Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Eşcinsellik arttıkça savaşta ölen siviller artıyor."

sg-1

Öne çıkan mesajlar

"laik agnostik aczmendi müsveddeleri" satırlarının yaratıcısı "liberal islamcı" ali bulaç'ın yeni bombası:

“Eşcinsellik geliştikçe insanların kitlesel olarak öldürülmeleri hızlanıyor. Eşcinsellikle sivillerin savaşta katledilmesi arasında bir orantı var. Meşru yollardan savaşı göze alamadığın zaman kitlesel olarak öldürüyorlar. Şu anda Irak ve Afganistan’da kitleler halinde sivil halkı öldürenlerin çok önemli bir kısmının eşcinsel olduğunu söylüyorlar. Bundan da özel bir zevk alıyorlar. Bu derin ruhsal travmalarla da ilgili bir konudur”

Milliyet'ten
Sosyal ağlarda paylaş

edit: geç kaldım.

dediğin doğru,çoğu savaşın,soykırımın,katliamın sebebi bir çeşit inanç,ne olduğu önemli değil.Dinden ziyade inanç demek daha doğru olur çünkü,bir insan insanlık yaradılışına aykırı birşey yapıyorsa bu onu yapabilecek gücü bir yerden aldığını gösterir,sadece din diye kısıtlamamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

ali bulaç'ı escinseller yesin lutfen.
ottan boktan nice saldırı gormustuk de,böyle saçmasını harbiden ilk kez göruyorum.
bi de dusunuyorum bu adama boyle esi dostu fln demiyor mu

abi tmm bizde sevmiyoruz escincel ama kurdugum cumlede mantık yok.garip olmus gazetede fln diye

typo foreva
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
o yüzden 13 yaşındaki kızlara tecavüz edelim, 12 yaşında kız alıp gerdeğe girelim. doğrusu bu onlara göre

+1

daha aşağı çekmek lazım o yaşları yalnız, 9 iyidir örneğin.

GERGE said:
Bence tanrıya inananların syısı arttıkça ölüm sayısı artıyor. Tarih boyunca ola gelen olayları, cihadları, cadı yakımlarını, haçlı seferlerini örnek gösterebilirim.

+1

Evet, önermeyse önerme. Bu diğerine göre çok daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...