Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kuranyi'yi ben de isetemem, bi alman ligi hastalığı başladı bizim yöneticilerde ama hadi bakalım.

10 numara için genç bi çocuktan bahsediyolardı 88'li mi ne arjantinli.

Eğer kaleci kesin olarak Leo Franco olarak kesinleştiyse birinci hedef şu anda forvet ya da kanat falan değil de sağ bek olmalı. Ki bu konuda da hala gelişme göremiyoruz.
Mesaj tarihi:
sorma ben de kitlenmiştim ismine=) baya müthiş bi adam da o yalan.gelmesi imkansız. şu an çünkü yeni messi olarak lanse edilmiş biri.peşinde interi fln var olmaz o iş
Mesaj tarihi:
Yok onların genel bi böyle fail olma ihtimali var ya ona deli oluyorum ben =)
Carrusca da gelirken yeni bişibişiydi ama olmadı yani kapuska olarak gitti :P
istemiyorum yeni xx
gelicekse ismiyle gelsin :D
Mesaj tarihi:
Carrusca iyi transferdi, tutmadı işte. Yapacak bişi yok. Her yıldız adayı, yıldız olamıyor malesef.

Sonuçta Maradona, Messi ve Carrusca Arjantin'in gelecek vadeden 2 yıldız adayıdır demişti. Sonuç ortada. :)
Mesaj tarihi:
Şans da yardım edecek abi.

Ribery'e bonus diyorduk, adam Real Madrid'e gidiyor milyon eurolara. Özhan Canaydın yönetiminin rezilliği işte. Adam gibi kullanabilseydi, borcun %15 ini kapatırdık.
Mesaj tarihi:
Red said:
carrusca teknik bir arkadaşımızdı.ama adamda 0 fizik vardı

o adam kiralanmaya devam etsin.bi gün geri gelebilir iyi bi şekilde

katılıyorum, hem parasını da biz vermiyorken her yere kiralık verebiliriz 28 yaşına gelsin iyice pişsin oynar asjaklsejl GENÇ SEMİH gibi
Mesaj tarihi:
GS'de de hiç sağ bek adı geçmiyo aynı şekilde. Bi ara Aziz aurelio appiah dönsün kapımız açık falan diyodu en azından GS'de o da yok. Sabriye mi kaldık bi sezon daha?
Mesaj tarihi:
sLog said:
uğur uçar'ı bu kadar küçümsemeyin ya. geri dönüşü çılgın olucak :P

o çılgın geri dönüşü 2 senedir beklioruz, adamın futbol hayatı bitecek geri dönemedi daha :)
  • Yeni Oluştur...