sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 "laik agnostik aczmendi müsveddeleri" satırlarının yaratıcısı "liberal islamcı" ali bulaç'ın yeni bombası: “Eşcinsellik geliştikçe insanların kitlesel olarak öldürülmeleri hızlanıyor. Eşcinsellikle sivillerin savaşta katledilmesi arasında bir orantı var. Meşru yollardan savaşı göze alamadığın zaman kitlesel olarak öldürüyorlar. Şu anda Irak ve Afganistan’da kitleler halinde sivil halkı öldürenlerin çok önemli bir kısmının eşcinsel olduğunu söylüyorlar. Bundan da özel bir zevk alıyorlar. Bu derin ruhsal travmalarla da ilgili bir konudur” Milliyet'ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 o yüzden 13 yaşındaki kızlara tecavüz edelim, 12 yaşında kız alıp gerdeğe girelim. doğrusu bu onlara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yuh ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 daha gerizekalıca bir önerme duymamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ahha bi çok iyi ya bunlara da "aydın" diyor bazıları.. çok iyiyiz hep böyle devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 edik: çifte göndermişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bence tanrıya inananların syısı arttıkça ölüm sayısı artıyor. Tarih boyunca ola gelen olayları, cihadları, cadı yakımlarını, haçlı seferlerini örnek gösterebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 edit: geç kaldım. dediğin doğru,çoğu savaşın,soykırımın,katliamın sebebi bir çeşit inanç,ne olduğu önemli değil.Dinden ziyade inanç demek daha doğru olur çünkü,bir insan insanlık yaradılışına aykırı birşey yapıyorsa bu onu yapabilecek gücü bir yerden aldığını gösterir,sadece din diye kısıtlamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 GERGE hangi dönemde yaşıyozda aga allaseersen ne alaka Allaha inanan sayısı arttıkça felan. modern bi çağdayız yav olurmu öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Abi adam trollüyor siz de ciddiye alıp inançlılar yüzünden ölüyor falan diyerek mantıklı bir şeyler söylemeye çalışıyorsunuz. Ignore the media trolls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 çalışmıyoruz,söylüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Dev'e katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Söylesen ne olacak, adam buraya girip okuyacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ali bulaç'ı escinseller yesin lutfen. ottan boktan nice saldırı gormustuk de,böyle saçmasını harbiden ilk kez göruyorum. bi de dusunuyorum bu adama boyle esi dostu fln demiyor mu abi tmm bizde sevmiyoruz escincel ama kurdugum cumlede mantık yok.garip olmus gazetede fln diye typo foreva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Dev said: Söylesen ne olacak, adam buraya girip okuyacak mı?yoo,adamın okuması için mi söylüyoruz,bir konu var tartışıyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Greeny said: o yüzden 13 yaşındaki kızlara tecavüz edelim, 12 yaşında kız alıp gerdeğe girelim. doğrusu bu onlara göre +1 daha aşağı çekmek lazım o yaşları yalnız, 9 iyidir örneğin. GERGE said: Bence tanrıya inananların syısı arttıkça ölüm sayısı artıyor. Tarih boyunca ola gelen olayları, cihadları, cadı yakımlarını, haçlı seferlerini örnek gösterebilirim. +1 Evet, önermeyse önerme. Bu diğerine göre çok daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bence orda gizli dokundurma var sanki. kitle halinde insan öldürenlere ibne diyor ya da demiyor, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 insan öldürenlere ibne demiyor,ibneler insan öldürür diyor.Bi dakika lan adamın günahını mı alıyoruz ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 "öldürmeyin ulan bineler!" tadında bir isyan da olaiblir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bunu okuyup hak verenin Ali Bulaç kadar aklı yoktur lol. Tabii ne yazık ki ülkemizde Ali Bulaç'tan daha aptal bir sürü insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 patinin %55 gay potansiyeli var arkadaş.. http://forum.paticik.com/read.php?13,4036465,page=1 ÖLEN ÖLÜR KALAN SAĞLAR DELİKANLI OLUR!! CcCcCcCcCcCcCcCcCcCcCcCcCcCcCcCcCcCc yazıda hata var.. delikanlı ölmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yanlis analiz etmissin dasaaa. oradaki "degissin" diyenler "ibneyiz.biz olsun" diyorlar. gizli bir akim bu pati icinde. babacum dun acikladi BabacumMostors said: ibneyiz.biz yapalım.. en güzeli hiç telaşa gerek yok niyetimiz ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bu herifi aydın die programına konuk edenlerin aklına sasıyorum ben esas. maymunluk yapsın diye cagırıyor da olabilirler gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 basında iş yapmak ne harika.. böle bi yazıyı birisi burada yazsa garbage'a atardım fazla düşünmeden. orada para veriyorlar. ben de bi köşe bulsam gazetede, o-hooooo.. herkese dürüm falan da alırım bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mum_Chamber said: yanlis analiz etmissin dasaaa. oradaki "degissin" diyenler "ibneyiz.biz olsun" diyorlar. gizli bir akim bu pati icinde. babacum dun acikladi BabacumMostors said: ibneyiz.biz yapalım.. en güzeli hiç telaşa gerek yok niyetimiz ortada quote responsibly LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar