Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Eşcinsellik arttıkça savaşta ölen siviller artıyor."

sg-1

Öne çıkan mesajlar

said:
Eşcinsellik geliştikçe

Eskiden alet edevat kullanımı yaygın değilken gelişen dünyada eşcinsellik sadece ilişkilerle sınırlı kalmıyor.. Gibi mi acaba?

said:
Gerçek bir istatistik filanmı var bu konu da?

Dahi anlamına gelmeyen -de bitişik yazılır. Ayrıca evet tabi ki istatistik var. Viktor küresel ısınma vs. pirates konusunda nasıl bilgi ve belgelerle geldiyse aynısı ali bulaçta da var.

Bak mesela antik yünana. Adamlar o kadar eşcinsel ki ateş geçitlerinde milyonlarca iranlı katletmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah ben yazmaya üşenmiştim, viktor yazmış. gerçi somali'deki son korsanlar baltaladı o bağlantıyı. (:P)

adam ya trollemiş ya da bu yukardaki gibi bir kinaye yapmak istemiş global ısınma ve korsanlar gibi, iki şekilde de başarısız duruyor. çok fazla üstünde durmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamı bu demeci vermeye iten nedenleri tartışmak lazım aslında. Böyle yüzeysel işte "ehuehe topu kaçmış zükmüşler" yada "gizli eşcinselmiş anlaşılmasın diye yapıyormuş" tadında yorumlar değil de, misal erkek egemen toplumda eşcinselliğin tabu olma nedenleri, yada ilerici geçinen insanların bile eşcinsellik konu olunca en koyu muhafazakarlarla aynı safta yer almasının dayanılmaz hafifliğini falan tartışabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Horizon said:
Yeni gördüm bu yazıyı ,

Bu ne ?? Gerçek bir istatistik filanmı var bu konu da yoksa şaka mı..?
Bunu yazan angutun veya Zaman gazetesinden herhangi bir kose yazarinin hic yazisini okumadin mi?

Hayır , zaman ve türevlerini okumuyorum.

said:
şu an cnn türk'te reha muhtar'ın programında konuşuyor adamımız. eşcinsellik artışıyla sivil ölümleri arasındaki bağı açıklamaya çalışıyor ama saçmalamalar diz boyu.

Reha Muhtarın'da adamı niye çıkardığı belli , adamın hayatı reyting haberciliği üzerine kurulu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...