BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 saatte 2 gb 4 mbitle hayatl deil gunde 50 gb cekiyosun yane ayda 1.5 tb eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hayır vurulur 600gb ona lafım yok ama limitsiz değil ki o, bildiğin kotalı olmuş. hakiki limitsiz yok mu yani? evet terabyte da vurulur yani 5 pencerede streaming hd video izleyen filan. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 razzRaziel said: Dartanian said: 600gb demiş o adam da biraz az atsaymış nasıl vurcaksa türkiyedeki netle 600gb hadi attğını varsayalm 150 gb bile olmaz ben 1mbit ile 150yi bulduğumu hatırlıyorum bazı aylar, 8mbit ile 600e tabi ulaşırım ne var bunda, sadece geceleri çeksem yeter ben onun 8mbit olduunu atlamışım. 1mbit ile ben göremedim 150yi 105 yapmıştım. çektiğim torrent sitesinden 100den aşşa indirmiyorm.Ama o ay tabi full çekmedim olabilir çok kasarsan evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yani biz limitsiz 1 mbit kullanıcıları için bi kıyak yok. neyse oger edit: ben 1mbitle minimum 85 gb indiriyorum. akşam 5 gece 12 arası çalışıyor makina. bide haftasonları sabah 10 gece 12. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 şimdi 1mb limitsiz normalde 45 gibi bişe, 32ye düşmüş mü yoksa aynı mı hala? ttnetin tarife sitesinde bi değişiklik yok çünkü. ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Dartanian said: 600gb demiş o adam da biraz az atsaymış nasıl vurcaksa türkiyedeki netle 600gb hadi attğını varsayalm 150 gb bile olmaz Şu ss i 256 k bağlantım varken aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bu nasil gerzek bir uygulamadir. adil kullanmak nedir ya? bildigin tekel dayatmasi. adamlar yavas yavas kaldiracaklar sinirsiz interneti, ya da astronomik rakamlarda tutup insanlara kotali interneti dayatacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 1 mb ile benim geçen ay 155gb ondan önceki 134gb falandı, fazlası bana zırt pırt extra boş dvd (ve bunları organize etmek/yazmak için harcanan süre) yada hdd masrafı olduğundan 150gb civarı yeterli netekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 haftada en az 3 4 dizi indiren insanlar için kafadan 8 gb ı 1 ay içinde yalan oluyor. nereye 15 gb yetiyor? sürekli film arşivi yapma derdinde değil miyiz... hayatta kesmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 adil düzen bu işte.adil kullanım sınırım :) eee böyle halka böyle özeleştirilmiş telekom şirketi.yakışır.yakında saat 8-18 arası dışında internette gezmek mantıksız hız sınırınız 256 kbda düşecektir de derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 fiyatlar toptan satis fiyatlari. mesela 1mbit icin ttnet 32 tl fiyat veriyor, turknet ise son kullanicisina 46 tlden veriyor. buyuk ihtimalle ttnet'de ayni fiyati verir. fiyatlarda degisiklik yok, sadece gerizekali bir 8mbit secenegi eklenmis o kadar. limitsiz secenegi oldurmek icin atilmis bir adim daha o kadar. ilerde goruruz 10 mbit kotali ile 1 mbit sinirsizi ayni fiyata. telekom tekeline karsi rakip cikarsa o zaman belki degisir. bu arada cok ciddiyim eger cok zengin bir is adami felan olsaydim ne avrupada ne amerikada bir sirket alirdim. bir sekilde telekomu alirdim. altin yumurtlayan tavuk gibi, en kotu hizmeti ver, hic altyapi ugrasma ve olabilecek en yuksek fiyata sat. ohhhh zaten musteri kitlenin %99'unu koyun surusu olusturuyor, ustune kendi vatandaslarini soyup sogana ceviren kuruma tek ses etmeyen bir devlet var. su araplar ne kadar denyo olsa da iyi akil ettiler telekom icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 türkiye'de internetin çektiği nedir yahu. bir yanda telekomünikasyon kurumu, devlet eliyle sansürleri yapıştırıyor. diğer tarafta türk telekom, fatura diye kazıkları tutuşturuyor elimize.. çok kötü çoook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 8mbit sözde kotasız bağlatıp, ay sonu fatura geldiğinde; "net bir ödeme söz veremiyorum, aylık durumuma göre 10 liradan 40 liraya kadar bir rakam ödicem" desem nasıl olur T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 @Masquerade ahuahzuahzuahzuahzuahuzh aslında öle yapmak lazım anlaşmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Masquerade said: 8mbit sözde kotasız bağlatıp, ay sonu fatura geldiğinde; "net bir ödeme söz veremiyorum, aylık durumuma göre 10 liradan 40 liraya kadar bir rakam ödicem" desem nasıl olur T_T booooooo http://www.penny-arcade.com/images/2009/20090501.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 vergi dahil fiyatlarmı bunlar öyleyse 2m bite geçeyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 herkes sövmüştü, bizi ilgilendirmiyoki. istemeyen geçmez yani. ha herkes geçmek zorunda bırakılırsa kralını söverim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Red said: vergi dahil fiyatlarmı bunlar öyleyse 2m bite geçeyim hemen mevcut bağlantılarda hiçbir değişiklik yok yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ahah ben bilmiodum tarifeleri.ama 1m bit 40 küsür falan veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ben anlamadım hala şimdi bizm sınırsız 2 mbit vardı 70 kaat verioduk bu 40 kaat yazıo burda 4mbit 70 kaat dio noluyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bişi olmuyor abi. Onlar vergisiz, toptan fiyatları. kdv, öiv, servis sağlayıcının koydugu kar konuyor aynı fiyatlara geliyor işte. Değişmedi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 namussuz o zaman bunlar,ne artislik yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sizde hiç bişeyi beğenmiyorsunuz yahu bakın adamlar hem sınırsız hem kotalı internet tarifesini bulmuş dünyada ilk ! ilk işim bu sınırsız kotalıya geçmek olacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar