aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hamit diyince aklima sey takildi, bu mesela isvec milli takiminda oynayan turk elemanlar, turkiyeye gelse yabanci oyuncu mu sayiliyo, turk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Türkiye vatandaşlıkları varsa türk sayılıyorlar bildiğim kadarıyla. İlle de milli takımda oynamalarına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Türk vatandaşlığı olduğu sürece Türk sayılır yabancı kontenjanı doldurmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bkz, mustafa doğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Gece NTVSpor'da altyazı geçti, GS Leo Franco'yla 2 yıllık sözleşme imzalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 said: Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen Beşiktaş’ın, Bayern Münihli kanat oyuncusu Bastian Schweinsteiger ve Bayer Leverkusen’in forvetinde görev yapan Patrick Helmes ile ilgilendiği öğrenildi Beşiktaş, yabancı transferinde Alman ekolünü devam ettirmek istiyor. Şampiyonlar Ligi’nde önümüzdeki sezon gruptan çıkmanın hesaplarını yapan siyah-beyazlıların, Bayern Münihli Schweinsteiger ile Bayern Leverkusen’in forveti Helmes’i takibe aldığı öğrenildi. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin yönetime verdiği raporda iyi bir kanat oyuncusu istemesi nedeniyle kulübün Bastian Schweinsteiger’ı listesine aldığı bildirildi. 16 milyon euroya Alman kulübüne giden bu oyuncunun geçtiğimiz sezon sürekli yedek kalması nedeniyle Beşiktaş’ın Bayern Münih kulübüyle temasa geçeceği vurgulandı. Alman futbolcunun fazla forma şansı bulamaması nedeniyle bonservisinde hatırı sayılır bir miktarda indirime gidilmesi bekleniyor. Siyah - beyazlı yönetimin, Werder Bremenli Almeida’nın bonservisinde indirime gitmeye çalıştıkları, bu oyuncuya alternatif olarak Bayer Leverkusen’in golcüsü Patrick Helmes ile Arjantin ekiplerinden Lanus’da forma giyen Jose Sand’ı da listesine aldığı bildirildi. neler oluyor?? hahaha inanmak istiyorum sadece, ama inanamıyorum bu arada fener mi ne drethne ye yönelmiş. 2. burak vakası olur. kötü bi oyuncu yani adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Drenthe gelmesin yahu, görünce korkuyorum ben o adamdan :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bu arada real'in td si pelegrini diye biliorm ben. zidane öyle istemiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Schweinsteiger yedek kalıyor ama Ribery'in yüzünden, şimdi o satılınca direk oynayacak. Yani boşuna heveslenmesin Bjk heyecan yapıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 fotospor drogbayı ts ye yazmış ahhaha c.ronaldoyu fenere kakayıda gsye yazmasını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Yalnız Schhweinsteiger 16 milyon euro'ya nerden geldi anlamadım? Adam zaten Bayern'in altyapıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ntvspor TR transfer sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 haber1903 genelde sıkış haber yapmıyor ama hadi hayırlısı diyelim inşallah doğrudur. beşiktaştan çok nihat'a yararı olur bunun. burada kendini yeniden bulacağına eminim. sakatlıklarla boğuşurken ispanya liginde yeniden toparlanması zor ama türkiyedeki dandik ligimizde toparlanır. bu takımın da gerçek bir kaptana ihtiyacı var http://www.haber1903.com/Haber-2355-bomba-patliyor said: Sevgili Haber1903 okuyucuları, çok güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgiye göre Nihat Kahveci Kendisini Beşiktaş`lı yapan sözleşmeyi imzaladı. Bu sabah Başkan Yıldırım Demirören, Mario Berk ve Nihat`ın menajeri Murat Kuş`un erken saatlerde İspanya`ya giderek bu transferi bitirdiği bildirildi. Gelişmeler HABER1903 te... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Kayserispor Merter Yüce'yi almış. FM'de bütün türk takımları koşuyodu peşinden. :D hurma fm'den oyuncu seçiyo heralde. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Agahowa'yı da almıştı banko CM'ci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 cemad said: haber1903 genelde sıkış haber yapmıyor ama hadi hayırlısı diyelim inşallah doğrudur. beşiktaştan çok nihat'a yararı olur bunun. burada kendini yeniden bulacağına eminim. sakatlıklarla boğuşurken ispanya liginde yeniden toparlanması zor ama türkiyedeki dandik ligimizde toparlanır. bu takımın da gerçek bir kaptana ihtiyacı var http://www.haber1903.com/Haber-2355-bomba-patliyordaha dün nihat'ın menajesi ntvspor'a bağlanıp, "henüz transfer listesi diye bir olay yok, olsa da nihat'ın türkiye'ye dönmeye hiç niyeti yok" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Yıldırım demirören mehmet topuz olayını unutturmak icin üstdüzey bir uğraş içine girmiş olabilir, ben beklerim bu aralar. Umarım gelir, futbolculugundan eskisi kadar beklentim olmasa da takım kaptanının nihat olması bile yeter be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 platini çok sinirlenmiş http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/platini-calls-kaka-bid-ridiculous-1547948.html kakaya o kadar para verceğinize kendi kakanızı yapın demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 o diilde deco geliyomuymuş şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Frank Rijkaard bir yabancı transferini tamamen kendi üstlenmiş ve bu ismin Dos Santos olduğu yazılıyor medyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 parasınıda kendimi vericekmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 6M Euroya almış Tottenham ve mevcut TD kendisini istemiyor zaten. geçen sene de coca cola ligine kiraya verdiler adamı, o derece. 4M Euro gibi bir bonservis yazıyorlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 DoGMeaT said: platini çok sinirlenmiş http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/platini-calls-kaka-bid-ridiculous-1547948.html kakaya o kadar para verceğinize kendi kakanızı yapın demiş.sfdsadas bu adamın ismine bitiyorum. :D.inş madrid seneye bjk nin grubuna düşer :P.fark yemesi açısından felan demiyorum fanatik ve fotomaç ne yazar onu merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 oha dos santos türkiye liginde döktürür lahn, anadolunun messisi olur, gelsiiiiiiiiiiin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 walla bilemiomda RM'in bu kadro revizyonundan sonra Türkiyeden takımlar kesinlikle ellerini çabuk tutmalı şu uyuyan adam dışında her oyuncu TSL de iş yapar gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar