Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni ADSL tarifeleri açıklandı

Böjeek

Öne çıkan mesajlar

Birde "fiber internet" diye bir seçenek çıkmış. Ben şimdi 1mb/s limitsiz tarifeye 45 tl veriyorum. Ama fiber limitsiz 5mb/s 49 tl.

Nedir bunun mantığı peki ? Yani sadece fiber altyapısı olan bölgeler mi faydalanıyor ? Yoksa gelip fiber kablo mu çekecekler ?

http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx
Sosyal ağlarda paylaş

Merak edenler için,

# Ankara'da
Oran, Batıkent, Çankaya, Eryaman, Söğütözü-Çukurambar, Yenimahalle, Çayyolu, Bilkent

# İstanbul'da
Ataköy, Ataşehir, Bahçeşehir, Başakşehir, Beylikdüzü, Boğazköy, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Halkalı, İçerenköy, Kemerburgaz, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye

# İzmir'de
75.Yıl, Buca, Kuzey Mavişehir, Mavişehir

# Bursa'da
Yeşilşehir
Sosyal ağlarda paylaş

Bende fiber var (Tellcom) 10 mBit. eMule'de çok memnun değilim. 1 ay sonra 5mbit'e inecek. Kampanyadan dolayı ilk 2 ay 10 mbit. Tellcom kullanıpta memnun olan var ise haber versin lütfen. Belki eMule'de herşeyi tam kaynak ile indirememekten kaynaklanan bir sıkıntıda olabilir daha detaylı test etmem gerek. Belki rapidshare üyeliği alıp deneyeceğim.

Saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bütün mesajları okumadım sonlarda o yüzden birisi açıkladımı bilmiyorum.

Ama ben belirteyimde korkunuz kalmasın istedim.
Bugün 8gb limitsiz e başvurdum. 99 TL ve limit vs. yok adil kullanım vs. de yok.

adil kullanim NetPlus 1 2 3 mü öle 3 4 tane paket var onlar için geçerli.
mesela netplus 2 4gb tarzı bişeydi yanlış hatırlamıyorsam. normalde 15gb yi geçmediyseniz bulunduğunuz yere göre 8gb ye kadar hızınızı arttırabiliyosunuz ama 15gb yi geçnce 512 ye düşüyo..

bençe çok dahada güzel bi sistem olmuş. normal limitsiz isteyen yine limitsiz alabiliyo(benim gibi) ama daha pahalı tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...