Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ben de birşey yiyememeye başladım,bugün sabahtan akşama kadar hiçbirşey yemedm bir ice tea içtm şeftalili ve sigara birsürü.son derste acaip midem bulanmaya başladı başım döndü zor dayandım.gittim yemek yedm.yemek yiyesim gelmiyor. nası uçlarda yaşıyorum belli değil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yemek yememe olayı bana da olmuştu bella. iki ay boyunca üç günde bir falan yemek yedim. sonuç mu 85 kilodan 65 kiloya düştüm sdfhg. aslında güzel olmuştu ama şimdi de aşırı yeme isteği geldi kilom 75i geçmesin diye uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 son 1 haftadır var bende bu. Ne yesem doymuyorum, ne yediklerimi görseneniz kafayı yersiniz viva le finaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 hakkaten ya finaller geçene kadar beklesem mi yemek konusunu sıkmasam mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Valla özellikle yurtta kaldığımda ve akşam saatlerinde oluyor bende de bu. Sıkıntıdan falan oluyor, kafayı yöneltecek ciddi bir aktivite olmadı mı insan direkt olarak buzdolabına ya da kantine yönleniyor, kendini tutmak önemli işte. Bi de kola bağımlısı oldum zaten bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Ben de epeydir yemek yiyemiyorum adam gibi hala göbek var ama 94 kilodan 72 ye düştüm ben.Korkum 60 ın altına falan düşürsem kilo vermenin önüne geçemezsem napcam lan ? Sürekli tartılıyorum falan takıntı oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Diyen oldu mu bilmiyorum ama yeşil elma yiyin acıktıgınızda.Fruktoz cok abartı bi enerji seviyesinde olmadıgı için kilo aldırmıyor genelde diyette olanlara ya yeşil elma ya da salatalık , kavun tarzı sulu ve az kalorili yiyecekler öneriliyor.Onun dısında tomurcuk çayı (earl grey tii midir nedir) ya da funda çayı iç mideni direk kitliyor şekersiz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Necro said: Ben de epeydir yemek yiyemiyorum adam gibi hala göbek var ama 94 kilodan 72 ye düştüm ben.Korkum 60 ın altına falan düşürsem kilo vermenin önüne geçemezsem napcam lan ? Sürekli tartılıyorum falan takıntı oldu zatengogo kan değerleri, hormon tahlilleri yaptır. sonra al onları iyi bir diyetisyene git derim. ben de artık yeter 77-78 kiloda durayım diyorum, 75 lere düşmüş. pazartesi gidicem diyetisyene en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 yemezsen mazallah benim gibi olursun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Masquerade said: Necro said: Ben de epeydir yemek yiyemiyorum adam gibi hala göbek var ama 94 kilodan 72 ye düştüm ben.Korkum 60 ın altına falan düşürsem kilo vermenin önüne geçemezsem napcam lan ? Sürekli tartılıyorum falan takıntı oldu zatengogo kan değerleri, hormon tahlilleri yaptır. sonra al onları iyi bir diyetisyene git derim. ben de artık yeter 77-78 kiloda durayım diyorum, 75 lere düşmüş. pazartesi gidicem diyetisyene en temizi. oha öldürdün adamı asdghs diyetisyen ucuz olsa ben de gidicem lan, fakiriz biz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ne öldürmesi be fds. baksana adam kendi evham yapmış. gitsin bi doktora içi rahat etsin di mi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bırak ya o hastalık hastası zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Bella said: bak,ben de yemek yemeyi aşırı seven biriyim.böyle mutlu oluyorum falan yemek yerken.benım için yemek bir araç değildi,amaçtı resmen.[tee ki 10 gün önceye kdr :)] fakat bir süre sonra insan kilo alınca rahatsız oluyor.karar vermek önemli olan.karar ver ve yeme.ben öyle yapıyorum 10 gündür falan o kadar az yiyorum kı insanlar şaşırıyor,canım da bişi yemek istemiyor zaten.hem de hava sıcak peh. demem o ki 3-4 gün sabret - ki zor birşey değil bu ben yaptıysam herkes yapar - sonra zaten isteğin kayboluyor. seni şuraya alalım : en güzel diyet fıkraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar