Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaldım lan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adsfdsafdsa

msn'den özel olarak gaz veren nihan'a teşekkürler,

12:10'da okula vardım gittim soruştura soruştura odasını buldum,12:45'e kadar kapısında bekledim ve anlattım durumu.Vize sonrası dönemi yani 1 aylık dönemin tamamına ki gitmediğim dönem komple orası oluyor sdafsda imza attırdı yoklama kağıtlarına,

devamsızlıktan kalmadım,45 alırsan geçiririm seni dedi geçerim büyük ihtimalde bakarım asdf

geçtim lan
Mesaj tarihi:
Ya ben de atatürk ilkeleri ve inkilapları adlı tarih 2 dersimizden kalacağım bir mühendis adayı olarak. Hoca her ders imza attırıp özellikle sınıfı saydığından yerime imza da attıramıyorum. 1 kere falan gittim bu dönem. Bırakırsa ailemden dayak yerim. Dedem bile dışlar beni. Yeğenlerim üstüme çişini yapar o derece rezalet. Ailede okumuş çok. Tarihten kaldım diyemem.

pfft.
Mesaj tarihi:
Ya abi tamam da, kaldım sonuçta. BÖyle mallık olur mu yani. Ortalamayı yükseltmeye kasarken, matematikten mühendislikten bilmemneden kalmazken tarihten bırakırsa herif çok ayıp olur yani. Artı dediğin gibi direkt devamsızlıktan kaldığım için seneye bu dersi takip etmek zorunda kalacağım. Her türlü hedefim yalan olucak. Bir de 2. sınıf dersim bu 1. sınıfın tarih dersiyle çakışırsa, o zaman seyreyleyin pompayı.
Not: vizesinden 84 almışTım bu arada.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
heh,zamanında ışık hızıyla umuttepe'lere çıkıp kurtarmaya çalıştığım bu dersten,finalde 45 alsam geçiyordum.

43 almışım.

Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.Hayatımda ilk defa bir dersten kaldım :(
Mesaj tarihi:
nasıl lan,

gerçi bizde sisteme girilen bir not,bir daha hiçbir şekilde değiştirilemiyor :(

lan yarım dönem derse gitmedim,gittiğim derste de uyudum şimdi ağlıyoruz gerçi,kötü oldu bu
Mesaj tarihi:
mudur yardımcısının yanına git elinde cukulatla. dashak yap 5 10 dakka. nassınız falan diye muabbet et. sonra hocam ya bnm bi devamsızlık olayı vardı falan diye sorununu sole. hallederiz derse yırttın asdasdf.
Mesaj tarihi:
Yav arhadaş kaldım dediğin altı üstü büte kaldın. Bütte geçersin yani.
Heyallam. Fotoğrafçılık, sinema hede hödö diye dersi olan bölümlerde okursan büt nedir bilmezsin tabii sdkjfh.
Gel mühendisliğe. sdf
  • Yeni Oluştur...