Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 daverc said: Michael fink E.Frankfurt ---> Beşiktaş Kaynak: Ben Ernst özel isteklemi aldırdı yanına nedir, ben bu adamin cisseden daha iyi olduğunu düsünmüyorum, orta sahamızda fink atacaklar artık :p 3 yıllıgına beşiktaşta hayırlısı olsun bakalım ee hangi yabancı gidicek bizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Rewendor said: Bi daha Türk transfer etmezler zaten. Newcastle Emre'yi aldı küme düştü, M'boro Tuncay'ı aldı, küme düştü, Betis Aurelio'yu aldı, küme düştü. Lanetli gibiyiz haha abi nivkestıl sattı da düştü ama, bakış açısı şimdi =p ama türklerin evrensel cenabetliği ayrı mesele, tuncay,avrelyo,çağdaş atan,ersen martin, neredeyse mevlüt. fena milletiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 david villa ---> real madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yannız real madrid bu sene sömürecek gibi ribery yi c.ronaldoyu ve xabi alonso yu alacaklarmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 fink atıcaz hayırlısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 mehmet topuz da gelsin beşiktaş a mehmet boş ! at fink e ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 fizban said: mehmet topuz da gelsin beşiktaş a mehmet boş ! at fink e ! Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Red said: yannız real madrid bu sene sömürecek gibi ribery yi c.ronaldoyu ve xabi alonso yu alacaklarmıs :) Evet plan o, ayrıca defansa Albiol ve Capdevilla falan diolardı üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Michael Fink in geldiği E.Frankfurt 34 maçta 60 gol yiyerek bundesligada en cok gol yiyen üçüncü takım olmuş. Bizim lige göre düsünürsen kocaelispor ve hacettepeden sonra en cok golü yiyen takım olur. Bu adam o takımın liberosu. Sırf bonservisi elinde , bir de transfer yapmadık demesinler diye alinmis gibi geliyor bana umarım yanılırım. Nedir bizim bu çilemiz yahu, çok lazımdı fink mink, asabım bozuldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Eintracht Frankfurt eskiden çok güçlü olmasına rağmen sonradan adım adım güç kaybetmiş uzun süre orta sıra takımı olmuş sonra da lig falan düşmüş yeni yeni tekrar 1. lige çıkabilmiş bi takım. Bizdeki Altay, Kocaeli, İstanbulspor falan yani. Normal o kadar gol yemesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Düşün işte öyle bir takımdan adam aliyorsun ve bu adam bedelsiz, E.Frankfurt dahi adamla sözlesme yenilememis :p Yabancı kontejanini böyle fütursuzca nasıl harcarlar akıl almiyor, seneye madara oluruz böyle giderse. http://www.youtube.com/watch?v=uKrERurwvUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bence beşiktaş fink transferiyle geri döndü gordon seric ve nicesi kategorisine finki de ekleyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 cisse şu an takımda kariyer olarak bütün oyunculardan üstündü ve takımın en tecrübeli 1-2 oyuncusundan biriydi. nasıl gitmesine izin verilebilir anlamıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Cisse' yi bi ara satmak istiyorlardı, sonradan anladılar değerini şimdi de o kalmak istemiyor. Haklı gayet de adam. Beşiktaş' a fazla geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 fink hakkında, ekşide yazdığımdan alıntıdır: yamuluyorsam düzeltin, ama bu adam 13 aralık 2006 fenerbahçe eintracht frankfurt maçında dakika 87'de, kaleciden dönen topu rövoşatayla tamamlayan semih şentürkün vuruşunu elle çıkarmaya çalışmıştı. evet çalışmıştı, becerememişti. yavaş yavaş gelen topu elle çıkaramayıp, pek sevgili ilker yasinin hem penaltı hem gol vecizesini yaratmıştı. bu adam böyle değerlidir bizim için. umarız gelir beşiktaşa da, ilker yasine seneye şampiyonlar liginde böyle vecizeler döktürecek bi adam olur yine. (fizboz, 28.05.2009 20:04) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ahaha koymadan etmeyelim :D : http://www.youtube.com/watch?v=1BpugGHY1nQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 mükemmel rovaşata ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 cisse gidiyor demek ki. cisseyi cisse yapan da ernstti zaten ama uyumları oldukça iyiydi. inşallah fink de faydalı olacaktır. mustafa denizli varken çok korkmuyorum transferden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ya şahan'ın videosu geliyor her fink diyişim de ya,süper oldu bu transfer asdfsdfdsa bir beşiktaş'lı olarak iyi dalga geçti elimize de, Yalnız şu var,yanlış hatırlamıyorsam FM'de Fink çok iyiydi,hatta 2. sezonumda benim Munih almıştı ve orada ilk 11'e çıkıyordu. Tabii FM farklı :) Yine de bakalım Mustafa Denizli'nin transfer listesinden bir adammış sanırım ve böyle bir hata yapacağını sanmıyorum Denizli'nin,ha dersen Yıldırım Demirören yapar,yönetimde yapar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Belki mustafa denizli oyuncuları FM' den seçiyordur :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 offtopic bizim yılmaz vurallar, erdogan arıcalar, sakıp özberkler falan fm'den seçse keşke oyuncuları. valla daha iyi adamlar gelir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 nereye yazsam bilemedim ama yoruma gelin allahaşkına http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11832371.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 DarKRideR said: ya şahan'ın videosu geliyor her fink diyişim de ya,süper oldu bu transfer asdfsdfdsa bir beşiktaş'lı olarak iyi dalga geçti elimize de, Yalnız şu var,yanlış hatırlamıyorsam FM'de Fink çok iyiydi,hatta 2. sezonumda benim Munih almıştı ve orada ilk 11'e çıkıyordu. Tabii FM farklı :) Yine de bakalım Mustafa Denizli'nin transfer listesinden bir adammış sanırım ve böyle bir hata yapacağını sanmıyorum Denizli'nin,ha dersen Yıldırım Demirören yapar,yönetimde yapar ... abi fmde adam iğrenç tacklingi passingi 11 dmc mi olur :D stamina falan da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Her gördüğümde gülüyorum :D at finke at finke :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi patchle düşürülmüş olabilir,bundan önceki patch'te gayet iyiydi.Nuri Şahin,Luiz Gustavo ve Salihovic varken almak istemedim,DMC'ye yer yokta benim sisteminde asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar