Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

said:
Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen Beşiktaş’ın, Bayern Münihli kanat oyuncusu Bastian Schweinsteiger ve Bayer Leverkusen’in forvetinde görev yapan Patrick Helmes ile ilgilendiği öğrenildi

Beşiktaş, yabancı transferinde Alman ekolünü devam ettirmek istiyor. Şampiyonlar Ligi’nde önümüzdeki sezon gruptan çıkmanın hesaplarını yapan siyah-beyazlıların, Bayern Münihli Schweinsteiger ile Bayern Leverkusen’in forveti Helmes’i takibe aldığı öğrenildi.
Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin yönetime verdiği raporda iyi bir kanat oyuncusu istemesi nedeniyle kulübün Bastian Schweinsteiger’ı listesine aldığı bildirildi. 16 milyon euroya Alman kulübüne giden bu oyuncunun geçtiğimiz sezon sürekli yedek kalması nedeniyle Beşiktaş’ın Bayern Münih kulübüyle temasa geçeceği vurgulandı. Alman futbolcunun fazla forma şansı bulamaması nedeniyle bonservisinde hatırı sayılır bir miktarda indirime gidilmesi bekleniyor.
Siyah - beyazlı yönetimin, Werder Bremenli Almeida’nın bonservisinde indirime gitmeye çalıştıkları, bu oyuncuya alternatif olarak Bayer Leverkusen’in golcüsü Patrick Helmes ile Arjantin ekiplerinden Lanus’da forma giyen Jose Sand’ı da listesine aldığı bildirildi.

neler oluyor?? hahaha inanmak istiyorum sadece, ama inanamıyorum

bu arada fener mi ne drethne ye yönelmiş. 2. burak vakası olur. kötü bi oyuncu yani adam
Sosyal ağlarda paylaş

haber1903 genelde sıkış haber yapmıyor ama hadi hayırlısı diyelim inşallah doğrudur. beşiktaştan çok nihat'a yararı olur bunun. burada kendini yeniden bulacağına eminim. sakatlıklarla boğuşurken ispanya liginde yeniden toparlanması zor ama türkiyedeki dandik ligimizde toparlanır. bu takımın da gerçek bir kaptana ihtiyacı var

http://www.haber1903.com/Haber-2355-bomba-patliyor

said:
Sevgili Haber1903 okuyucuları, çok güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgiye göre Nihat Kahveci Kendisini Beşiktaş`lı yapan sözleşmeyi imzaladı. Bu sabah Başkan Yıldırım Demirören, Mario Berk ve Nihat`ın menajeri Murat Kuş`un erken saatlerde İspanya`ya giderek bu transferi bitirdiği bildirildi. Gelişmeler HABER1903 te...
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:

haber1903 genelde sıkış haber yapmıyor ama hadi hayırlısı diyelim inşallah doğrudur. beşiktaştan çok nihat'a yararı olur bunun. burada kendini yeniden bulacağına eminim. sakatlıklarla boğuşurken ispanya liginde yeniden toparlanması zor ama türkiyedeki dandik ligimizde toparlanır. bu takımın da gerçek bir kaptana ihtiyacı var

http://www.haber1903.com/Haber-2355-bomba-patliyor
daha dün nihat'ın menajesi ntvspor'a bağlanıp, "henüz transfer listesi diye bir olay yok, olsa da nihat'ın türkiye'ye dönmeye hiç niyeti yok" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

platini çok sinirlenmiş

http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/platini-calls-kaka-bid-ridiculous-1547948.html

kakaya o kadar para verceğinize kendi kakanızı yapın demiş.
sfdsadas bu adamın ismine bitiyorum. :D.inş madrid seneye bjk nin grubuna düşer :P.fark yemesi açısından felan demiyorum fanatik ve fotomaç ne yazar onu merak ediyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...