Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Kuranyi'yi ben de isetemem, bi alman ligi hastalığı başladı bizim yöneticilerde ama hadi bakalım. 10 numara için genç bi çocuktan bahsediyolardı 88'li mi ne arjantinli. Eğer kaleci kesin olarak Leo Franco olarak kesinleştiyse birinci hedef şu anda forvet ya da kanat falan değil de sağ bek olmalı. Ki bu konuda da hala gelişme göremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 carusca gibi patlamasın elde. hoş fm de esiyor ama olsum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 buonanotte mi? eğer oysa lig karışır söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 evet buonanotte ile ilgileniyormuş. ne kadar doğrudur bilinmez ama çünki kaynak fotomaç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 İyi geceler diye isim mi olur be:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 sorma ben de kitlenmiştim ismine=) baya müthiş bi adam da o yalan.gelmesi imkansız. şu an çünkü yeni messi olarak lanse edilmiş biri.peşinde interi fln var olmaz o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Yeni XxX denen herhangi bir futbolcu görmek istemiyorum artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 izlesen sen de öyle derdin ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Yok onların genel bi böyle fail olma ihtimali var ya ona deli oluyorum ben =) Carrusca da gelirken yeni bişibişiydi ama olmadı yani kapuska olarak gitti :P istemiyorum yeni xx gelicekse ismiyle gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 carrusca teknik bir arkadaşımızdı.ama adamda 0 fizik vardı o adam kiralanmaya devam etsin.bi gün geri gelebilir iyi bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Carrusca iyi transferdi, tutmadı işte. Yapacak bişi yok. Her yıldız adayı, yıldız olamıyor malesef. Sonuçta Maradona, Messi ve Carrusca Arjantin'in gelecek vadeden 2 yıldız adayıdır demişti. Sonuç ortada. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Maradona'nın saçmalığı o ama. 3 oyuncu için demişti. Messi, Gago ve Carrusca. Carrusca patladı, Gago şöyle bir parlayıp şimdi patladı, bi Messi adam oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 gagonun patlaması için daha zamanı var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Şans da yardım edecek abi. Ribery'e bonus diyorduk, adam Real Madrid'e gidiyor milyon eurolara. Özhan Canaydın yönetiminin rezilliği işte. Adam gibi kullanabilseydi, borcun %15 ini kapatırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Red said: carrusca teknik bir arkadaşımızdı.ama adamda 0 fizik vardı o adam kiralanmaya devam etsin.bi gün geri gelebilir iyi bi şekilde katılıyorum, hem parasını da biz vermiyorken her yere kiralık verebiliriz 28 yaşına gelsin iyice pişsin oynar asjaklsejl GENÇ SEMİH gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 fener orta saha alcakmı acaba adı geçen orta saha oyuncusu bile olmadı daha transfer için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 GS'de de hiç sağ bek adı geçmiyo aynı şekilde. Bi ara Aziz aurelio appiah dönsün kapımız açık falan diyodu en azından GS'de o da yok. Sabriye mi kaldık bi sezon daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 hasan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Hasan bek değil ki, arada oynadı işte 3-5 maç zorunluluktan. Oraya koysak bile Hasan'ı yolluyolar işte büyük terbiyesizlik ederek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 uğur uçar'ı bu kadar küçümsemeyin ya. geri dönüşü çılgın olucak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 2 mac oynar sakatlanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sLog said: uğur uçar'ı bu kadar küçümsemeyin ya. geri dönüşü çılgın olucak :P o çılgın geri dönüşü 2 senedir beklioruz, adamın futbol hayatı bitecek geri dönemedi daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 uğur uçar süper form tutmuştu, sakatlandı. 1 buçuk sene yattı adam, bence eskisi gibi olmaz asla daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sahiden ya uğur uçara noldu ne zamandır sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 pazar günü ilk 18 deydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar