynen öyle, FB işte. Ancak başkasının görüşüp anlaştığı oyuncuları son dakikada araya girerek caydırıp kadroya katmakla uğraşır. Mehmet Topuz, Ilie (bunun sahtesini kakalayıp hakettiğini vermiştik gerçi), Önder Turacı, Fatih Akyel (Türkiye'ye dönerken), Kazım vs vs. Kendisi adam gibi oyuncu seçemez bilmez, "aman abi gs alıyo bjk alıyo iyi demek ki" diye son saniyede panikle atlar işin içine. Tam bir tırtlık örneği. (İşte tam olarak bu tür şeyler ve genel tavırları yüzünden genel bir FB düşmanlığı var. Kendi taraftarı dışında ülkedeki istisnasız herkesin ortak nefretini kazanmak çok zor bir şey, tarihte Fenerbahçe dışında bir kulübün bunu yapabildiğinden şüpheliyim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hakkaten ha, fm de yapardım ben bunu. beleş transferdekileri listeletirdim, solunda biri ilgileniyor ibaresi bulunan adamlara girer bakardım. çoğunun skilli çıkmazdı kimle daha büyük takımlar ilgileniyorsa karambole teklif yapardım. küçük kulüplerdeyken çok işe yarardı. fenerbahçe'ye de yarar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ya mehmet topuz olayı adam kaçırma değil bence,yani tamamen mehmet topuz'un yavşaklığından oluşan birşey bence, ha arkadaşın bir teorisi de var ki fenerlidir kendisi de,diyor ki bunların hepsi planlı olarak yapılmış,2 kupanın vs. etkisini silmek için kasten yönetim tarafından yapılmış birşey.Yani Beşiktaş olaya dahil olmadan önce büyük ölçüde anlaşılmış kayseri ve fener arasında,futbolcununda bundan habersiz olması pek mümkün değil gibi.Kasti yapılıp prestijlerini düşürdük bence dedi adam, Ha olabilir mi ? Bence olamaz ama böyle de olmuş olabilir.Olabilirlerle dolu bir cümleden sonra yorumlar size kalsın asdfdsa Mantıklı mı ? Mantıklı yapılmış olabilir aslında kimse de bu kadar kasmazdı prestij kaybettirmek için BJK'ye asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Valla arkadaşının teorisi gerçek midir bilmem ama olabilir, ne Rijkaard kaldı ne beşiktaşın şampiyonluğu ortada :) Yıllardır hasret kaldıkları şampiyonluğu aldı adamlar, üstüne Türkiye Kupasını fenerin elinden aldılar falan, 40 gün 40 gece konuşulacak şeyken kesildi. 2 sene evvel GS o son maçta gelen şampiyonluğu aldığında da benzer hareketle aziz yıldırım istifa ettim falan diye ortalığı karıştırıp da o şampiyonluğu unutturmaya çalışmıştı. Fener'in şampiyon olamadığı her sene yapılan geleneksel bi medya karıştırma hareketi olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 özer humarcı bitti bitiyormuş -- fener poulsen de bitmiş artık -- fener servet marsilya ile anlaşmak üzereymiş riise bjk ye gelebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 kaynak? (özellikle servet-marsilya için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 riise kadrodışı falan mı kaldı romada en son efsane bi gol attığını hatırlıyorum milana ? ne alaka bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Rewendor said: Evet aynen öyle, FB işte. Ancak başkasının görüşüp anlaştığı oyuncuları son dakikada araya girerek caydırıp kadroya katmakla uğraşır. Mehmet Topuz, Ilie (bunun sahtesini kakalayıp hakettiğini vermiştik gerçi), Önder Turacı, Fatih Akyel (Türkiye'ye dönerken), Kazım vs vs. Kendisi adam gibi oyuncu seçemez bilmez, "aman abi gs alıyo bjk alıyo iyi demek ki" diye son saniyede panikle atlar işin içine. Tam bir tırtlık örneği. (İşte tam olarak bu tür şeyler ve genel tavırları yüzünden genel bir FB düşmanlığı var. Kendi taraftarı dışında ülkedeki istisnasız herkesin ortak nefretini kazanmak çok zor bir şey, tarihte Fenerbahçe dışında bir kulübün bunu yapabildiğinden şüpheliyim :) ) evet gs bjk bunu yapamaz çünkü bence fakir ve kötü klüpler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Rewendor said: 2 sene evvel GS o son maçta gelen şampiyonluğu aldığında da benzer hareketle aziz yıldırım istifa ettim falan diye ortalığı karıştırıp da o şampiyonluğu unutturmaya çalışmıştı. Fener'in şampiyon olamadığı her sene yapılan geleneksel bi medya karıştırma hareketi olabilir :) +1 ne kadar abarttılar : ) gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Rewendor said: kaynak? (özellikle servet-marsilya için) radyonun kendi kaynaklarıymış, yarın daha detaylı açıklicaklarmış. dedikleri genelde tutuyor da. özer de bonservisinde ufak sorunlar varmış. bayern hamit'i satmak istiyormuş. seneye bedavaya gitmesin diye filan filan toni olayı içinde 8-9 milyon vericek takım ancak alabilir filan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesajı Gönderen: KaYuS Yarın özel uçakla İtalya´ya gidiliyor. Başkan ve ekip Milano´da karargah kuracak.. Şu anki plana göre Milano´da 6 gün kalınacak. Poulsen´e imza attırılacak‚ süper bir sol kanat için temaslar yapılacak... Milano´dan gün gün haber vermeye çalışacağım... Lütfen özelden soru mesajı atmayın... Burada yazdıklarımın dışında herhangi bir açıklama yapmam söz konusu değil.. Sağlıcakla kalın.. --------------------------------------------------------------- bu hafta uzun olacak :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 fenerin kadro efsaneleşicek gibi. hadi bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 FLORYA'DA HAREKETLİ DAKİKALAR.. Bilindiği gibi çok uzunca bir süredir Marsilya kulübü G.Saray'ın biyonik adamı Servet Çetin ile ilgileniyordu.. Servet Çetin ise her fırsatta MARSİLYA'da oynamak istediğini dile getiriyordu.. Nitekim bugün öğlen saatlerinde Servet Çetin'in menajeri Mithat Halis, Fransız ekibinin Sportif Direktör Jose Anigo Florya'ya gelerek pazarlık masasına oturdular.. Servet Çetin ile her konuda anlaşan Marsilya ile Galatasaray arasındaki pazarlığın son noktaya geldiği turkspor.net istihbarat ekibi tarafından gelen en son bilgi.. Galatasaray ile Marsilya kulübünün de anlaşmasının an meselesi olduğu bildirildi.. Transfer listesine şon şekli veren ve TARAFTARI HEYECANLANDIRACAK isimler ile masaya oturarak bir an önce imza attırmayı düşünen Galataray Servet için 8 milyon euro isterken, Marsilya'nın son teklifinin 7 milyon olduğu yine gelen bilgiler arasında.. Servet'i kesinlikle Marsilya'ya verecek olan Galatasaray, Servet'ten alağı rakamla transfer bütçesini güçlendirecek Servet transferi sonuçlanır sonuçlanmaz YENİ TRANSFERLERİ için masaya oturacak. turkspor.net /bahsedilen rakamlara vereceksek gidebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ismail köybaşını bağlamış bjk sanırsam. söz almışız filan. ticarette söz ne işte hala anlamadım bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 daha transfer yapmadan sorunsuz ender yerlerimizden stoperdeki en önemli oyuncuyu satıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 BiTcH_oFBaT said: ismail köybaşını bağlamış bjk sanırsam. söz almışız filan. ticarette söz ne işte hala anlamadım bu işi. ahahaha doğuştan bjk liyim dediyse korkacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Fenerbahçemizin bombaları devam ediyor. Bilica, Bekir İrtegün, Mehmet Topuz ve şimdi de Özer Hurmacı. Sarı-lacivertli kulüp bu transferini de Fenercell aracılığı ile açıkladı. Ankaraspor'un yetenekli orta saha oyuncusu Özer Hurmacı Fenerbahçe ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 bu senede sampiyon olamazsaniz , nasi kivircaksiniz merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar