kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sexe döndü muhabbet olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bulasigi yikadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kermit said: ginaly said: seksten gayrı hiçbişeyine muhtaç değilim avradın. hay ağpzını öpreyim edit yanlış yazdım mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 vaniLLe said: bi gün eline muhtac olursan, bu lafini sana yedirirler ginaly. OH SNAP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ginaly said: vaniLLe said: bi gün eline muhtac olursan, bu lafini sana yedirirler ginaly. son derece popülist fakat cevap niteliği taşımayan bir cümle. arkada kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 vaniLLe said: bi gün eline muhtac olursan, bu lafini sana yedirirler ginaly. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Anketi olması gerekene göre mi şu anda olana göre mi cevaplandırdık haha,sonuç "tabi ki eşit görev paylaşımı!1" çıkmış.Erkekler olarak ev işleri konusunda tembeliz işte.Ama gaza getirseler alasını yaparız o da kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 50-50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 vaniLLe said: bi gün eline muhtac olursan, bu lafini sana yedirirler ginaly. oy oy oy ne pis crit gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Kartan said: Anketi olması gerekene göre mi şu anda olana göre mi cevaplandırdık haha,sonuç "tabi ki eşit görev paylaşımı!1" çıkmış.Erkekler olarak ev işleri konusunda tembeliz işte.Ama gaza getirseler alasını yaparız o da kesin. kadınlar ev işi konusunda hiç tembel değil ve bayılıyo dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ginaly said: seksten gayrı hiçbişeyine muhtaç değilim avradın. 2 kız kardeşim 1 annem, 2 kızım ve eşimi düşünerek bu değerlerden hiçbirine sahip olmadığını varsayıyor ve bu yazını kaale almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 benim kadınım ev işlerini yapmalı bana iyi bakmalı, karşılığını da alır tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ortaklaşa güzel oluyor (tu) öbür türlü çok rahatsız edici olur; ben tembel olup arkadaş düzenli filan olursa ya da ben sürekli bir şeyler yapıyorsam ve o oturuyorsa. selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 c dedim ama dusunsel boyutu o, yoksa direk hatuna yikiyorum yikabildigim kadarini, tembelin onde gideniyim ayrica erkeklerin bir avantaji var konuyla ilgili genelde; hatun kismi daha az sabredebiliyor daginikliga falan, dellenip toparlama sureleri daha kisa, ya da bizde oyle bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 3 nolu şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kim demiş bu erkekler daha dayanıklıdır diye??? Bilhassa bu gibi konularda kadınlar zihinsel ve fiziksel olarak daha üstündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 4.şıkka veren erkek yoktur asdaf 3 ve 5. şık mantklı geldi 5e verdim ben yapamıyorum elime yüzüme bulaştırıyorum evde bişeyler yapınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ya türk sinemasının kült filmi davaro da bile geçen repliğe göre; "çok iyi yemek yapar, garı gibi ıhıhıhıh" burdan da anlıyoruz ki yemeği kızlar yapacak ütü yapmam, yaparsam her ay yeni kıyafet alırız olmaz bulaşık yıkamam, öğrenciliğinde evde yaşayan adam bulaşık yıkamaz çamaşırları en fazla makinaya teperiz o kadar ev süpürme, belki. benden bu kadar edit: ha bi de kesinlikle ama kesinlikle pazar alışverişi yapmam markete filan gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 -Çiftlerin boş zamanına, ilgi ve yeteneğine, yorgunluk düzeyine göre ama işlerin çoğu tek kişinin üzerine yıkılmayacak şekilde olabildiğince eşit biçimde paylaşılmalıdır. bu sik cok politik olmamis mi:) zaten herkeste onu isaretlemis eheh.. diger secenekler bole degil ama -kadin lan.. -eet kadin yapsin.. -erkek ulan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ev işleri yapmayı cok seviyorum. özellikle sinirliysem birine kızdıysam bütün hıncımı evden alıyorum. o yüzden ayağımın altında kimse dolaşsın istemem ben tek yaparım. coluk cocuk varsa bey onlarla ilgilensin. yemek bulaşık temizlik filn ben hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ben de nefret ediyorum ev isi yapmaktan. Zaten bir hafta daha evimi temizlemezsem pislikten gercekten olecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Şu ana kadarki sonuçlara bakıldığında, bazı çıkarımlar yapmak mümkün sanırım: Önce konuyla ilgili genel düşüncelerimi yazayım; özellikle az gelişmiş toplumlarda, hala ev işleri sorumluluğunun, tamamiyle ya da genelde kadının sorumluluğunda olması gerektiği gibi bir düşünce yaygın. Sanırım bunda, 1. İlkel toplumlarda, erkeğin avlanma ve diğer kabilelerle sa vaşlar nedeniyle, çoğunlukla ev dışında olmalarının, 2. Kadınların iş hayatına, ancak en fazla 60-7o yıl önce, (ya da cumhuriyetin ilanından sonra -bizim toplumumuzdan söz ediyorum- ) yavaş yavaş, giderek artarak girmelerinin payı büyük. İki taraf ta çalışıyor olsa bile, eski alışkanlık ve düşünceler (bir miktarda erkeklerin işine geldiği için) kolay kolay değiştirilemiyor. Kadınların da bu düşünceye katkısı büyük; anneler, kız-erkek çocuklarını farklı yetiştirebiliyor. Ya da kadınlar, ailelerinden öyle gördükleri ve öyle yetiştirildikleri için, ''ev işi yapan erkek'' ile ''erkeksiliği(!)'' bağdaştıramıyorlar. =). Bir de kendini erkeğe beğendirebilmenin tek yolunun, ona iyi hizmet vermek olduğunu düşünen kadınlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Anket değerlendirmesine gelince; en azından belli bir düzeyin üzerindeki bir toplulukta, bu anlamsız önyargının, gelecek için umut verici biçimde, önemli ölçüde yenildiği gözlemleniyor.(%60) Demek ki ileride çocuklarımız, kadını, yaşamının büyük bölümünü hizmet vererek geçirmesi gereken, erkeği de, çok doğal olarak kendisine hizmet sunulması gereken kişi olarak algılamayacak. Tıpatıp aynı ekstremlikteki dört seçenekten (1, 2, 4, 5) , ikisi (1,5) hiç te aşırı uç gibi görülmeyip, rahatlıkla toplamda (%38) oy oranına ulaşacak şekilde oylanırken, diğer 2 ekstrem seçeneğin (2,4) ise ancak (%2) oranıyla oylanması, oldukça ilginç değil mi sizce de? edit: yüzdeler 13.50 civarındaki sonuçlara göre verildi doğal orrak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar