xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ginaly said: aradı demin, kalmış. YOU BEST BE TROLLIN, NIGGA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Yok lan kalmadı. Hocası benim. Bırakmadım, eve yolladım. Az sonra gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 adsfdsafdsa msn'den özel olarak gaz veren nihan'a teşekkürler, 12:10'da okula vardım gittim soruştura soruştura odasını buldum,12:45'e kadar kapısında bekledim ve anlattım durumu.Vize sonrası dönemi yani 1 aylık dönemin tamamına ki gitmediğim dönem komple orası oluyor sdafsda imza attırdı yoklama kağıtlarına, devamsızlıktan kalmadım,45 alırsan geçiririm seni dedi geçerim büyük ihtimalde bakarım asdf geçtim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 başlığa bi edit gristen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 DarKRideR said: Vize sonrası dönemi yani 1 aylık dönemin tamamına ki gitmediğim dönem komple orası oluyor menüstürasyon dönemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 olm bak ciddi cevap verdiğim topikler trollenince kötü hissediyorum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ya ben de atatürk ilkeleri ve inkilapları adlı tarih 2 dersimizden kalacağım bir mühendis adayı olarak. Hoca her ders imza attırıp özellikle sınıfı saydığından yerime imza da attıramıyorum. 1 kere falan gittim bu dönem. Bırakırsa ailemden dayak yerim. Dedem bile dışlar beni. Yeğenlerim üstüme çişini yapar o derece rezalet. Ailede okumuş çok. Tarihten kaldım diyemem. pfft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kaldım demeyeceksin zaten hoca bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Orda FF yazmıyıcakki koskocaman bir D yazıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 SADASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ehueh fena mı oldu bak ne de güzel olmuş. o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ya abi tamam da, kaldım sonuçta. BÖyle mallık olur mu yani. Ortalamayı yükseltmeye kasarken, matematikten mühendislikten bilmemneden kalmazken tarihten bırakırsa herif çok ayıp olur yani. Artı dediğin gibi direkt devamsızlıktan kaldığım için seneye bu dersi takip etmek zorunda kalacağım. Her türlü hedefim yalan olucak. Bir de 2. sınıf dersim bu 1. sınıfın tarih dersiyle çakışırsa, o zaman seyreyleyin pompayı. Not: vizesinden 84 almışTım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 roketadam ben onların hepsini mlsf yaşadım ama emin ol o kadar kötü durumlar değilller. bi şekilde geçiyo ya. ha bi de dfs ben darkridera demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 O zaman hayırlısı diyorum, bekleyip göreceğiz sdflkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 heh,zamanında ışık hızıyla umuttepe'lere çıkıp kurtarmaya çalıştığım bu dersten,finalde 45 alsam geçiyordum. 43 almışım. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.Hayatımda ilk defa bir dersten kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 73.2 iydi galiba yada 74.6 böyle bi vize final ortalaması ile dersten kalmıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben de kaldım ama sonra bugun gidip hallettim dfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 nasıl lan, gerçi bizde sisteme girilen bir not,bir daha hiçbir şekilde değiştirilemiyor :( lan yarım dönem derse gitmedim,gittiğim derste de uyudum şimdi ağlıyoruz gerçi,kötü oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben devamsızlıktan kaldım ve lise fgdf neyse ya hallettim ama bugun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 mudur yardımcısının yanına git elinde cukulatla. dashak yap 5 10 dakka. nassınız falan diye muabbet et. sonra hocam ya bnm bi devamsızlık olayı vardı falan diye sorununu sole. hallederiz derse yırttın asdasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 geçen sene dekan ne kalması lan lisemi burası dediydi 17 kişi kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Yav arhadaş kaldım dediğin altı üstü büte kaldın. Bütte geçersin yani. Heyallam. Fotoğrafçılık, sinema hede hödö diye dersi olan bölümlerde okursan büt nedir bilmezsin tabii sdkjfh. Gel mühendisliğe. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Tarih - Türk dili - İngilizce derslerinin ortak ders olup devamının olmaması + online sınava girip ortalamaya 20 puan eklemesi gibi bir olayın olması ne süper bişimiş yahu. sdflşsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 an itibariyle anlıorum ki maliyet muhasebesinden kalıcam galiba.. sınav yarın.. 40-50 puanlık bi soru var çözümü 2 sayfa ezberlersem bi ihtimal geçerim.. oofff off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 activity based costing diye bi konu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar