Law Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Birde "fiber internet" diye bir seçenek çıkmış. Ben şimdi 1mb/s limitsiz tarifeye 45 tl veriyorum. Ama fiber limitsiz 5mb/s 49 tl. Nedir bunun mantığı peki ? Yani sadece fiber altyapısı olan bölgeler mi faydalanıyor ? Yoksa gelip fiber kablo mu çekecekler ? http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 fiber internet quicknetin kendisi, superonline ile birleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 turkcell superonline tellcom vs vs bunların hepsi aynı kişinin değilmiydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Turkcell adsl ve fiber hizmetini tellkom adı altında veriyordu, şimdi hepsini superonline adı altına çekip tellkom u yoketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Müşteri hizmetleride daha iyi artık, arıyorduk eskiden şunu tıkla bunu tıkla bir halt olmuyordu. Artık müşteri hizmetleride daha iyi olmuş bir kaç tık ile ulaşıyorsun görevliye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 biz son sürat internet kullanıyosak avrupalı, japon filan ne kullanıyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 burda fiber internet çekiyormuş adsl den resmen kazık yiyoruz , iptal ettircem 20 megabit alacam nerdeyse aynı fiyata geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 nere ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ataköy de varmış sitesinde öle yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Merak edenler için, # Ankara'da Oran, Batıkent, Çankaya, Eryaman, Söğütözü-Çukurambar, Yenimahalle, Çayyolu, Bilkent # İstanbul'da Ataköy, Ataşehir, Bahçeşehir, Başakşehir, Beylikdüzü, Boğazköy, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Halkalı, İçerenköy, Kemerburgaz, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye # İzmir'de 75.Yıl, Buca, Kuzey Mavişehir, Mavişehir # Bursa'da Yeşilşehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Herkes eski tarifeler duracak sorun yok diye takılıyor ama bir süre sonra onları da kaldırırlar. Yavaş yavaş alıştırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 o yazan ilçelerde siteerde var fiber internet önce konuşup sonra iptal ettirin adsl'i =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Fibere geçen olursa haber etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ilçe olarak Ataköy demişler mesela ama , hangi siteler icinde , butun semt değildir heralde , nasıl görücez onu . sitesinde adam gibi bi bilgi göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin sanırsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Başvurudan iilçe seçinde , altında Lokasyon yazan yerde bazı siteler çıkıyo , heralde onlar . direk bakmaca yok yani ,adım adım göruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ttnetin binaya bomba atmaya gidiyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 santanio said: ttnetin binaya bomba atmaya gidiyorum ben...kanka benide al giderken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Her yazılan yerde fiber yok, bahçeşehir gibi küçük bir yerde bile hizmet vermedikleri bir yığın alan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bende fiber var (Tellcom) 10 mBit. eMule'de çok memnun değilim. 1 ay sonra 5mbit'e inecek. Kampanyadan dolayı ilk 2 ay 10 mbit. Tellcom kullanıpta memnun olan var ise haber versin lütfen. Belki eMule'de herşeyi tam kaynak ile indirememekten kaynaklanan bir sıkıntıda olabilir daha detaylı test etmem gerek. Belki rapidshare üyeliği alıp deneyeceğim. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 emule mu kaldı hacı nerede yasıyosun sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 çatır çatır çalışıyor emule. milyonlarca kullanıcısı var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Emule hala ölmedi ancak torrent ve rapidshare bu kadar genişledikten sonra ben pek emule ihtiyacı hissetmiyorum. Sadece kenarda duruyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Aradığımı anında bulmam lazım canlı canlı. Nedense web tabanlı P2Plere ısınamadım daha o nedenle.. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Valla bütün mesajları okumadım sonlarda o yüzden birisi açıkladımı bilmiyorum. Ama ben belirteyimde korkunuz kalmasın istedim. Bugün 8gb limitsiz e başvurdum. 99 TL ve limit vs. yok adil kullanım vs. de yok. adil kullanim NetPlus 1 2 3 mü öle 3 4 tane paket var onlar için geçerli. mesela netplus 2 4gb tarzı bişeydi yanlış hatırlamıyorsam. normalde 15gb yi geçmediyseniz bulunduğunuz yere göre 8gb ye kadar hızınızı arttırabiliyosunuz ama 15gb yi geçnce 512 ye düşüyo.. bençe çok dahada güzel bi sistem olmuş. normal limitsiz isteyen yine limitsiz alabiliyo(benim gibi) ama daha pahalı tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar