aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 utopia said: temizliği sen yap yemeği ben yaparım. deal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 c, temizlik toz alma harici yapmam ama yemek yapmayı filan öğrenirim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 elimi sürersem dopum nah böle o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 yemek kolay temizlik zor zaten yemek yaparken 2x kirleniyor ev işi eline yakışan yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 her şeyi zamanında yaparsanız bulaşık da birikmez, ev de dağılmaz, yemek de kolay yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bayaaaanın görevidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 evliysem ona göre sölüyorum, bulaşık,çamaşır,sofra kurmak-kaldırmak,evi silmek süpürmek hanımın işidir. onun haricinde eşya taşınır,alışveriş poşetleri taşınır,tamirat yapılır bu tarz fiziksel özelliklere dayalı şeylerde erkeğin işidir. ha hanım hastadır sofrada kurarsın,çamaşırda asarsın,evide silersin. ama şahsımca geneli hanımlarındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Arma said: Bayanlar tamirat yapmasın. izin ver ben yapayım sdfg genellememek lazım acıp da kapayamadığım elektronik alet yok söylemesi ayıp lavabo,boru damlatmasıydı somundu civataydı : bi kısım erkeğin eline su dökmuşlugum var.muhendis karıyam sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 utopia said: kermit said: c şıkkını seçenler eşit olsun diyenler evlendiklerinde nolcaklar merak ediyom haha işine göre değişir kardeşim izin günündür kadınınla beraber yemeğini yaparsın mutlu olursun akşam evine geldiğinde yemeğpin hazır olsun istersin ama yemkerini yersin blaşık yıkarsın o güzeldir beraber yıkarsın ama ağır iş olur hanımın yapamaz sen yaparsın o ayrıda geri kalan kadınlara yakışır bence. bu yüzden ayrıyız. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ne karışıyon olmuş bitmiş olaya kardeşim ayrı olmamız bidaha beraberolmıycaz anlamınada gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 benzin bile dökmem. çakmak gazıyla yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 irin said: Arma said: Bayanlar tamirat yapmasın. izin ver ben yapayım sdfg genellememek lazım acıp da kapayamadığım elektronik alet yok söylemesi ayıp lavabo,boru damlatmasıydı somundu civataydı : bi kısım erkeğin eline su dökmuşlugum var.muhendis karıyam sdfg 20 yıldır karı kız sektörünün içindeyim daha bir arkadaşımın da "Lan şu kız çok iyi ingiliz anahtarı kullanıyor, alayım" dediğini duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Kadının yeri mutfaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Kadının yeri yataktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Sokaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Erkek her işi yapar ama yapmadığını sanar. Evlilik kısacası bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Pataktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 irin said: Arma said: Bayanlar tamirat yapmasın. izin ver ben yapayım sdfg genellememek lazım acıp da kapayamadığım elektronik alet yok söylemesi ayıp lavabo,boru damlatmasıydı somundu civataydı : bi kısım erkeğin eline su dökmuşlugum var.muhendis karıyam sdfg O zaman sizde sen tamirat yaparsın, eşin yemek yapar. sdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ben yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ahah evt.annem bilsen bile çaktırma böyle şeyleri diye bu yuzden diyor sanrm. ama sevgilinin yuzunde ''anaağ ben yapamadım hatun yaptı'' ifadesini görmek priceless utkucum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 düşünemiyom hayatım 9-10 anahtarı versene civatası gevşemiş sıkmak lazım diyen bi karıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 fede said: ben yapmamne yani almıyor musun beni şimdi.// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 zaten bütün evler şantiye alanı nasıl tamirat çıkıyordur abartamam erkeklerin işi çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Yada arabanın tekerlekleri değiştiren. Araba yıkayan hatun. Abovv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Soru yanlış bir kere kafadan, kadın dediğinin yeri evidir. Ne demek iş yoğunluğu falan, otursun çocuk baksın, yemek yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar