Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 lincoln gitmicekmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Bülent gittiğine göre kalır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 bilica 30 yaşındaymış oha ben onu 25 fln sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 lincolnle ilgili kesin bir bilgi verilmekten kaçıyor herkes. sanırım yedek bir adam bulmadıkça kesin birşey de söylemicekler.iyi biriyle anlaşamazlarsa veya lincolnü satıcak birini bulamazlarsa kalır gibi geldi bana. gerçi öte yandan schuster gelirse lincolnü isteyecektir ve ondan max verimi alır.adam real madridde sadece yıldız olan takımı bi şekil kontrol edebildiyse bi lincolnü kontrol eder herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 öyle yada böyle ben lincolnu seviyorum.yani bu kötü durumdan sorumlu olan o değil.skibbe ile birlikte tertemiz oynuodu adam. bülent falan saçmaladı.adam 90+3 te vakit geçirmek için kewellı sokuyor oyuna lincoln ün mevkisi düşünülcek en son mevki bence.bize sağ bek kaleci ve defans göbek lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Fenerden ronaldinho atağı bu sene erken başladı =p , her sene çıkıyor bu haberler ya bıkmadılar. http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1095459&Date=17.05.2009&b=Fenerbahceden Ronaldinho atagi&KategoriID=14&ver=60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 kaleci leo franco kesin zaten.sağ bek olayı korkutmaya başladı beni pek ses çıkmıyor sanki sabriyle devam edicez gibi geldi bana.e haklı da sayılırlar dünyada iyi sağbeklerin sayısı çok az ve hepsi çok pahalı.bilmiyorum nasıl çözecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 bilica cok iyi oyuncu, isterim alsınlar fb ye cidden. mehmet topuz yarısı fena olcak, umarım fb alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Capel sesleri yükseliyor. Topuz için Galatasaray performans alamadığı bütün oyuncular artı ciddi para önericekmiş diye bi haber vardı (Necati,M.güven,Aydın vs) Çok inandırıcı gelmedi açıkçası. Ama şöyle bi durum var Adnan Polat başarısızlığa rağmen surat asmıyordu kendine güvenen duruma hakim bi ruh haliyle kabul etti başarısızlığı transferde büyük bombalar bekliyorum geçen senenin üzerine. Birde Kewell gidicek sanırım Uefa'ya kalınmazsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 capel gerçekdışı dyie biliyorum ben. zaten biraz mantıklı düşününce gereksiz bir transfer.o kanatta arda var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ben Arda'nın da gitme ihtimali var diye biliyorum. Ama tabi kesin bişey yok sonuçta ortada. Evet tabiki Capel fantazi bence de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 capel mantıklı düşününce imkansız bi transfer gereksiz değil asfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 uefaya kalsakta kalmasakta kewell gitmeli.tamam 10 numara adam.ama adamın koşamadığı ve yoruldugu bir gerçek.hacettepe maçında karşı karşıya çektiği o şut bildiğin yorgunluk şutuydu.belki adam o pozisyonda 100 kere o golu atar.ama kewell bitmiş bence.20dk dan sora kesilio adam. adamı çok sevdiğimizden toz kondurmuyoruz.şahsen çok sevsemde gönderilmeli diye düşünüyorum.baros kalmalı ayrıca arda aslantepede maç yapmadan gitmem demiş dogru mu.öyleyse 1-2 sene garnati kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 1-2 sene kalıcaksa komple kalsın o zaman totti gibi signature futbolcu olsun.hatta tottinin hissesi var klübe ortak.ardayı da ilerde öyle yapalım. çünkü 2 sene sonra satmanın bi anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Adnan Polat Arda'yı salsın artık. Arda'nın tr den alıcağı bişey yok, hatta gördük artık burda magandalaşıyor filan. Gitsin ingiltere'de orta sıradaki bi takıma orda eksik yerlerini geliştirsin, hemde kafaca değişir Türk futbolu gerçek bir yıldız kazanır. 1-2 sene içinde de büyük takımlara transfer olur. daha gençte yani. Türkiye'de kaldığı sürece bundan öteye gidemez. kewell zaten durmaz gibi gelio gs avrupa'ya kalamazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 durmayıp napçak türkiye liginde 20 dakkada yorulan adamı kim napsn yunan ligine gider burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Red said: uefaya kalsakta kalmasakta kewell gitmeli.tamam 10 numara adam.ama adamın koşamadığı ve yoruldugu bir gerçek.hacettepe maçında karşı karşıya çektiği o şut bildiğin yorgunluk şutuydu.belki adam o pozisyonda 100 kere o golu atar.ama kewell bitmiş bence.20dk dan sora kesilio adam. adamı çok sevdiğimizden toz kondurmuyoruz.şahsen çok sevsemde gönderilmeli diye düşünüyorum.baros kalmalı ayrıca arda aslantepede maç yapmadan gitmem demiş dogru mu.öyleyse 1-2 sene garnati kalacak Abi adam sakatlık sonrası toparlama evresinde, kondisyon eksikliği tabii ki olacak. Bitmiş olduğuna katılmıyorum, hala canavar gibi adam. Üstelik solda Arda oynarsa adam sağda arkasında Sabri'yle falan oynuyo, haliyle hem bek hem kanatlık yapması gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Abi Kewell gitse yerine kimi koyacaz? 95 kilo Hasan Şaş'ı mı yoksa emekli futbolcu tavırlarında oynayan genç Aydın'ı mı? Kewell gayet iyi. Evet hastalık ve fizik olarak zayıf olma durumu var ama iyi bir yaz dönemi ile önümüzdeki sene daha iyi olur. Şu hali bile yine çok şey katar Gs'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 adam en kötü tecrübe ve kalitesi ile takıma destek olur yani. kewell dan bahsediyoruz burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bir de şu var, bu adam 6-7 senedir futbol oynamadı. 23-24 yaşından sonra 29una kadar hep hastalıkla sakatlıkla kenarda bekledi toparlaması bayağı sürer yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hasan şaşla aydının gönderileceği göz önüne alınırsa kewellın bir yere gideceğini sanmıyorum. planda bi sağ açıkalmak var gerçi. sonuçta kewell olsa bile yedeği lazım. bence kritik nokta schuster olayının resmileşmesi. o resmileşirse transferlerde kolaylık olacaktır. bu arada lincoln takas için düşünülüyormuş ama kimle veya nasıl bir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Juninho ismi geçiyordu bir ara. Malum Lyon'un bu sene fail olmasında dolayı revizyona gitme durumu varmış ve birçok oyuncusun bırakıyormuş vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ülkesinde harry kewell madalyası veriyor yahu federasyonu, kewell bu yani ölüsü yeter dediğimiz adamlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Gilean said: hasan şaşla aydının gönderileceği göz önüne alınırsa kewellın bir yere gideceğini sanmıyorum. planda bi sağ açıkalmak var gerçi. sonuçta kewell olsa bile yedeği lazım. bence kritik nokta schuster olayının resmileşmesi. o resmileşirse transferlerde kolaylık olacaktır. bu arada lincoln takas için düşünülüyormuş ama kimle veya nasıl bir fikrim yok Lincoln takası kuranyi ile diye bi muhabbet vardı da dedikodu tabi bunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kuranyi yalan olur ya salak değildir herhalde yönetim o kadar.mehmet yıldızı alsak daha çok iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar