Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Fraiser izledim tabiki sormak bile hata :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 how i met your mother iyidir big bang teori bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 seinfeld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Stifler said: seinfeld +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Cons said: office uk'e gülen türk poserdır, "ingiliz komedisinden çok zevk alırım lord çocuğuyum"cudur.oha be. tek bir nokta dogru, gulmek pek olmuyor ondan ziyade utanc duygusu agir basiyor, yerin dibine giriyorsun david brent'in yaptiklari yuzunden. bir de tabi turkce altyazi falan olmaz, hicbi anlami kalmaz dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ingiliz komedisine gulmeyen, komedi seviyorum demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bu arada coupling uk çok çok iyi (tu) onu izle 3 sezonda iyi.fakat 4.de jeff yok o yüzden çok deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Its always sunny in philadelphia . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Cons said: office uk'e gülen türk poserdır, "ingiliz komedisinden çok zevk alırım lord çocuğuyum"cudur. pozla alakasi yok kanka. ZATEN LORD COCUGUYUM BEN. AMA SEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 fawlty towers gayet komiktir, başka dizi izlemedim ama ingiliz komedisi filmler, dünyanın en kötü filmleri oluyo %90. hiç gülmüyorum. ama tabi yine, yeni, yeniden, komedi denince olay: seinfeld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 office uk i nerden buldunuzd aizliyosunuz ya office us tamam da uk nerden cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 la job varmış bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Coupling HIMYM Fraiser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Rikkie said: Its always sunny in philadelphia . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 valla bi ara yani bi ara dediğim 3 sene falan, comedymaxteki her dizi izlemiştim sıkıntıdan şimdi How i met your mother, big bang theory, lost ve chuck izliyorum, scrubs esasında çok çok çok iyi de o da bitti malesef. friends'in filmi çıksın istiyorum ben. bu arada buraya sırf şunu demek için geldim: " ahahaha 5. sezon 12. bölümü tekrar izliyodum ross bi tane english scone isteyip emilyden ayrıldı diye scone'a vurdu böyle stupid english snack food diye hahahahaha" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 aquila said: ingiliz komedisine gulmeyen, komedi seviyorum demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bella said: Stifler said: seinfeld +1 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 scrubs izleyin, pişman olmazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 friends güzel değil.di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ben Married With Children'a başladım 1.Sezondan. Şu an 5. sezondayım baya eğlenceli gidiyor ne kadar eski bir dizi olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Red said: friends güzel değil.di tanrım sen bana sabır ihsan eğle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 friends biteli bir kaç yıl olmadı ki 5 yıl filan oldu :D az mı ya :( ama friendsi izleyip böyle devamlı ve 10 sezonu bitirince işte o zaman diosn nede lan bu dizinin devamı diye. çok üzülmüştüm bende :( ama yok yani pek o tip dizi şu spn günlerde it's always sunny in philadelphia'yı izledim ve hep güldüm yani. çok başarılı dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 BonePART said: office uk i nerden buldunuzd aizliyosunuz ya office us tamam da uk nerden ciktie orjinali o olm ben ricky gervais var diye izledim zira dunyanin en komik adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Ben raymond'ları indirdim 9 sezon onları izliyorum. Frank Barone/Marie FTW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar