Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sürekli yemek yeme isteği

Brigand

Öne çıkan mesajlar

ben de birşey yiyememeye başladım,bugün sabahtan akşama kadar hiçbirşey yemedm bir ice tea içtm şeftalili ve sigara birsürü.son derste acaip midem bulanmaya başladı başım döndü zor dayandım.gittim yemek yedm.yemek yiyesim gelmiyor.
nası uçlarda yaşıyorum belli değil yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Diyen oldu mu bilmiyorum ama yeşil elma yiyin acıktıgınızda.Fruktoz cok abartı bi enerji seviyesinde olmadıgı için kilo aldırmıyor genelde diyette olanlara ya yeşil elma ya da salatalık , kavun tarzı sulu ve az kalorili yiyecekler öneriliyor.Onun dısında tomurcuk çayı (earl grey tii midir nedir) ya da funda çayı iç mideni direk kitliyor şekersiz tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Necro said:
Ben de epeydir yemek yiyemiyorum adam gibi hala göbek var ama 94 kilodan 72 ye düştüm ben.Korkum 60 ın altına falan düşürsem kilo vermenin önüne geçemezsem napcam lan ? Sürekli tartılıyorum falan takıntı oldu zaten
gogo kan değerleri, hormon tahlilleri yaptır. sonra al onları iyi bir diyetisyene git derim.

ben de artık yeter 77-78 kiloda durayım diyorum, 75 lere düşmüş. pazartesi gidicem diyetisyene en temizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Necro said:
Ben de epeydir yemek yiyemiyorum adam gibi hala göbek var ama 94 kilodan 72 ye düştüm ben.Korkum 60 ın altına falan düşürsem kilo vermenin önüne geçemezsem napcam lan ? Sürekli tartılıyorum falan takıntı oldu zaten
gogo kan değerleri, hormon tahlilleri yaptır. sonra al onları iyi bir diyetisyene git derim.

ben de artık yeter 77-78 kiloda durayım diyorum, 75 lere düşmüş. pazartesi gidicem diyetisyene en temizi.

oha öldürdün adamı asdghs
diyetisyen ucuz olsa ben de gidicem lan, fakiriz biz =/
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:
bak,ben de yemek yemeyi aşırı seven biriyim.böyle mutlu oluyorum falan yemek yerken.benım için yemek bir araç değildi,amaçtı resmen.[tee ki 10 gün önceye kdr :)]
fakat bir süre sonra insan kilo alınca rahatsız oluyor.karar vermek önemli olan.karar ver ve yeme.ben öyle yapıyorum 10 gündür falan o kadar az yiyorum kı insanlar şaşırıyor,canım da bişi yemek istemiyor zaten.hem de hava sıcak peh.
demem o ki 3-4 gün sabret - ki zor birşey değil bu ben yaptıysam herkes yapar - sonra zaten isteğin kayboluyor.

seni şuraya alalım : en güzel diyet fıkraları
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...