Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Göt olup sonra böyle abuk subuk triplere girmek de ayrı bi komediymiş...
Dogmeat ne demeye çalıştın çözemedim. Gelen para gelen paradır...
Bu Galatasaray'ın ekonomisi de neden batıyor millete bu kadar çözemedim. Sadece gayrimenkullerin bir kısmı değerlendirilse o borç çat diye kapanır. Ki stat geliyor vs korkmayın Galatasaray'ın parası bitmez.

Gökalp seni de kendine havale ediyorum. Girme mal mal triplere... ;)
Sosyal ağlarda paylaş

baros suan altın değerinde ona birşey olsa oynıycak adam yok .
benim tahminim bugun haldun dediki bu hafta sonuna kadar degerlendirecez bir mevki konusunda gorusmelerimiz suruyor teknik ekibimizle bıt bıt falan .
netanya macında nonda ilk 11 baslıcak eline yuzune bulastırmassa nonda kalır .. bir stoper alırız yok bulastırırsa . nonda gider baros a alternatif birini alırız .stoper de baska bahara kalır .
kaldı ki bence stoper nedir ki idare ederiz böle .gokhanın yerine emre gungor oynasa tamam bu iş zaten gokhanı sabri tek basına bizleri kanser etmeyi başaramadı diye aldı yönetim .
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Göt olup sonra böyle abuk subuk triplere girmek de ayrı bi komediymiş...
Dogmeat ne demeye çalıştın çözemedim. Gelen para gelen paradır...
Bu Galatasaray'ın ekonomisi de neden batıyor millete bu kadar çözemedim. Sadece gayrimenkullerin bir kısmı değerlendirilse o borç çat diye kapanır. Ki stat geliyor vs korkmayın Galatasaray'ın parası bitmez.

Gökalp seni de kendine havale ediyorum. Girme mal mal triplere... ;)

Dogmeat doğru söylüyor.100 milyon euro trink diye banka hesabına yatmıyor.Bu hep basınımızın böyle yazıp çizmesi sonra milletin öyle sanması.Mesela Guizaya fenerbahçe bonservisi+4 yıllık anlaşması sonrası toplam 50 milyon euro civarında para ödeyecekse medya öyle bir yazıyor ki bir anda 50 milyon euro vermiş gibi lanse ediliyor.Zaten direk 110 milyon euro banka hesabına yatsa 30-40 milyon bonservis bedeli ödersin gövde gösterisi yaparsın.110 milyon euroya Türkiyede şampiyonluğa oynayacak takım yaratırsın çok rahat.Kaldı ki kaç takımın değeri Türkiyede 100 milyon euronun üzerinde de sponsorlar takım değerinden daha fazla paralar verebiliyorlar.Fenerbahçe,Galatasaray takımının ilk 18 i bile ancak 100 milyon euro eder.Hatta Fenerbahçenin bile etmeyebilir şu aşamada...
Sosyal ağlarda paylaş

DeathFinger said:

Defans göbeğine kısa boylu,çabuk, iyi pas yapabilen bi adam lazım. Pique'de olur :P

kısa boylu defans oyuncusu diye birşey çok kalmadı
ön liberoya koyuyorlar artık kısa boylu defansları (bknz: demichelis)

gerçi bazen farketmiyor,jaba atlayıp gökhan zan'ın yanından kafa golü atıyor

kısmet
Sosyal ağlarda paylaş

Kısa boylu dediysem 1.55'te değil ;) Puyol tarzı birisi lazım işte.

@Asriel:
Önemli olan gelir-gider tablosudur dönem dönem. Paranın gelicek olduğu garantisi yada gidicek olduğu garantisi bile yeterlidir. Çünkü toplam üzerinden yapılır hesaplar. Taksitli ödemeler/alacaklar sadece likit problemi yaratır yada likit problemini çözer. Senin 5 yıl sonra 100M euro alacağın varsa zenginsindir sadece şu an için likit sıkıntın vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceto said:

Sadece Guardiola'nın başarılarından etkilenip onu göreve getirmemişlerdir elbette. Milano'da teknik direktörlük kariyerine başlayan Leonardo'nun işi Guardiola kadar kolay değil. Katalan, Rijkaard'dan aldığı meyve sepetinden çürükleri ayıklayıp yola devam etmişti. Brezilyalının, Ancelotti'den aldığı ise bir enkaz. Yaşlı adamlar ve Kaka'sız bir sezon. En parlak yıldızından gelen 65 milyon euroya rağmen transfer yapamıyorlar. Dzeko için bir ay koştular, olmadı. Son olarak Elano'nun peşindeydiler. Galatasaray ile bile başedemeyecek noktaya geldiler. Milan, Milan değil sanki. Bugün de Pirlo'ya veda etmeye hazırlanıyorlar. Chelsea işi bitirmek üzere. Bu tablo uzun soluklu bir çöküş dönemine gireceklerinin habercisi. Berlusconi elini cebine atmıyor. Kötü bir sezon öncesi programı da cabası. 25 bin kilometre yol yapmışlar. Önce ABD ardından Almanya. 13 gol yiyen defans 2 sezondur zaten çökmüştü. Takım iki adamın eline bakıyor: Ronaldinho ve Pato. Zor işi Leonardo'nun, çok zor...
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyanın parası var da o parayı verecek kaliteli adam kalmadı piyasada, hepsi kapış kapış kapıldı işte. Real Madrid'i bekliyolar satacaklarını satsın diye, onlara talip olacaklar. Ha, ama ona da bel bağlayamıyorlar, çünkü bu adamlar da dehşet para alıyor R.Madrid'de, önerecekleri ücret o yıllık ücrete pek yaklaşamaz, o yüzden feci patladılar.

O değil de bi Nesta vardı ona noldu? Adam inanılmaz defanstı bi anda silindi kayboldu ortadan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...