Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 fede said: Dartanian said: bence gerilmeye gerek yok abi ben şuan rahatım dünyanın sonu değil nasılsa kazananın hayatı kurtulmuyo. kaybedenin de hayatı bitmiyo..belki birşeyler daha kolaylaşıyo ama çok çok büyük bi etkisi olmuyo.. 1 kademe daha fazla iş bulma imkanın oluyo... Strese girmeye gerek yok umarım hepimizin iyi geçer arkadaşlar hepinize başarılar.. sorular sizden yana olsun.. mesela bu arkadaş direk gg. hiç motive olamamışç hatta kendine ters yönde motive etmiş. ahahaha fatih seneye yanındayım dicem ama öyle puan yapsam son tercih etceğim yer orasıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 büyük konuşma olm. gelirsin filan bi de bana çemkirirsin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 olm öyle bi okulun varlığından senin sayende haberim oldu asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ben öss ye girdiğim 2 senede de mp3 çalar götürmüştüm yanımda.Birinde kazandım.Alınabilinir bir risk bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 selam... yarın öss'ye gireceklere başarılar dilemeye geldim, gazanız mübarek olsun yiğitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ben de başarılar diliyorum. Sabancı'ya gelmeyin aman diyiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hadi uyku vakti geldi çattı herkese iyi geceler yarın başarılar sonra da iyi yazlar olamıcam yine bi müddet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Başarılar dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Sınava girecek herkese başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hala uyumayan var mı. boku yediniz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Sorular kol gibiymiş, kimse bir yeri kazanamayacakmış, herkes açıkta kalacakmış, fazla kalem getirenin kalemleri kaybolacakmış, silgi cevap kağıdını boyayacakmış, gözetmen tipinizi beğenmeyip sınavdan atacakmış, arkanızdaki tip sizden kopya çektiği için okuyucu kopya muamelesi yapacakmış kağıdınıza, okulunuzun karşısında inşaat olacakmış; inşaatçılar BEBEĞİİİM diye şarkı söyleyecekmiş çimento dökerken. Herkes istediği yere kapak atar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 gec oldu ama herkese kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 suan kaskati sekilde uyuyolardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 daha çalışmaya başlamayan varsa allah zihin açıklığı versin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 kendime ve diğer gardaşlarıma başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Girenlere başarılar, umarım istediğiniz gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Herkese başarılar dilerim umarım gönlünüzdeki yerleri hepiniz kazanırsınız. Ama yinede bir tavsiye Dokzu Eylül Üniversitesi Mühendislik fakültesi yazmayın hüsrana uğrarsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 şu an ter döküyolar :) valla kendimi hatırladımda çok zor, tekrar kolaylık versin allah diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 şimdi bugün bu başlık deli coşayazıcak. sonra hiç duymadığımız üyeler "matematik de üçgen sorusu çok zordu falan yazıcaklar" ha bi de güncel başlıkların dibine kibrit suyu dökücekler. keşke bu bölümden sonuç getirme seçeneği olsa güncel başlıklarda. futbolda ilgilenmediğiniz maç ve bu gibi ilgilenmediğğiniz olaylarda günceli korursunuz en azından. diğer yandan çok önemli bi olay tabii. ha ben de bu başlık altında yazım olsun istedim. ondan yazdım. klasik espriyi de yapayım mat, bir C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Tahminimce 285 falan yaparim MAT2 den. Sinav cok kolaydi, 1 saatte ciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hep merak etmişimdir, şu sınava hazırlıksız girsem kaç çekerim diye. ama çok sıkıcı 3saat oturup test çözmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Prawler. Döverler. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 aha bitti gitti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar