Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Şunu gördüm bugün yine, unutulmasın dedim. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ahahah çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Real Betis küme düşmüş ispanya'da. Aurelio'nun sözleşme fesh hakkı var mıdır acaba, ucuza kapatsak Topal'ın yanına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Aurelio' yu çok seviyorum yahu ben. Umarım gelir galatasaray' a. Mehmet Topal' la iyi ikili olur onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 @baggio : abi şaka gibi o ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Baggio said: Şunu gördüm bugün yine, unutulmasın dedim. gibi ahhahahahahhahaa bu ne sadşlfhnasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 iyi para alcaksak bobo'ya anca gidersin derim. yanında delgadoyuda versek keşke de kurtulsak şu kötüden. adam gibi bir forvet lazım, bobo ile olcak işte değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 gibinin altina da yersen yazsalarmis asdasfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 leonardo milan td si olmuş.2. bir guardiola olabilcekmi acaba. birde sporx den alıntı yaptım Ne Le Guen, ne de Schuster... Avrupa'da yeni teknik direktör arayışını sürdüren ve Schuster, Le Guen, Houllier gibi ünlü teknik adamlarla pazarlık masasına oturan Galatasaray yönetiminin asıl hedefinin sarı-kırmızılı kulübün efsane hocası Fatih Terim olduğu öğrenildi. Görüştükleri yabancı teknik adamlarla imza atmaya yanaşmayan Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve kurmaylarının Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim'den haber bekledikleri iddia edildi. Bodrum'da geçirdiği talihsiz kaza sonrasında tecrübeli teknik adam ile görüşmeleri bir süreliğine dondurmak zorunda kalan sarı-kırmızılı yönetimin, özellikle Terim taburcu olduktan sonra temaslara hız verdiği ve Milli Takım'ın Azerbaycan ve Fransa ile oynayacağı özel maçlar sebebiyle bugün başlayacak kampı öncesi işi sonuçlandırmaya çalıştıkları öğrenildi. Ancak A Milli Takım, bugün 17:00'de Kayseri'de toplanacağından zaman iyice daralmış durumda. Bu tabloda sarı-kırmızılıların Fatih Terim mesaisi 5 Haziran'daki Fransa maçının sonrasına kalacak gibi görünüyor. 31.05.2009 Kaynak : Sabah eğer gerçekten fatih terim gelirse çok kötü olur :S.bundan en karlı çıkanda sabri olur heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Of gelmesin Fatih Terim be. Fatih Terim' in tek özelliği oyuncuları gaza getirmesi. Yabancıların bol olduğu bi takımda bişey yapamıyor o yüzden. Kalsın o milli takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Yok abi gelmesin Terim falan. Zamanında çok çok iyi t.direktördü o kesin. Adam GS'yle yaptıklarından sonra gitti Fiorentina'ya tarihinin en iyi futbolunu oynattı, Milan'ın başına geçti falan filan... (Wikipedia'ya bakarsak t.direktörlüğü bıraktığı dönemde Inter, R.Madrid, Liverpool gibi kulüpler bile takımın başına getirmeye çalışmış adamı) Ama adam koptu günümüz futbolundan. Bir çok başarılı taktiği vardı 3-5-2 varyasyonlu onunla her takımı kilitleyebiliyordu ama o taktiğin de çözümü bulundu artık. Milli takımın hali ortada, top oynayamıyor, organizasyon sıfır, atak sıfır, defans sıfır. Duran toplardan bile gol yeniyor çalışılmamış, herhangi bir organize atak geliştirmiyoruz, kapalı defans açmak için en ufak bir taktiğimiz yok, takım oyunu yerlerde. Gelmesin Terim Merim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Eralp said: Of gelmesin Fatih Terim be. Fatih Terim' in tek özelliği oyuncuları gaza getirmesi. Yabancıların bol olduğu bi takımda bişey yapamıyor o yüzden. Kalsın o milli takımda. Bu biraz haksızlık. Adam Fiorentina'ya en iyi oyununu oynattı tarihte yahu, takımın %100'ü yabancıydı Türk bazına bakarsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Terim bildiğin bomba olur. Ya elimizde patlar, ya da takımda seviye patlaması olur. :P Terim ismi de baya güçlü bir ihtimal. Söylenenlere göre Houllier 4M Euro gibi fiyat istiyormuş yıllık, Galatasaray 2.5M Euro veriyormuş, muhtemelen olmaz bu kadar aralık varsa fiyatta. Houllier olmassa da Terim'e yönelecek yönetim. Bilemem ne olur Terim gelirse. 2. gelişinde sıfırdan takım yaratma çabasına girdi, tutturamadı. O dönem de 2000 gazilerinden kalanlar vs vardı, olmadı yani uyum. Şu kadronun üzerine gelse sıfırdan bir takım yaratma gibi bir olay olmaz. 2-3 mevkiye nokta transfer yapılır devam edilir. Terim'in tek sevdiğim özelliği medya karşısındaki duruşu. Hatırlayın, gariban Skibbe'ye neler yapıyordu medya, herif ağlamaklı oluyordu. Terim ise tam tersi, abidik gubudik medyaya karşı direnebilen nadir isim. Adanalı ne de olsa. Bir de Galatasaray ile yarım kalan hesabı var sonuçta, 2. gelişindeki başarısızlığı telafi etmek ister heralde o da. Ayrıca Terim'in inanılmaz hırslı bir TD olduğu ortada. Avrupa Futbol Şampiyonası, UEFA kupası, Avrupa'da dev kulüp yönetme gibi çok şeyi başardı. Belki içinde CL'de başarı hedefi vardır. :P Ama Terim mi Houllier mi derseniz Houllier derim. Kumar oynamaya gerek yok. