Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

lincolnle ilgili kesin bir bilgi verilmekten kaçıyor herkes. sanırım yedek bir adam bulmadıkça kesin birşey de söylemicekler.iyi biriyle anlaşamazlarsa veya lincolnü satıcak birini bulamazlarsa kalır gibi geldi bana.
gerçi öte yandan schuster gelirse lincolnü isteyecektir ve ondan max verimi alır.adam real madridde sadece yıldız olan takımı bi şekil kontrol edebildiyse bi lincolnü kontrol eder herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

öyle yada böyle ben lincolnu seviyorum.yani bu kötü durumdan sorumlu olan o değil.skibbe ile birlikte tertemiz oynuodu adam.

bülent falan saçmaladı.adam 90+3 te vakit geçirmek için kewellı sokuyor oyuna

lincoln ün mevkisi düşünülcek en son mevki bence.bize sağ bek kaleci ve defans göbek lzm
Sosyal ağlarda paylaş

Capel sesleri yükseliyor.
Topuz için Galatasaray performans alamadığı bütün oyuncular artı ciddi para önericekmiş diye bi haber vardı (Necati,M.güven,Aydın vs)
Çok inandırıcı gelmedi açıkçası.
Ama şöyle bi durum var Adnan Polat başarısızlığa rağmen surat asmıyordu kendine güvenen duruma hakim bi ruh haliyle kabul etti başarısızlığı transferde büyük bombalar bekliyorum geçen senenin üzerine.
Birde Kewell gidicek sanırım Uefa'ya kalınmazsa...
Sosyal ağlarda paylaş

uefaya kalsakta kalmasakta kewell gitmeli.tamam 10 numara adam.ama adamın koşamadığı ve yoruldugu bir gerçek.hacettepe maçında karşı karşıya çektiği o şut bildiğin yorgunluk şutuydu.belki adam o pozisyonda 100 kere o golu atar.ama kewell bitmiş bence.20dk dan sora kesilio adam.

adamı çok sevdiğimizden toz kondurmuyoruz.şahsen çok sevsemde gönderilmeli diye düşünüyorum.baros kalmalı

ayrıca arda aslantepede maç yapmadan gitmem demiş dogru mu.öyleyse 1-2 sene garnati kalacak
Sosyal ağlarda paylaş

Adnan Polat Arda'yı salsın artık. Arda'nın tr den alıcağı bişey yok, hatta gördük artık burda magandalaşıyor filan. Gitsin ingiltere'de orta sıradaki bi takıma orda eksik yerlerini geliştirsin, hemde kafaca değişir Türk futbolu gerçek bir yıldız kazanır. 1-2 sene içinde de büyük takımlara transfer olur. daha gençte yani. Türkiye'de kaldığı sürece bundan öteye gidemez.

kewell zaten durmaz gibi gelio gs avrupa'ya kalamazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
uefaya kalsakta kalmasakta kewell gitmeli.tamam 10 numara adam.ama adamın koşamadığı ve yoruldugu bir gerçek.hacettepe maçında karşı karşıya çektiği o şut bildiğin yorgunluk şutuydu.belki adam o pozisyonda 100 kere o golu atar.ama kewell bitmiş bence.20dk dan sora kesilio adam.

adamı çok sevdiğimizden toz kondurmuyoruz.şahsen çok sevsemde gönderilmeli diye düşünüyorum.baros kalmalı

ayrıca arda aslantepede maç yapmadan gitmem demiş dogru mu.öyleyse 1-2 sene garnati kalacak

Abi adam sakatlık sonrası toparlama evresinde, kondisyon eksikliği tabii ki olacak. Bitmiş olduğuna katılmıyorum, hala canavar gibi adam. Üstelik solda Arda oynarsa adam sağda arkasında Sabri'yle falan oynuyo, haliyle hem bek hem kanatlık yapması gerekiyo
Sosyal ağlarda paylaş

hasan şaşla aydının gönderileceği göz önüne alınırsa kewellın bir yere gideceğini sanmıyorum. planda bi sağ açıkalmak var gerçi. sonuçta kewell olsa bile yedeği lazım.
bence kritik nokta schuster olayının resmileşmesi. o resmileşirse transferlerde kolaylık olacaktır.
bu arada lincoln takas için düşünülüyormuş ama kimle veya nasıl bir fikrim yok
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:
hasan şaşla aydının gönderileceği göz önüne alınırsa kewellın bir yere gideceğini sanmıyorum. planda bi sağ açıkalmak var gerçi. sonuçta kewell olsa bile yedeği lazım.
bence kritik nokta schuster olayının resmileşmesi. o resmileşirse transferlerde kolaylık olacaktır.
bu arada lincoln takas için düşünülüyormuş ama kimle veya nasıl bir fikrim yok

Lincoln takası kuranyi ile diye bi muhabbet vardı da dedikodu tabi bunlar =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...