Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

synorin

Öne çıkan mesajlar

fede said:

Dartanian said:

bence gerilmeye gerek yok abi ben şuan rahatım dünyanın sonu değil nasılsa kazananın hayatı kurtulmuyo. kaybedenin de hayatı bitmiyo..belki birşeyler daha kolaylaşıyo ama çok çok büyük bi etkisi olmuyo.. 1 kademe daha fazla iş bulma imkanın oluyo...

Strese girmeye gerek yok umarım hepimizin iyi geçer arkadaşlar hepinize başarılar..

sorular sizden yana olsun..

mesela bu arkadaş direk gg. hiç motive olamamışç hatta kendine ters yönde motive etmiş.

ahahaha fatih seneye yanındayım dicem ama öyle puan yapsam son tercih etceğim yer orasıdır :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sorular kol gibiymiş, kimse bir yeri kazanamayacakmış, herkes açıkta kalacakmış, fazla kalem getirenin kalemleri kaybolacakmış, silgi cevap kağıdını boyayacakmış, gözetmen tipinizi beğenmeyip sınavdan atacakmış, arkanızdaki tip sizden kopya çektiği için okuyucu kopya muamelesi yapacakmış kağıdınıza, okulunuzun karşısında inşaat olacakmış; inşaatçılar BEBEĞİİİM diye şarkı söyleyecekmiş çimento dökerken.

Herkes istediği yere kapak atar umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bugün bu başlık deli coşayazıcak.
sonra hiç duymadığımız üyeler "matematik de üçgen sorusu çok zordu falan yazıcaklar" ha bi de güncel başlıkların dibine kibrit suyu dökücekler.

keşke bu bölümden sonuç getirme seçeneği olsa güncel başlıklarda. futbolda ilgilenmediğiniz maç ve bu gibi ilgilenmediğğiniz olaylarda günceli korursunuz en azından.

diğer yandan çok önemli bi olay tabii.

ha ben de bu başlık altında yazım olsun istedim. ondan yazdım.

klasik espriyi de yapayım

mat, bir C
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...