Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ne olursa olsun o senin baban, 4 santim sokmak nedir ayrıca tövbe tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sarhoştum hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 üzüldüm senin adına. annene yardımcı ol ayrılsın. sen de uzak dur, gerekirse de söyle herkes kötü sen mi iyisin bi tek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Sixoms said: öyle babaya el kalkar. babası adam edemediyse sen adam edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 dedeni dov baban seni anlasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 arkadaşlar anne ve baba şahıslarına yüklenmiş belli bir misyon olsa bile yine de onların da insan olduğunu, size para, yemek, ilgi, alaka, şefkat vb. şeyleri sağlamakla yükümlü robotlar olmadıklarını dolayısıyla hatalar, yanlışlar yapabileceklerini unutmamanız gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Babam bana para, yemek, ilgi, alaka, şefkat vb. sağlamıyor dememiş, annemin yüzüne karşı sevgilisi olduğunu söylüyor demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 babanla konuştum haberler iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 @xaenin. onun anlattığı da zaten babaların da yapabileceği hatalara giriyor. kimse babasından benim yediğim kazığı büyük ihtimalle yememiştir. ama yine de bir noktadan sonra onların da sadece insan olduğunu ve senin benim gibi hatalar yapabileceklerini unutmamak gerekiyor. @topic sahibi babanın annen yerine başka birisine ilgi duyması vs. kötüymüş evet. başıma da geldi bilirim falan filan. ama neticede yine de baban da bir insan ve hatalar yapıyor. yapmaya da devam edecek. eninde sonunda sen de büyüdüğüne göre eğer yürümüyorsa aralarındaki ilişki duruma göre boşanmayla da sonuçlanır. çok da kafaya takmamak lazım. onlar da olgun insanlar ve onların da hayatları var falan.. belki üstünden çok zaman geçtiği için artık böyle rahat konuşabiliyorum ama allah yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 her ailede boşanma olmuyor malesef. ilk mesajımda dalgaya vurdumda, durum ümitsiz olduğundan pek yorum yapmaya kasmadım. aynı durumun tıpkısı arkadaşımın babasında var. anlattıklarına tamamen uyuyor. o da diyor sevgilim var diye, sürekli içiyor, internette karı kız arıyor fln belki gördüğüm en pislik insandır. ama boşanma olmuyor işte her zaman. ha nedir kimse adam yerine koymuyor onu, kimse sallamıyor bile. onlara verilebilecek en büyük ceza budur bence, yalnız kalınca görüyorlar dünyanın kaç bucak olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Greeny +1 yok post kasmıyorum anlattığı durumu biliyorum doğru söylüyor adam kelebek sokmak çözüm değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ablamın oğlu ,24 yaşındayken son sınıf öğrencisiyken ünide,babası zorla direksiyona al sen sür ben yoruldum demesi sonucu uykuya dalıp otobüse vurdu,rahmetli oldu,onun babasıda öyle dediğiniz gibi bi babaydı,ama şimdi bir ayağı topal,malını mülkünü 2 kızı yiyo çatır çatır,bir laf var sap döner keser döner hesap dönermiydi neydi,yani sabırlı olmak en mantıklısı,belki annen senin için katlanıyor,bunca zulme oğlum bi yerlere gelirde kurtarır beni diye,onun için önce sabırlı olmalısın dostum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 şuan için tiksinmiyorum da 15 gün sonra büyük ihtimal tiksinebilirim.. okulun bitmediğini öğrenince arkadan tecavüz edecek gibi bir his var içimde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ahah aynı durum benim içinde geçerli. okulun uzadığını nasıl söyleyecem hala bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Ben söyledim uzadığını da fena oldu adam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Ben de tiksiniyorum valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 napıyoda babanız tiksiniyonuz ? azarlıyo laf söylüyo vs dir bu bahanelerden dolayı babasından nefret eden adamı ilerde görürüm ama ha gelir evde sebepsiz yere huzursuzluk çıkarır karı kızla takılır kumara yatırır parayı şudur budur bişi diyemem. ama babam bana çok baskı uyguluyo yaaa diyen tipleri görürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Yok benimki çok net hak etti yani uzun hikaye çok merak ediyosan msnde özet geçerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 dediğim gibi yukarda saydığım nedenler vs. babanız aile şerefinizi düşürcek bişi yapmadığı sürece nefret etmek yanlış bana göre. kalkıpta bana laf ediyo karışıyo çok vs yanlış o işler. babadır karışır hakkı var her bi kılında o adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Babanızı kaybettiğinizde bu topic'e tekrar geliniz. Umarım oldukça geç olur ama yine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 evimizin direği, gözümüzün bebeği, eşek gibi çalışır, sanki sağmal ineği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 @kermit: Abi tabi bağıracak edicek onlar ayrı şeyler. Beni ortada bırakıp İzmir'e gitmesi. Bana farklı anneme farklı konuşması iki yüzlülük yapması. Herşeyden kaçıp gittikten sonra anneme sen onu kötü yetiştirdin deme hakkını komik bi şekilde kendinde bulması falan.. Yani detay vermem burda da boş nedenlerden değil bu tiksinmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ginaly said: evimizin direği, gözümüzün bebeği, eşek gibi çalışır, sanki sağmal ineği. haha tovbe ya ulen gulesim geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar