Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Eşcinsellik arttıkça savaşta ölen siviller artıyor."

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"laik agnostik aczmendi müsveddeleri" satırlarının yaratıcısı "liberal islamcı" ali bulaç'ın yeni bombası:

“Eşcinsellik geliştikçe insanların kitlesel olarak öldürülmeleri hızlanıyor. Eşcinsellikle sivillerin savaşta katledilmesi arasında bir orantı var. Meşru yollardan savaşı göze alamadığın zaman kitlesel olarak öldürüyorlar. Şu anda Irak ve Afganistan’da kitleler halinde sivil halkı öldürenlerin çok önemli bir kısmının eşcinsel olduğunu söylüyorlar. Bundan da özel bir zevk alıyorlar. Bu derin ruhsal travmalarla da ilgili bir konudur”

Milliyet'ten
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bence tanrıya inananların syısı arttıkça ölüm sayısı artıyor. Tarih boyunca ola gelen olayları, cihadları, cadı yakımlarını, haçlı seferlerini örnek gösterebilirim.
Mesaj tarihi:
edit: geç kaldım.

dediğin doğru,çoğu savaşın,soykırımın,katliamın sebebi bir çeşit inanç,ne olduğu önemli değil.Dinden ziyade inanç demek daha doğru olur çünkü,bir insan insanlık yaradılışına aykırı birşey yapıyorsa bu onu yapabilecek gücü bir yerden aldığını gösterir,sadece din diye kısıtlamamak lazım.
Mesaj tarihi:
Abi adam trollüyor siz de ciddiye alıp inançlılar yüzünden ölüyor falan diyerek mantıklı bir şeyler söylemeye çalışıyorsunuz.

Ignore the media trolls.
Mesaj tarihi:
ali bulaç'ı escinseller yesin lutfen.
ottan boktan nice saldırı gormustuk de,böyle saçmasını harbiden ilk kez göruyorum.
bi de dusunuyorum bu adama boyle esi dostu fln demiyor mu

abi tmm bizde sevmiyoruz escincel ama kurdugum cumlede mantık yok.garip olmus gazetede fln diye

typo foreva
Mesaj tarihi:
Greeny said:
o yüzden 13 yaşındaki kızlara tecavüz edelim, 12 yaşında kız alıp gerdeğe girelim. doğrusu bu onlara göre

+1

daha aşağı çekmek lazım o yaşları yalnız, 9 iyidir örneğin.

GERGE said:
Bence tanrıya inananların syısı arttıkça ölüm sayısı artıyor. Tarih boyunca ola gelen olayları, cihadları, cadı yakımlarını, haçlı seferlerini örnek gösterebilirim.

+1

Evet, önermeyse önerme. Bu diğerine göre çok daha mantıklı.
Mesaj tarihi:
patinin %55 gay potansiyeli var arkadaş..
http://forum.paticik.com/read.php?13,4036465,page=1

ÖLEN ÖLÜR KALAN SAĞLAR DELİKANLI OLUR!!

CcCcCcCcCcCcCcCcCcCcCcCcCcCcCcCcCcCc

yazıda hata var.. delikanlı ölmez..
Mesaj tarihi:
yanlis analiz etmissin dasaaa. oradaki "degissin" diyenler "ibneyiz.biz olsun" diyorlar. gizli bir akim bu pati icinde. babacum dun acikladi
BabacumMostors said:
ibneyiz.biz yapalım.. en güzeli hiç telaşa gerek yok niyetimiz ortada
Mesaj tarihi:
basında iş yapmak ne harika..

böle bi yazıyı birisi burada yazsa garbage'a atardım fazla düşünmeden.

orada para veriyorlar.

ben de bi köşe bulsam gazetede, o-hooooo.. herkese dürüm falan da alırım bak..
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:
yanlis analiz etmissin dasaaa. oradaki "degissin" diyenler "ibneyiz.biz olsun" diyorlar. gizli bir akim bu pati icinde. babacum dun acikladi
BabacumMostors said:
ibneyiz.biz yapalım.. en güzeli hiç telaşa gerek yok niyetimiz ortada

quote responsibly

LÜT
FEN
  • Yeni Oluştur...