Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

daverc said:

Michael fink E.Frankfurt ---> Beşiktaş

Kaynak: Ben

Ernst özel isteklemi aldırdı yanına nedir, ben bu adamin cisseden daha iyi olduğunu düsünmüyorum, orta sahamızda fink atacaklar artık :p

3 yıllıgına beşiktaşta hayırlısı olsun bakalım
ee hangi yabancı gidicek bizden
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bi daha Türk transfer etmezler zaten. Newcastle Emre'yi aldı küme düştü, M'boro Tuncay'ı aldı, küme düştü, Betis Aurelio'yu aldı, küme düştü.

Lanetli gibiyiz haha

abi nivkestıl sattı da düştü ama, bakış açısı şimdi =p

ama türklerin evrensel cenabetliği ayrı mesele, tuncay,avrelyo,çağdaş atan,ersen martin, neredeyse mevlüt.

fena milletiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Michael Fink in geldiği E.Frankfurt 34 maçta 60 gol yiyerek bundesligada en cok gol yiyen üçüncü takım olmuş. Bizim lige göre düsünürsen kocaelispor ve hacettepeden sonra en cok golü yiyen takım olur. Bu adam o takımın liberosu. Sırf bonservisi elinde , bir de transfer yapmadık demesinler diye alinmis gibi geliyor bana umarım yanılırım.

Nedir bizim bu çilemiz yahu, çok lazımdı fink mink, asabım bozuldu lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Eintracht Frankfurt eskiden çok güçlü olmasına rağmen sonradan adım adım güç kaybetmiş uzun süre orta sıra takımı olmuş sonra da lig falan düşmüş yeni yeni tekrar 1. lige çıkabilmiş bi takım. Bizdeki Altay, Kocaeli, İstanbulspor falan yani. Normal o kadar gol yemesi :)
Sosyal ağlarda paylaş

fink hakkında, ekşide yazdığımdan alıntıdır:

yamuluyorsam düzeltin, ama bu adam 13 aralık 2006 fenerbahçe eintracht frankfurt maçında dakika 87'de, kaleciden dönen topu rövoşatayla tamamlayan semih şentürkün vuruşunu elle çıkarmaya çalışmıştı.

evet çalışmıştı, becerememişti. yavaş yavaş gelen topu elle çıkaramayıp, pek sevgili ilker yasinin hem penaltı hem gol vecizesini yaratmıştı.

bu adam böyle değerlidir bizim için. umarız gelir beşiktaşa da, ilker yasine seneye şampiyonlar liginde böyle vecizeler döktürecek bi adam olur yine.

(fizboz, 28.05.2009 20:04)
Sosyal ağlarda paylaş

ya şahan'ın videosu geliyor her fink diyişim de ya,süper oldu bu transfer asdfsdfdsa bir beşiktaş'lı olarak iyi dalga geçti elimize de,

Yalnız şu var,yanlış hatırlamıyorsam FM'de Fink çok iyiydi,hatta 2. sezonumda benim Munih almıştı ve orada ilk 11'e çıkıyordu.

Tabii FM farklı :) Yine de bakalım Mustafa Denizli'nin transfer listesinden bir adammış sanırım ve böyle bir hata yapacağını sanmıyorum Denizli'nin,ha dersen Yıldırım Demirören yapar,yönetimde yapar ...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ya şahan'ın videosu geliyor her fink diyişim de ya,süper oldu bu transfer asdfsdfdsa bir beşiktaş'lı olarak iyi dalga geçti elimize de,

Yalnız şu var,yanlış hatırlamıyorsam FM'de Fink çok iyiydi,hatta 2. sezonumda benim Munih almıştı ve orada ilk 11'e çıkıyordu.

Tabii FM farklı :) Yine de bakalım Mustafa Denizli'nin transfer listesinden bir adammış sanırım ve böyle bir hata yapacağını sanmıyorum Denizli'nin,ha dersen Yıldırım Demirören yapar,yönetimde yapar ...

abi fmde adam iğrenç tacklingi passingi 11 dmc mi olur :D stamina falan da yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...