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Rewendor said: Eralp said: Of gelmesin Fatih Terim be. Fatih Terim' in tek özelliği oyuncuları gaza getirmesi. Yabancıların bol olduğu bi takımda bişey yapamıyor o yüzden. Kalsın o milli takımda. Bu biraz haksızlık. Adam Fiorentina'ya en iyi oyununu oynattı tarihte yahu, takımın %100'ü yabancıydı Türk bazına bakarsak :)O da var evet. Maraton said: Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim, İtalyanlar tarafından hala unutulmadı. İtalyan basınında Fiorentina kulübüne yakınlığı ile bilinen bir internet sitesinde yer alan habere göre Fiorentinalılar, Fatih Terim'in yeniden takımlarını çalıştıracağı günü iple çekiyor. Fatih Terim'e Bodrum'da geçirdiği kaza ile ilgili olarak "Geçmiş olsun" mesajı yayınlayan Fiorentinalılar, "İmparator" lakaplı ünlü teknik adamı yere göğe sığdıramadı. Fiorentina Başkanı Cecchi Gori ile yaşadığı anlaşmazlıklardan dolayı takımdan ayrılmak zorunda kaldığı belirtilen Fatih Terim'in kısa sürede Floransa halkı ile inanılmaz ve kırılmaz bir bağ kurduğu ve bir gün yeniden mutlaka bir araya gelmek istedikleri belirtildi. Terim'e "Floransa'da hala çok seviliyorsunuz, Fiorentina'yı yeniden çalıştırmak gibi bir durumunuz olabilir mi?" şeklinde soru yönelten İtalyanlara Fatih Terim cevap olarak "Ben her zaman İtalya'nın benim 2.evim olduğunu söylerim. Fiorentina'da yeniden çalışabilir miyim, şimdilik buna kesin olarak bir şey diyemem. Aslında bu tür sorulara cevap vermek istemiyorum. Bu tür sorular için henüz çok erken. Şu anda Türk Milli takımının teknik direktörüyüm ve Dünya Kupası'na gitmek için çok önemli maçlar oynayacağız. Tüm konsantrasyonumu o tarafa veriyorum. Transfer için çok erken" dedi. Fiorentina'nın geleceği ile ilgili olarak ne düşündüğü sorulduğunda ise "Fiorentina'nın bu sene Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi işler başarabileceğini düşünüyorum. Taraftarlarına başarılı bir sezon yaşatacaklardır. Fiorentina bir büyüme içinde. Ben her zaman olduğu gibi çok başarılı olacaklarını düşünüyorum" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bence fatih terim milli takimda istediklerini yapamiyo, normal takimda daha basarili olurmus gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 İtalyanlarla Türkle aynı yapıda, gaza getirmek kolay onları dladlsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hazırlık maçlarından sonra netlik kazancak sanırım.o kadar isimden bahsettiler belliydi eninde sonunda ft ye döncekleri.neyse en azından şimdi elinde daha iyi bir kadro var egosunu kontrol edebilirse iyi şeyler yapar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Ben istemiyorum Terim falan yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 o diilde gs bülent le devam edebilir demiş yigit şardan ne ayak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Ersun Yanal Adnan Polat'ın ofisinden çıkarken görülmüş. Boka sardı iyice. Sonunda Hakan Ünsal gelecek o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Çıtayı aşağı çektikçe çekiyoruz, hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hakan ünsal gelirse beşiktaşlı olurum adam futbolu bıraktıgı gunden beri gs ye söylemediği kötü söz kalmadı.hani yanlıslkla gs iyi oynadı dese bile ardından 40 tane kötü şey soyluo adam valla suan izliyorum roportajı.adam bülent le devam edebiliriz dedi lan.yazık ha bide şenol güneş bizim için çk önemli falan ayagına yine trabzona gelirse eminim kufurlerle tekrar gönderilecektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 http://www.sporx.com/futbol/superlig/155491/?ref=AKM4 Daha satılmış oyuncumuz yok demiş adam ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Terimin ilk 4 yıllık serisinde, yönetim aşırı borçlanarak ve kendileri çabalayarak o takımı kurmuştu. İkinci macerasında ise kendi kurduğu takımı ve aldığı sonuçları gördük. Ali Lukunku, Alamaguer, Christian, Pinto, Xaiver, De Boer gibi 50 küsür milyon dolarlık çöpler onun isteğiyle alındı. Ha tabii bir de Felipe gibi bir yeteneği ziyan edişi var. Bence Terim milleti iyi gazlasa da, oyuncu seçiminden pek anlamıyor. Bu saatten sonra bu aşırı egosuyla hiç bir yerde başarılı olacağına inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Eheuhe hakkaten komediyiz yanlız,önce Schuster fln havadan uçtuk sonra yavaş yavaş Ersun Yanal'a doğru ilerliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar